Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *KFY*

500-600 Tl ye alınabilecek en iyi kompakt önerilerinizi alabilirmiyim..Kendim Canon 60 D yi 24-105 L ile kullanıyorum..Kızımın sınıf öğretmeni fotoğrafa olan ilgimi bildiğinden benden yardım istiyor ben de uzağım kompakt makinalara..Canon olmasını istiyor..

2.el canon g12.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam, lens temizliğiyle ilgili bir sorum olacak. bizim oğlan 400tl ye kaliteli bi güneş gözlüğü almış. yanında gözlük temizleme suyu da vermişler. bu gözlük temizleme suyu ve mikrofiber bezle kompakt makinemin lensini silsem bir sorun olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulan64ude

merhaba hocam, lens temizliğiyle ilgili bir sorum olacak. bizim oğlan 400tl ye kaliteli bi güneş gözlüğü almış. yanında gözlük temizleme suyu da vermişler. bu gözlük temizleme suyu ve mikrofiber bezle kompakt makinemin lensini silsem bir sorun olur mu

çok üst düzey lenslerin temizliği özen gerektirebilir ancak kompakt makinelerin lensi için sorun olmaz...
    hatta biraz hohlamanın ardından yumuşak bir bezle de rahatlıkla silinebilir...
  • hocam hohlama fayda etmiyor. ilk aldığım zamanlarda lensin üstünde toz vardı, üfledim gitmedi, bende elimle sildim, olan oldu yağlı bi görüntü oluştu. o günden beri toz topladı lens. gözlük temizleme suyuyla sileyim bakayım sonuçları yazarım buraya
  • Merhaba
    1000 liraya kadar 12x ve üzeri optik zooma sahip,sensör boyutu ve fotoğraf kalitesi en yüksek olan modeller önerebilir misiniz?
    Teşekkürler

• canon g12 nin videosu 720 p olması benim açımdan olumsuz.1080 p olsa güzel olurdu. resimleri nasıl güzelmi bilemiyorum. ama internette çok olumlu yorumlar okudum.videosu full hd olsaymış almayı düşünebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

Merhaba
    1000 liraya kadar 12x ve üzeri optik zooma sahip,sensör boyutu ve fotoğraf kalitesi en yüksek olan modeller önerebilir misiniz?
    Teşekkürler

Arkadaşım 1000 tl kompakt bir makine için oldukça yüksek bir meblağ paranıza yazık etmeyin derim. İllaki tavsiye istiyorsanız Sony rx100 neredeyse dslr ayarında fotoğraf kalitesi sunan bir cihazdır fakat zoom 3.6x dir. Canon g12-16 biraz daha ufak sensöre sahip 5x zoomlu bir cihazdır. Benim nacizhane tavsiyem aspc sensöre sahip modellere bakmanızdır. Örneğin kit lensli bir sony nex serisi hem istediğiniz zoom oranını hemde kat kat fazla fotoğraf kalitesini bir arada sunmaktadır. Üstelik 1000tl den daha aşağı fiyatlara alabilirsiniz. Ve son olarakta boyut olarak kompakt makineler gibidir. Kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okemin -- 27 Mayıs 2015; 21:51:28 >

• okemin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim.
    Haklısınız,aynasız almak çok daha mantıklı. Nex serisi fiyatı uygun ama zoom lens konusu sıkıntılı gibi.
    Olympus Pen serisi de gözüme çarptı.
    Sizin önerebileceğiz,uygun fiyatlı gövde + zoom lens modelleri nedir?

• nex f3 + kit lens 700-800 yada nex 5n +kit lens ile beraber 900-1000 tl fiyat aralığında satılıyorlar. Kit lensin sunduğu zoom oranı sizi tatmin edecektir. Nihayetinde fotoğrafı çektikten sonrada %100 büyütseniz bile kompakt makinelerden daha keskin sonuç elde edersiniz. Buda yetmez derseniz yanına 2. El denk getirebilirseniz 500-600 tlye 55-210 lens alırsanız makine zoom manyağı olur. Üstelik kompaktlardaki gibi zoomlu fotoğraf çekince çamur gibi fotoğraflarla başbaşa kalmazsınız. İnternetten sel55-210 yazarak aratıp lensin marifetlerini görebilirsiniz. Oluympusa gelince çok kıyaslandı fakat gerek ISO başarımı olsun gerekse sensör boyutlarından dolayı herzaman sony nex serisi tercih edildi forumda bolca konusu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okemin -- 27 Mayıs 2015; 22:47:13 >
  • Bu güne kadar birçok kompakt makine kullandım canın ixus serisi olsun canon sd serisi olsun canon hs serisi olympus sp serisi fuji hs serisi hatta yine canon s90 makinem vardı bi ton para harcadığım arada aldıklarımı söylemiyorum bile ama ilk aspc makinemi alıp fotoğraf çekince ve aradaki farkı görünce kompakt makinelere harcadığım paralara oturup ağlayasım geldi. Bilhassa gece fotoğraf çekmek zevke dönüştü artık neredeyse hiç flaş kullanmıyorum.
  • okemin kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/Fotasy-NAEFT-E-Mount-Mirrorless-Adapter/dp/B003ZLISZU/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1432840385&sr=1-8&keywords=Sony+NEX+Mount+Adaptor

Bu adaptör ile bütün canon lenslerini kullanabilir miyim ? Yani adaptörleri bu kadar ucuz mu ?
    Eğer öyleyse bu cihazı almamak için başka sebeb kalmıyor
  • eos serisi lensleri Kullanabilirsin ancak hiçbir mantığı yok odaklamayı ve diyaframı manuel ayarlaman gerekiyor. Madem alacaksın fd to nex adaptör alıp canon fd serisi lenslerle kullanmak daha mantıktı olur. Ancak tavsiyem nexin kendi lensleri olacak. Kit lensin yanına 55-210 ve 50mm portre lensi eklediğin zaman makine tadından yenmez.@_KayseriSpor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okemin -- 28 Mayıs 2015; 22:43:25 >
  • nikon coolpix s2800 mü yoksa samsung wb35f mi? karar veremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karekök122

nikon coolpix s2800 mü yoksa samsung wb35f mi? karar veremedim

İkisi de iyi makineler değil. Bütçe ve beklentiler neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: karekök122

nikon coolpix s2800 mü yoksa samsung wb35f mi? karar veremedim

İkisi de iyi makineler değil. Bütçe ve beklentiler neler?

bütçem max 250 ama daha iyisi olursa 300 e kadar çıkabilirim beklentilerime gelirsek fazla bir beklentim yok ama kompakt makine sonuçta ama video kalitesi iyi olsun fotoğraf çözünürlüğü yeterli olsun alma amacım daha çok gezi veya doğa fotoğraflamaya yönelik önerdiğiniz iyi bir makine varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon Ixus serisine bakabilirsiniz. Ixus 145-147 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Canon Ixus serisine bakabilirsiniz. Ixus 145-147 olabilir.

Öneriniz için teşekkürler

• 300 tl altı compact makine bakıyorum. Canon ixus 265 hs ile samsung wb35f arasında kaldım. Canon ixus 265 hs tercih edeceğim gibi önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

300 tl altı compact makine bakıyorum. Canon ixus 265 hs ile samsung wb35f arasında kaldım. Canon ixus 265 hs tercih edeceğim gibi önerir misiniz?

tabii ki ixus, samsungla kıyaslanmaz bile...
  • iyi günler hocam 1200 liraya kadar bana önerebileceğiniz bi fotoğraf makinesi varmıdır acaba ?

fotoğrafçılıkla uğraşan birisi değilim dolayısıyla çok profesyonel bişey beklemiyorum,amacım fotoğraf çekilmek yada çekmek.

flaşsız çekimi ve zoomu iyi olursa daha bi iyi olur benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watch dees. -- 25 Haziran 2015; 16:31:19 >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.