Şimdi Ara

Komşu Terörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yiyeceğim,üst komşu,yan komşu,çaprazdaki komşu hepsinden bıktım.Sabah akşam ses ses ses ders çalışamıyorum.Gittim headset kulaklık aldım bilgisayar açık olsa olmasa kulaklığı takıp ders çalışıyorum.

• güç olarak ne durumdasın
  • Duvara vurdum ikaz olması için mesaj atmışlar niye vuruyor diye
  • Odan kac m2 ise git duvar kopugu al kapla komple odani 10 numara oluyor kulaklikla olcak is degil senin ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim eski üst komşu varken sürekli misafir geliyodu onlara apartmanın dışındaki zillerde de bizim zil en üstte hep onlara gelenler bizim zile basardı bende apartmana bakardım kimse yok sonra yine basarlardı kısacası dersin içine ederlerdi.Onlar taşındı 3 ay önce bu sefer dedim ki çok rahat ederim heralde yok arkadaş gelen gideni aratıyor resmen bunlarda da her türlü şey var bağırarak konuşma , her gün tadilat , her gün kavga bişe , bitmiyor arkadaş.

• her seste headset almayanda ne bileyim

• Bildiğim çok klas bi kulak tıkacı var ailede ses olunca misafir gelince bunu yakıyor sabah kalkıyorum hiç ağrıtmıyor. 3M yeşil kulak tıkacı yaz çıkar. 3-5 tane alsan yeter yıkar yıkar kullanırsın. İlk aldığında kulağını acıtmaması için kendi yöntemlerini dene mesela ben kullanım talimatlarına tam olarak uymuyorum elimde ediyorum ilk başta bir tekini sonra kulağıma iki çevirmede geçiyorum tabi bunu yaparken diğer elinle kulağını yukarı kaldiracaksin bunun gibi duanı eksik etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam git uyar ya niye bukadar kasiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.