ulan bilgisayarı bozulan beni çağırıyo. haftasonları bi rahat evde yatamıyom. hepde virüs bulaştırdıkları için pcleri çöküyo. bende antivirus kullanın diyom yok anlamıyorlar ya. ne yapmalıyım?
banada her misafirliğe gittiğim herde yapıyla ilgili soru soruyolar.Binayı bi incele sağlammı diyolar
quote:
Orjinalden alıntı: LE10
banada her misafirliğe gittiğim herde yapıyla ilgili soru soruyolar.Binayı bi incele sağlammı diyolar
senin ki enteresanmış hocam
quote:
Orjinalden alıntı: Vanilla__
quote:
Orjinalden alıntı: LE10
senin ki enteresanmış hocam
ne garip insanlar var yaa
komşularına bunun onur kırıcı bir hareket olduğunu ve birdaha çağırmamalarını söylemelisin
quote:
Orjinalden alıntı: mario_dayi
ulan bilgisayarı bozulan beni çağırıyo. haftasonları bi rahat evde yatamıyom. hepde virüs bulaştırdıkları için pcleri çöküyo. bende antivirus kullanın diyom yok anlamıyorlar ya. ne yapmalıyım?
Bilgisayarlarına gizlice antivirüs kur
para iste
madem sürekli yardım istiyorlar biraz ağırlığını koy ya ortaya, eğer antivirüs kurmayı kabul etmiyorlarsa o zaman beni de bi daha çağırmayın buraya de
banada babamın arkadaşları ve akrabalarımız araba alacakları zaman hep beni arıyorlar
ama bundan son derece mutluyum
saçma konu açmamayı dene önce
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme