Şimdi Ara

Komşumun evi çok kötü kokuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komşumuz olduğu için haliyle evlerimiz yan yana. Bahsettiğim alt kat boş, üstte ikamet ediyorlar. Bizim eve girmek için komşunun penceresinin önünden geçmek gerekiyor, başka yol yok. Ancak o evin içi adeta köpek bağlasan durmaz diyecek vaziyette. Ev boş, hayvan besliyorlar içeride. Kuş mu var köpek mi var bilmiyorum. İçerisi zaten full rutubet. Hayvan pisliği kokusuda eklenince leş gibi kokuyor. Yazın zaten çekilmiyor. Güneş açtığında koku yayılıveriyor hemen sıcağın etkisiyle. Üst katta oturuyorlar. Benim Bahsettiğim yer alt katları. Ben bunları şikayet etmek istiyorum ama gerçekten problemli tipler. Hayattan bir beklentisi olmayan, sürekli evlerine polis gelen insanlar. Şikayet ettiğimi anlarlarsa bıçaklamak için veya bir kötülük yapmak için gözlerini bile kırpmazlar. CİMER'e yazsam fazla olur diye düşünüyorum, belediyeye söylesem de gelip bakıp giderler, en fazla mühür filan takarlar ki bu sorunu çözmüyor(bence). Buranın iyice temizlenmesini nasıl sağlayabilirim, ne yapabilirim. Kokudan duramıyoruz, yaz geliyor.

• Eninde sonunda senin şikayet ettiğini anlayacaklardır. Bence imkanınız varsa taşının . Yazın hiç durulmaz orada
  • ses bombası+smoke atın kaçın  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.