Şimdi Ara

Konferans Görüşme hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi benim hattım genç avantaj ve sanırım konferans desteği bu hatta var.
    şimdi ben kamulu birini arayarak konferans başlatamam mı?

yani şöyle sorsam daha mantıklı olur sanırım.

konferans görüşmeye dahil tüm hatların desteklemesi mi lazım, yoksa; sadece konferansı başlatanın mı hattının desteklemesi lazım?

• konferans özelliği malesef yok vodafone da.
  • vodafonun sitesinde şöyle bi açıklama var.

Vodafone Telekonferans Servisi bazı özel abonelikler hariç standart olarak verilen servislerimizdendir. Bu servisi kullanabilmeniz için cihazınızın ve kullandığınız abonelik tarifesinin konferans görüşmeyi destekliyor olması gerekir.

Kullandığınız abonelik tarifesinin konferans görüşmeyi destekleyip desteklemediğini, tarifenizle ilgili esaslar bölümünden öğrenebilirsiniz. Tarife bilgilerinize ulaşmak için tıklayınız.

Cep Kamu esaslar bölümünde; Bu tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz. yazıyor.

Cep Avantaj esaslar bölümünde; Tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz. yazıyor.

Hesabını Bilen Tarifeler esaslar bölümünde; Tarife ve paketler dahilindeki dakikalar konferans görüşmeleri için kullanılamaz. yazıyor.

Red Tarifeleri esaslar bölümünde; Bu tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz. yazıyor.

Faturalı Cebine Göre Tarifeler, Genç avantaj tarifesi esaslar bölümünde bu ibare yer alyor.

yani yukarıdaki açıklamaya göre incelediğim tarfiler arasında sadece Faturalı Cebine göre ve genç avantaj tarifeleri konferans yapabilir.

ama yinede bi türlü yapamadım. demek ki dediğiniz gibi yok.

öyle deyip böyle iş yapıyor demek ki vodafone.

• Turkcellin konferans servisini hep takdir etmişimdir.
    Neden bilinmez ama diğerleri bu konuda pek cömert değil.
  • aveada konferans konusunda iyi

bir tek vodafone de yok.. :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

vodafonun sitesinde şöyle bi açıklama var.

Vodafone Telekonferans Servisi bazı özel abonelikler hariç standart olarak verilen servislerimizdendir. Bu servisi kullanabilmeniz için cihazınızın ve kullandığınız abonelik tarifesinin konferans görüşmeyi destekliyor olması gerekir.

Kullandığınız abonelik tarifesinin konferans görüşmeyi destekleyip desteklemediğini, tarifenizle ilgili esaslar bölümünden öğrenebilirsiniz. Tarife bilgilerinize ulaşmak için tıklayınız.

Cep Kamu esaslar bölümünde; Bu tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz. yazıyor.

Cep Avantaj esaslar bölümünde; Tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz. yazıyor.

Hesabını Bilen Tarifeler esaslar bölümünde; Tarife ve paketler dahilindeki dakikalar konferans görüşmeleri için kullanılamaz. yazıyor.

Red Tarifeleri esaslar bölümünde; Bu tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz. yazıyor.

Faturalı Cebine Göre Tarifeler, Genç avantaj tarifesi esaslar bölümünde bu ibare yer alyor.

yani yukarıdaki açıklamaya göre incelediğim tarfiler arasında sadece Faturalı Cebine göre ve genç avantaj tarifeleri konferans yapabilir.

ama yinede bi türlü yapamadım. demek ki dediğiniz gibi yok.

öyle deyip böyle iş yapıyor demek ki vodafone.

Vodafone'un internet sisteminden yada müşteri hizmetlerinden hattınızın konferans servisini aktif hale getirmeniz getirmektedir.

• Arkadaşlar merhaba,

hattım Vodafone REd ve bu tarifede maalesef konferans özelliği yok.
    Mart ayından itibaren konferans özelliği olan ve Blackberry BES tanımlaması yaptırabileceğim bir hatta ihtiyacım olacak. Kullanım profili:

- BES sınırsız
    - Yurtiçi yaklaşık 500 dk.
    - Yurtdışı yönünde arama Avrupa ve Amerika yönüne aylık yaklaşık 500 dk. fakat burada telefonferans mutlaka lazım
    - Yurtdışında kullanım (Roaming) ABD ve Avrupa aylık yaklaşık 200 dk.

Vodafone da yurtdışı için pasaport diye bir özellik var günlük 10 tl ve paketimin tüm dakikalarını kullanabiliyorum arıca günlük 25 mb internet roaming de geçerli. Fakat paketli tarifelerde telekonferans özelliği yok. Yani saniye bazlı tarife seçmem gerek galiba, bunda da ayrıca internet ve konuşma yurtdışı paketi satınalmam lazım.

Tcell de şu yeni otomatik roaming tarifeleri çıktı 19 tl 30 dk...

Avea hiç fikrim yok...

Benim için en önemli özellik konferans olacak ve BES... Bu durumda tavsiye edeceğiniz operatör ne olur?

Durum çok karışık ama her opratörün sayfasına bakıyorum, kafam allak bullak oluyor...

selamlar,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.