Şimdi Ara

Konforlu Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En önemli etken konfor ve sarsıntısız/yumuşak sürüş olmak üzere, iyi yol tutuşuna sahip ve sessiz bir 4 mevsim lastik arayışındayım. Audi C7 A6 otomobil için, lastik ebatları, 225 / 55 / 17.

Görüşlerinizi, tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi beklemekteyim. Teşekkürler.

• good year effient. grip performance oldukca konforlu sessiz ve yol tutuşu iyi bir lastiktir. forumda test sonuçları vardı. bende forum tavsiyesi üstüne aldım. 215 55 r16 şimdi grande punto aracıma da alacağım.
  • Asla Continental alma eger konfor istiyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bridgestone'dan uzak dur.
  • Michelin Energy Savery ben çok memnunum ıslak zeminde yol tutuşu B kolay kolay abs açmıyor yalnız ömrü 5 yıl deniyor ama 3 yılında ses yapmaya ve yol tutuşunda azalma oluyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Sanırım o ölçüler için Michelin Energy Savery serisi bulamaz. Sizin jant 16 olmalı...

Michelin Primacy 3 serisi olabilir...
  • Michelin Primacy 3

Bridgestone dan sonra pamuk gibi geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Sanırım o ölçüler için Michelin Energy Savery serisi bulamaz. Sizin jant 16 olmalı...

Michelin Primacy 3 serisi olabilir...

yazmayı unutmuşum o ebatta michelin varmı bilmiyorum diye benimde aklıma geldi o ebatta olmama ihtimali düzeltiyorum şimdi sağolun
  • Konfor dediğin zaman akıllara yumuşak lastik yani Michelin gelir.
    Uzak durulması gereken ise Bridgestone olur.
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Lastik etiket değerleri göz önüne alınarak yapılan incelemede good year effengrip performance 1 numarada, ıslak zeminde yol tutuş harika, konfor çok iyi, yumuşak bir lastik. desibel değerlerine de bakabilirsiniz. araştırmalar sonucu bunu almıştım ve çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye edilir.pişman etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.