Şimdi Ara

Konsantrasyon Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna başlayalı fazla zaman olmadı. Tecrübeli bir oyuncu değilim. Ama oynarken yaptığım hatalardan ders çıkarmaya çalışıyorum ve bugün takımın son yaşayan üyesi olduğum zamanlarda çok daha konsantre ve iyi oynadığımı farkettim. Acaba bu konsantrasyonu normal zamanlara taşımama yardımcı olabilecek öneriler verebilir misiniz?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu öğrendikçe daha rahatlarsın.
  • Klavye, mouse, ekran konumun çok önemli. Ekranı olabildiğince yakın tut, ve ekrana kilitlen. Mouse'a olabildiğince fazla yer ayır. Klavye'yi kenarda köşede sadece ASWD'ye basmak için kullan

• Teşekkürler

• Bu bendede var awp oynadığım için sıkıntı yaşamıyorum, ister istemez genelde sona kalıyorum.Onun dışında konsantrasyon senin kafanla alakalı birşey, vakit geçsin diye giriyorsan oyuna gerekli konsantrasyonu sağlayamıyorsun. Cidden kazanmaya girdiğin zaman çok daha ciddiye alarak oynayabiliyorsun.
  • Bende de tam tersi. Tek kalırsam, Karşıda 2 veya 3 kişi varsa aşırı panikliyorum. Normalde rahat rahat vurabilceğim bir adamı o roundlarda vuramıyorum herkes beni izliyor diye olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yorgunluk ve Halsizlik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.