Şimdi Ara

Kontak Sprey ile Anakart Temizliği !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar , Kasamın iç kısmına koca bir bardak çay döküldü hava alması için yan kapağı açıktı , aniden bilgisayar kendini kapattı , şu anda parçalarını birbirinden ayırarak kurumaya bıraktım , lakin üzerinde malum şekerli çayın kalıntıları bulunuyor , kontak sprey ile temizliğini yapabilirmiyim veyahutta alternatif bir temizlik yapabileceğim ürün tavsiye ederseniz çok makbul geçer , yardım ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• kontak sprey ile temizlenebilir fakat çalışıp çalışmayacağı kesin değildir
    ve kurumasını beklemeden temizlenmelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

kontak sprey ile temizlenebilir fakat çalışıp çalışmayacağı kesin değildir
    ve kurumasını beklemeden temizlenmelidir

Kontak spreyin ne gibi bir zararı olabilir ki kurumasını beklemeden temizlensin , sizler daha iyi bilirsiniz , kurumadan ne ile ve nasıl temizliğini yapayım , onuda bana anlatırsanız sevinirim.
  • belki çay şekerlidir vs. o yüzden kurumasın dedim. kontak sprey ile alakası yok.
    küçük boya fırçası ile temizlenebilir
  • alkolle fırça darbeleri ile temizlik yapın..bolca sürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

belki çay şekerlidir vs. o yüzden kurumasın dedim. kontak sprey ile alakası yok.
    küçük boya fırçası ile temizlenebilir

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için sayın büyüğüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

alkolle fırça darbeleri ile temizlik yapın..bolca sürün..

Kontak spreyi sipariş ettim onunla mı yapayım yoksa alkolle mi.
  • ultraslan_trap U kullanıcısına yanıt
    oda olur bolca temizle.. kurumaya bırak..

önce tozdan arındır .. küçük boya fırçası ile uç bölümlerini kes dip tarafından 2 cm e kadar temizle kontak sprey ile devam et.. işlemci vs çıkarılmış olsun işlemciye termal macun sürmen gerekecek.onuda sipariş etse idin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

oda olur bolca temizle.. kurumaya bırak..

önce tozdan arındır .. küçük boya fırçası ile uç bölümlerini kes dip tarafından 2 cm e kadar temizle kontak sprey ile devam et.. işlemci vs çıkarılmış olsun işlemciye termal macun sürmen gerekecek.onuda sipariş etse idin..

Tavsiye ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim sayın büyüğüm kontak spreyin anakarta herhangibir zararı olurmu? umarım iş çıkarmaz.
  • ultraslan_trap U kullanıcısına yanıt
    uygun temizleme spreyi ise hiçbirşey olmaz..
  • kontak sprey ile olur anakartı komple sökün dışarıda dikatli şekilde temizliği yapın asla krumadan açmayın
  • yanlız dıkkat etmen geren husus kontak spreyın ıkı turu var yaglı ve yagsız sakın ha yaglı ıle yıkama...! kısaca elıne sıktıgında kalıntı bırakmaması lazım. ayrıca alkol bu ısın kompedanıdır. ımkanın varsa alkol + fırca ıle yıka ama bu ışlemler oncesı parcaları antıstatıkten arındırman da gerekır calısma sansı %50
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.