Bildirim
KONTEYNER İÇİNE ÜRÜN YERLEŞTİRME PROGRAMI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba ben okudum ama tam olarak nasıl bır yazılım anlamadım.
3DMAX AutoCad Acad gibi bir cizim programı arıyorsun yoksa makina üzerine otomosyon sistemi gibi bir şeymi biraz daha acarsan sevinirim -
bu iş için 3 d max acad gibi programları kullanmasını bilmiyorum. Benim aradığım hazır bir program. Mesela ürünlerin ölçülerini girdikten sonra 3 boyutlu olarak konteyner içinde ne kadar yer kalır. buna göre ürünleri içine yerleştirip malların ne kadarı sığar? gibi.. Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim. -
sana gercekten yardımcı olmak ısterdım ama dedıgın bır yazılım yok ( en azından benım bildiğim kadarı ile ) genelde bu tarz otomosyon nsıstemlerını ozel ıstekler dogrultusunda yazdıra bılırsın yanı paket halınde de satılanıda olmaz sebebine gelıcne yazılıma olan talebın fazla olması gerekır bır yazılım fırmaısnın bunu yazması ıcın eger talep yoksa bunu yazıp pıyasaya surmez eger yardımcı ola bılırsem msn den goruse bılırız belkı sana ufak bır seyler yazmaya calısırım
şimdiden kolay gelsın -
buna program değil matematik bilgisi lazım ayrıca bunu hesap makinası ile bile anlayabilirsiniz konunun yeri burası olmasa gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhan Arslan -- 21 Mart 2006; 15:31:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: absolut_master
buna program değil matematik bilgisi lazım ayrıca bunu hesap makinası ile bile anlayabilirsiniz konunun yeri burası olmasa gerek
yanılıyorsun matematikden cok bu tarz yazılımlar mevcuttur ozellıkler TNN gibi büyük depolarda kullanılır depo içersinde sıcaklık nem hacim ürün miktarı v.b. benzer detayları toplar bayiler arası paylasım yapar
bildiğim kadarı ile bazı kargo şirketleri de bole yazılımlar kullanıyorlar toplanan kargoların agırlıkları hacımlerı ve arac ıcınde kalan bos konum gıbı detaylar için. -
quote:
Orjinalden alıntı: HostSima
quote:
yanılıyorsun matematikden cok bu tarz yazılımlar mevcuttur ozellıkler TNN gibi büyük depolarda kullanılır depo içersinde sıcaklık nem hacim ürün miktarı v.b. benzer detayları toplar bayiler arası paylasım yapar
bildiğim kadarı ile bazı kargo şirketleri de bole yazılımlar kullanıyorlar toplanan kargoların agırlıkları hacımlerı ve arac ıcınde kalan bos konum gıbı detaylar için.
quote:
Mesela ürünlerin ölçülerini girdikten sonra 3 boyutlu olarak konteyner içinde ne kadar yer kalır.
istek sadece bu ise bu hesap makinası ile bile yapılabilir konteyner hacmini bildikten sonra
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HostSima
quote:
bildiğim kadarı ile bazı kargo şirketleri de bole yazılımlar kullanıyorlar toplanan kargoların agırlıkları hacımlerı ve arac ıcınde kalan bos konum gıbı detaylar için.
quote:
Mesela ürünlerin ölçülerini girdikten sonra 3 boyutlu olarak konteyner içinde ne kadar yer kalır.
istek sadece bu ise bu hesap makinası ile bile yapılabilir konteyner hacmini bildikten sonra
haklısın olay sadece konteynır hacim hesapllaması ise olay kolay ama yok sen bir TIR filosunu idare edecek giden gelen mal ağırlık ve tırlar içinde kalan bos alan ve toplam alabileceği ton v.b. gibi durumlar varsa iş baya karısıyoruz.
-
Merhaba ben de bu tarz bir program arıyorum. Var mı bilgisi olan?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X