Arkadaşlar 1 adet bannere ihtiyacım var. Flash banner olmasını istiyorum. Piyasada kaça yapılır bir bilgim yok. Zaten piyasada yaptıracak kadar bütçemde yok. Standart ölçülerde banner yapılacak arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Beni kasmayacak, yapacak arkadaşın da emeğinin karşılı olacak bir miktar parayıda gözden çıkardım.
He arada çıkar " Ya jelib10 kardeş lafı mı olur banner dediğin nedir?" diyip beleş yapmak isteyenlerede kapım açık Bunu yapan kişi zaten cennete giden ilk dh.konu dışılı olur oda ayrı mevzu
up
min 70 piyasada yapılıor pmden konusalım anlaşırsak yaparım
bende yaparım 15 kağıt versen yeter
quote:
Orijinalden alıntı: BojanKrunic
bende yaparım 15 kağıt versen yeter
Pm yolladım.
para istemez
paypal varsa 4 dolara yaparım hemde iyi bişey olur ;)
Not:İhtiyaç k.bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: zeybekoglu07
paypal varsa 4 dolara yaparım hemde iyi bişey olur ;)
Not:İhtiyaç k.bakmayın
pm attım bakarsan iyi olur. paypal elbette var bu devirde olmayanı dövüyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
/>
para istemez
Emegine sağlık güzel olmuş ama flash banner istiyorum. Yok mu hala yapacak birileri
arkadaşın istediği gibi bi çalışma yapamadım ancak o yinede sözünde durdu 4$ istemiştim 10$ yolladı halen çalışmasını arıyor. Bence yapan siz olun
quote:
Orijinalden alıntı: zeybekoglu07
arkadaşın istediği gibi bi çalışma yapamadım ancak o yinede sözünde durdu 4$ istemiştim 10$ yolladı halen çalışmasını arıyor. Bence yapan siz olun
Evet arkaşlar yok mu makul fiyata güzel birşey yapacak kimse
up
up up up
Üye oldum ismim Marsis. Titanyadayım
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
Üye oldum ismim Marsis. Titanyadayım
Oyundan mesaj yazdım. Maden yollarım on olunca haber ver
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme