gördüğünüz gibi bu vw olayı konu bile kapattırdı arkadaşlar...
vw ciler hepinizi çok seviyoruz ama nolur her an her dakika her şeye vw diye atlamayın... vw gayet güzel bir araba ama normal bir araba... isteyen jetta lır isteyen megane alır.... bu mesajımın üstüne de nolur bişey yazmadan bunuda kitleyin mümkünse bir süre üstte kalsın...
bakın bir örnek ile neye karşı çıktığımızı anlatmaya çalışacağım...
cihan isimli vw ci arkadaşımız ki herkes bilir vw fanatiği olduğunu kapanan topicte bişey yazmış... şimdi vw ci tarzda kendisine aynı kendi gibi cevap vereceğim... ama tamamen olayın ne kadar itici olduğunu göstermek için... kimse üstüne alınmasın...
----------------------
bakın şimdi demişki arkadaşımız kapana konuda;
Kabul ediyorum 1.6 tdi dsg 105 beygir Higline Metalik siyah 17 inc jant Spor yay Sanruf Arti 2 sene garanti Bir depo mazot ::))) 69500 tl aldim Fluance 1.5 dci edc privilage fiyati 60.000 tl Fluance gorunce her seferinde jettayi iyi fiyata almisim diyorum Fluance sanruf haric 60.000 tl Ben memnunum aracimdan son derece hemde
bende şimdi dişlerimi çıkaran bir vw ci edasıyla kendisine cevap yazıyorum... sadece vw yerine audi yazcam...
arkadaşım sende hiç akıl yokmu? jetta denilen meksika yapısı o teneke parçasına hiç 70 bin verilirmi audi a3 dururken... 70 bin tl ye dsgli tdı a3 alırsın... belki 16 jant olur belki cam tavan olmaz ama en azından... hiç olmazsa 4 halkanın prestijini yaşarsın... en azından arabaya biniyorum dersin... bari orasından burasından ses çıkmaz... yalıtımı olsun kapısı tavanı olsun 10 numara bir almana binersin... meksika usulü acılı fasulyeye binceğine alman malı en kalite bira içersin...
--------------
eee nasıl oldu? hoş oldumu? ne demek lazım şimdi benim bu yazdığıma...
lütfen seviye lütfen mantık lütfen saygı
isteyen skoda alsın isteyen manager alsın... isteyen x5 alsın... herkesin bir seçim hakkı birde hesabı kitabı vardır... size güzel gelen başkasına kötü gelir...