Şimdi Ara

KONU KİLİT🔐TARCANLAR EKSPERTİZ-SORUN ÇÖZÜLDÜ HELALLEŞTİK TEŞEKKÜRLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
12.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reklama kanmanin zararlarını yaşıyorum bilgiler icin teşekkürler gerginlik ile acele ile yazdığım konuyu tercüman etmek isteyenler burdan okur artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Kendilerine you tube videolarında millet icin x firma şöyle böyle diyorsunuz farkıniz yok dedim cevap yok.

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah kusura bakmayin gerginlik aninda acele ile yazdım,kendimi onlara yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum.

• Bacanakis kullanıcısına yanıt
    Gerginlik anında acele ile yazdım aşağıda anlayanlar var onlardan okuyabilirsin.

• Canbey96 kullanıcısına yanıt

Ölçüm yöntemi doğrudur yanlıştır diye bir yorum yapmadım. Neyse adamlarla da bu üslupla tartıştıysanız işiniz zor zaten, kolay gelsin  

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Anlamicak birşey yok normal şartlarda 720 olmasi gereken değerin zamanla 370'e düşmesinden kaynaklı start stop çalışmıyor akünün değişmesi gerekiyor buda çözümü anlatabildimmi ?

• AKü konusu herkes için sürpriz oluyor,

geçenlerde araç expertizi yaptırdım, aküyü de kontrol ettiler, sorun yok dendi,

aracı aldım, ama araç çalışmasında hep sıkıntı oldu, aldığım yer ile de görüştüm tekrar,

aldığım yer bir gece aracı şarja yatırdı, yine sorun devam etti,

expertiz firmasıyla da görüştüm.tekrar kontrol ettiler sorun yok dendi yine, expertize giderken 20 km falan yapınca akü de sorun çıkmıyor tabii.

en sonunda 2 ayrı akücüye ölçtürdüm, akü bitik dendi ve aküyğ değiştirdim sorun çözüldü.

sonuç olarak akü kontrolü expertizde anlaşılmıyor, yaşı/kullanım süresi dolunca bitiyor işte..

• rst78 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bakın işinize rica ediyorum 3 gündür sorunu erteleyen kisilere gerektiği hakettiği üslubun onda birini vermedim gayetde usulünce konuştum. Yok bu üslup yok kelime hatasi yok imla hatası bir bitin artık.

• Canbey96 kullanıcısına yanıt

iyi de hocam sen araci alirken bu uyari yokmus demekki aku gereken degerin ustundeymis.

Sen aldiktan sonra uyari cikmis demekki aku artik o degerin altina dusmeye baslamis.

Sonucta bu bir sarf malzeme bir omru var. Tarcanlar biz kontrol ediyoruz su kadar gun ya da ay icinde hic bir sey bozulmaz diye bir garanti veriyor mu?

Bu arada ilk yazdiginizi anlamak cok guc. Heyecanla oyle yazdim demissiniz. Heyecanla onlarla da bu sekilde iletisim kurduysaniz problem buyumus olabilir. Biraz daha sakinlestiginizde konusun bence.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Arac ekspertizden çıktıktan hemen sonra yakmış olabilir eyvallah ama sonuç olarak akü olması gerektiği ölçüm yapılmamış diye düşünüyorum hocam emin ol kibarsa saygı sevgi çerçevesi ile konuştuk Ümraniye ile ama kocaeli bayisi 'bayi kim yhaaa' dedikten sonra onlarin üslubunda konuştum tek bir hakaret ve benzeri bir durum olmadi bütün sanayiler bayilerdeki ustalar bilmiyor arkadaşlar biliyor sadece kendimi burada ifade edemedim ama kendilerine yeterinde ifade ettiğimi düşünüyorum

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Evet akü sorunu ekspertix tarafından analasilmiyormuş bunu anladik hocam keşke ekspertizde bunu anlasa üstüne basa basa aku sağlam diyor

• Okurken baya acı cektim :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    :( Tarcanlara git ekspertiz yap neden acı çektiğini tespit etsinler

• Bu kadar pimpirikli biri olup ikinci el araç almanız kendinize eziyet olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akünün yeni tam kapasitesi 720 olur. Araca bağlayıp bi süre kullanınca otomatik düşer. Kaldıki aracın marş basmasında bir problem yok. Demekki akü kötü de değil. Şehir içi kısa mesafe kullanımlar bu tarz elektronik araçlarda aküyü tam şarj etmeyebiliyor bi uzun yola çıkın güzelce gidip gelin uyarı filan kalmaz. Diğer şartlar da sağlanırsa araç start stopu devreye alır. Zaten kışın start stop devreye az girer dert etmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GarbageCollector kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış düşünüyorsunuz daha önce sıfır araçta aldım 2.el araçta start stopun devreye girmeyecek seviyeye kadar gelmesine sebep olan akünün durumu neden pimpriklik olsunki adamlar fiş dahi kesmeyip istemedinizki diye cevap veren kişiler ben aküyü doğru ölçüm yapmadığınız için bu sıkıntı var diyorum karşı taraf ilk başta hatamız var ise çözeriz deyip önüne evrakli ispatli gidince bayi kim ya diye cevap veren kişiler benim kusurum nedir ?

• Konunun ozeti; satin aldigi araca satan dayi ucuz aku takmis aracin start stopu da devreye girmediginden start stoplu 1500 tl degerinde akunun parasini tarcanlardan istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cadmium C kullanıcısına yanıt
    3 gündür günlük 300 km yol yapıyorum Ümraniye kocaeli kandira arası sorun devam ediyor. Hocam ben zaten start stobu araca biner binmez kapatan biriyim konu bu değilki konu ekpertiz ile yaşadığım sorun kabullenmemeleri sadece biz biliyoruz en doğrusunu biz biliyoruz modunda olup ispat etmeme rağmen yaptıkları ise sahip çıkmamaları

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Çok bilmiş gelmis ama yine bilememiş,aracin üstünde orjinal start stop aküsü duruyor kim kimden haksız yere 1 lira talep ediyorsa etmediği halde ettiğini idda eden varsa Allahindan bulsunmu ?

Geçen seni bir iki konunda absürt konuştuğun için elestirdim diye burda bir şahlaniyim dedin ama malum şeye saplandın Sinoplu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 2 Kasım 2021; 21:48:17 >
  • Bu nasıl Türkçe? 3 kez okudum zor anladım karşı taraf da anlamadığı için yardımcı olmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.