Şimdi Ara

KONU KİLİT🔐TARCANLAR EKSPERTİZ-SORUN ÇÖZÜLDÜ HELALLEŞTİK TEŞEKKÜRLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
12.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anlamıcak birşey yok demişsin de ne konuda yazdığından nede bana verdiğin cevapta neden bahsettiğin belli değil. 72 amper aküde anlık 720 amper çekilebilmesi bir standart değil. Daha az veya daha fazla da olabilir. Tamamen uygun şartlarda kullansan bile bu verilen anlık akım zamanla düşen birşey. Bir de kısa mesafeli sürekli kullanımlarda akü daha çok yıpranır. Buna ekspertiz ne yapsın?

Kaldı ki başka bir akücüye ölçtürmüşsün o da akü sağlam demiş. O akücüden neden para talep etmiyorsun?

Kaç yaşında araba alıp sıfır araba alıyormuş gibi davranman çok anlamsız. Tabi ki kullanıma bağlı olarak yıpranmalar, sarf malzemelerinde de azalmalar olacak. Sorunsuz araba arıyorsan sıfır alacaksın kafan rahat olacak.

• Canbey96 kullanıcısına yanıt

150 liralık yağ bakım işçiliği alan ustan kutuplara bakıp "cereyan var eheheh" 'den öte ne testi yapacak bana deyiver ya.

bence sen konuda kısmen haklısın ama iletişim problemin var. biraz da esnafın ciddi anlamda "eksik kalsın" deyip iş yapmak istemeyeceği müşteri tiplerindensin gibi geliyor...

yani anlatmak istediğim şu, evet bir bedel karşılığı hizmet alıyorsun kusursuz olmasını beklemek hakkın ama 2. el bir araçta %100 kondisyonunda olmayan bir akü için bu kadar yaygara koparmak biraz orantılı bir tepki değil gibi geliyor bana. yani ekspertizden 1 saat sonra akü "bitik" durumda olmasından dolayı yoldan kalsan anlarım.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Ben nerede baska akücüye baktirdim akü sağlam demişim ?

Aracin 2.el olmasi önemli değil akünün tesptini dogru yapamayan kişilerin hatası olduğunu belirtiyorum, akü neden zayıf demiyorum akü ömrü hakkinda doğru bilgi alamadim s&s devreye girmediği icin sorun diyorum da çözüldü konu hocam teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geri vites yapmana sevindim.
    Zira haksizdin
    Sami reyiz boyle haksiz karalamaya papuc bırakmadıgindan Cozume ulasmaniz sizin lehinize olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumlarda, şikayet varda yazdığınız için tarcanlar size dönüş yaptı. sol kulağın çok çınlamıştır. dediğim gibi eksperler sizin şu konunuzu görse daha aracınıza bakmaz! bu tarcanlarla alakası yok adalet arayışın doğru ama arabadan hiç anlamadığın bir gerçek.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Geri vites yaptığımı ispatlasana
    Gerçekten cok afaki konusan ve yazan birisiniz polemige girmek istemiyorum hele sizin gibi biriyle hiç, editledim durumu izah ettim Sami beyde okuyor buraya yazılanları eksik veya yanlışım varsa editde arardi beni editlemeden birdaha konuştum bu şekil editliyorum abi dedim teşekkür etti teşekkür ettim,izah ettigim kısımda açıkça yazdim geri vites neresinde.

Rica ediyorum benimle muhattap olmayın gerçekten sinir bozucu düzeyde afaki konusuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 3 Kasım 2021; 12:6:20 >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Sizde araçtan sanki sıfır kondisyon bekliyormuşum gibi konuşmayın rica ediyorum defalarca detaylica sorunu anlattim konu çözüldü okuyabilirsiniz.

• münzevii M kullanıcısına yanıt
    Aslinda benimde dikkatimi bu cekti. Sikayetvardaki sirket cevaplarına da baktim. Musteri sinirlilik ile biraz sert yazabilir insanlik hali ama cevap olarak sirket bence daha sakin ve net cevaplar ile yazmalı. Cevaplari kim yazmış bilmiyorum ama açıkçası ben sakince sikayetimi yazsam bana bu sekilde sert cikismalar yapilsa hosuma gitmezdi. Benim anlamadigim simdi şu. Konuyu acan arkadasin her dedigini sirket doğru olarak kabul ettiyse o zaman sirket icinde yanlis bilgiler mi verildi yonetime veya yetkili kisilere ? Ee o zaman bu ciddi bir isleyis sorunu gibi gorunuyor. Kac yuzbinliralik arabalar geliyor ve yasayacagim bi sorun olursa sorun cozum merkezine yanlis bilgilendirme veriliyorsa o zaman benim tum ekspertiz boyunca video cekmem ve her telefon konusmasinda ses kaydi almam gerekiyor. Ee o zaman ben bunları yapacaksam neden orayi tercih edeyim ? Yanlis mi dusunuyorum bilmiyorum.

Arkadasin yasadigi sorun cok ciddi bi sorun degil ama gecende dedigim gibi eger ekspertiz servisi icinde aku bakim ve saglik durumunu raporlama varsa ve müşteriye Akü saglam denilmisse o zaman aku saglam olmali. Burada 1000-2000 lira neden birden ek masraf çıksın benden. Satici adama arabayi alirken soylerim ve masraftan duserim olur biter. Verirse anlaşırdim vermezse o parayı arabanin eksperde cok temiz çıkmasına gore alirim almam diye düşünürdüm. Onemli olan ekspertiz parasi icinde bu hizmetin olup olmamasi. Forumda dua et Akü sorunu cikmis diyenlerde hakli ama konu bu degil bence arkadaslar. Burada 1800 lira masraf asgari ucretin 2/3'u neredeyse. Bu aku durumunu en net sekilde göstermeyen bir alet suan ellerinde ise o zaman hata payina sirket aciktir. Bu sorunu da sagligina en iyi sekilde bakan aleti dukkanlarinda bulundurarak cozerler. Birde boyle bi olay ilk defa mi yasaniyor şirkette anlamadim. Daha once aku saglam deyip hemen ariza vermis baska müşteri olmadi mi acaba ?

Sami bey ile sorunu cozdugunuze sevindim ama Sami bey'e kadar durum icin ulasmak gerekmesi uzucu olmus. Çünkü sorun çözümu icin once bununla alakali calisan sorunu cozmeli. O patronlarına sorunu anlatmali sonra musterisine cozumu iletmeli veya ust yetkilisine iletmeli kendi yapacagi bisey olmazsa. O zaman patronlar aramali. Sirket isleyisi genelde boyle olur.

Bu arada bursa ekspertizden arkadasim memnun kalmisti civic almislardi onlar sayesinde . Araba alirsam bende goturecegim onlara acik oldugu illerden araba bulursam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 3 Kasım 2021; 11:31:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

konu burada 1.000TL'lik akü değil deme boşuna. bütün konu bunun üzerine. ikinci el garantisiz araba alıyorsun. kontağı çalıştırdıktan sonra başına herşey gelebilir. 1.000 tl aracın zaten en ufak masrafı. sen bu rakamları göz önüne alamıyorsan arabaya hiç binme çünkü araba durduğu yerde aylık 500 TL masraf yapıyor zaten.

• snomask kullanıcısına yanıt
    Yine anlamsız bir desteği olmayan fikir ikince el arac alıyorum herşey çıkabilir evet ekspertizin ne anlami kaldı bu durumda artik tek tek böyle anlamsiz afaki konuşanlara yanıt veremicem herşey detaylıca anlatıldı sağolun sorun çözüldü.

• Valla olayın tatlıya bağlanamsını geçtim.. kurumsallığa yakışmayan bir tutum sergilemişler.. binde bir hata olsn bir durumda bu konu yayılmasın diye cebinden öder geçersin. Bu ticaret yapanların kafası zerre çalışmıyor. Bir kere de zarar etmeye tahammülleri yok. Hep kar olsun hep sorunsuz olsun peşindeler.

Bu zihniyeti sevmiyorum.

• Yeterince konuşuldu tartışıldı ve sorun bir şekilde çözüldü helalleştik bundan sonra cevap yapılmayacak.

KONU KİLİT.

evet 5 yıllık akünün parasını da adamlardan tahsil etmişsin ya helal olsun. bu küçük hesaplar döner dolaşır bir yerden çıkar. bir de haktan bahsediyorsun. yazık gerçekten

• snomask kullanıcısına yanıt
    Yazık olan sensin. Kimin hakkı kime geçtiyse çıkar elbet biz hellallestik kendisi ile ama sen bu yazinda benim hakkıma giriyorsan sendende çıkar elbet merek etme.

• sonuçta çözülmüş anlaşılmış olsa bile baştaki tavırları maalesef standart esnaf modundaymış, iyi olmamış, fark yapamamışlar bu konuda.

• Kusursuz hizmet beklerken eksik hizmet edilmesine sinirlenmeniz normal. Neden Aku testi yapmiyorlar onu anlamadim. Aracin ustundeki (iconlardan cikan) orjinal 72 Amper efb Aku gercekten cok pahali 1000liradan daha fazla diye biliyorum. Meganelari kisa mesafe ve rolanti kullaninca malesef iconlarda yeterli Aku sarji olmuyor.corona zamaninda bir kere dokun yaptim serviste yok dolmuyor rolantide. 30-50dk 2bin devir uzeri sabit yol gitmek devir cevirmek gerekiyor ki zayiflayan Aku sarj olsun. Bu arada aku zayifsa arac radyo dinlerken Vs Aku zayif uyarisi veriyor aslinda. Beyinde bunun kaydi olmasi lazim Belki oradan da yakalayabilirlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

klasik esnaf muhabbeti. 100 kişi gider sorun yaşamaz 1 kişi sorun yaşar firmanın asıl kurumsallığı ve kalitesi de işte bu sorun yaşayan adama yaklaşımla hızlı çözümle ortaya çıkar. parayı alırken tarcan kalitesi diye alisorun çıkınca da kapa len telefonu diye çingenlik yap. sorunun çözülmesi de bişey ifade etmez iş büyümüş yüzgöz olunmuş. rezillik internete taşmış,adam buraya yazmasa öyle kaynayıp gidecekti.

600 lira da bir eksper için çok bence . çoğu insan 1 hafta çalışıyor o paraya .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.