Şimdi Ara

KONU KİLİT🔐TARCANLAR EKSPERTİZ-SORUN ÇÖZÜLDÜ HELALLEŞTİK TEŞEKKÜRLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
12.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok ben oyle takintili degilim istedigin kadar elestirebilirsin beni kaldi ki hatirlamiyorum bile seninle diyalog kurdugumu

Neyse ozetimi guncellemek gerekirse

5 yillik akünün parasini expere yikmaya calisiyorsunuz bastan sona sacmalik sifir masraf istiyorsaniz bayiden 0 km arac alin

Bir akunun ortalama ömrü dandikligine gore 3 6 sene arasidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Gerginlik anında konuyu açtığım için haklısınız ifade edemedim dikkatde edemedim. Karşı tarafı merak etmeyin sorunu evrakli sekilde ispatlayana kadar beraber haraket ettik sonrasında caydılar ve herseyi normal kendilerinde'de bir sorun olmadığını söylediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt
    Sen telefonda kimle tartıştın?

• Yüzde yüz haklısın kardeşim. Önemli olan o değil de firmanın kendini rezil etmesi. 1000 liralık starstop için dansöz gibi kıvırması sinirimi çok bozdu. Günde binlerce ayda milyona yakın para kazanan adamların üç kuruş için on takla atması komik. Ss aldım. Tarcanlar diyen her arkadaşıma artık bunu gösteririm. Kimse ilah değil. Bugüne kadar Tarcanlar videolarını ben dağıtırım millete. Yanlışa yanlış demesini de bilmek gerek. Bu işten eşşek yüküyle para kazanınca gözleri kapanıyormuş meğer. Ama önemli olan hata yapabilmeleri değil sorumluluğu üstlenip kaçmaları= kul hakkı. Her zamanki gibi ülkenin en büyük sorunu dürüst insan bulmanın zorluğu. Geçmiş olsun tekrar. Kalın sağlıcakla... Bu konunun linkini Tarcanlara atmayı da unutma...

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    2012 yılında alip 2020 yılında 200 bin kmde sattığım aracin üstünde orjinal aküsü vardı start stobuda sıkıntısız çalışıyordu, olabilir akü ömrünü doldurmuş olabilir hakkıyla aküyü teste sokmuyorsa aküde sorun yok demeyecek o zaman ekspertiz, videolarda isimizin arkasindayiz kusurumuz olursa karşılarız tarzin yaptığı konuşmalari yaşayıncada üstlenecek.

Allah kimseyi haksızlığı savunacak ve insanlara iftira atacak duruma getirmesin.

Mantığa bak 2.el arac alıyorum diye akünün zayıflığını tespit edemeyen bayi yüzünden sıfır araç aliyim öylemi yazik cidden bu adamlar sıfır aracda ekspertiz yapıyor satanami ekspertize güvenicez gayet net bir şekilde görüyoruzki hiçbirine.

• prof_z P kullanıcısına yanıt
    Başka bir ekspertizde yaşasam keşke tarcanlara gitseydim derdim emin olun,aynısını onlarada dedim.

Ben sabah 7 buçuk'da siraya girip özellikle burada yapılsın diye istedim sonuç ortada herkes hata yapabilir bundan yana sorun yok ama hatayi telafi etmemek kaliteyi ortaya koyar telefonds bana bağırarak aynen şu sekil 'iban at yok yok buraya gel aku takicam tamam dedim neyse akü tak o zaman yok öyleee bayiden takmam sanayiden takıcaz dedi sıkıntı yok bayi abarti fıyatlar olur dedim sonra arkadan biri ne dediyse ne takıcam aku yhaa isina bak hafi deyip suratıma kapatıldı telefon.

Ümraniyedeki arkadaşın tek dedi abi yetkililer biz birşey yapamayız diyor Başka bildiği kelime yok isbata bayiye elektirkciye gidelim hata bendeyse özür dileyip günlük yevmiyenizide karşılıcam dedim kabul etmediler. Ee ne fark kaldı hep bahsettiği X firmalardan dimi

• prof_z P kullanıcısına yanıt
    Konuyu atmama gerek yok bence sonuçta haberleri var Şirket sahibi Sami beyin haberi varmi yokmu bilmiyorum kendisi ile görüşmedim açıkçası görüşüp beni o güven veren konuşmasiyla ikna edip helalleşmek isterdim.

• Konu sahibi biraz sıkıntılı galiba. Derdi ya çok heyecan ya da tecrübesizlik.

• Türkiyede esnafların %90'ı ürünü satana kadar esnaftır :)

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Aynen sıkıntılı olanlar hak arayanlar bu ülkede.
    Hakkını arayaman sorgulamayan kişilerin sayesinde adaleti yaşıyoruz doya doya

• axiadam kullanıcısına yanıt
    :) Çok yerinde bir cümle aynen öyle hocam

• Geçmiş olsun. Siz burada laf sokmaya çalışan ergenlere takılmayın, kendi başlarına gelse neler yaparlar neler.
    Malum ekspertiz firması sosyal medya ve youtube'u kullanıp iyi köpürttü kendini. En son sahibinden çakması siteleriyle belli ettiler kendilerini bence. Karşı taraftan aldığınız üslup da 3. sınıf esnaf ağzı. Siz de çok büyütmüşsünüz gözünüzde.

Şunu da unutmamak lazım bu ülkede sıfır km araç alıp sorunlar yaşayan insanlar var. Yani sıfır aracın bile sorunsuz kusursuz olduğu kesin değil. Artık biraz kader kısmet işine dönüyor araç alımı.
    Allah dürüst insanlarla karşılaştırsın.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Ümraniyede ücret sıra isine bakan kisi ile Kocaelide 2 kisi vardı biri sami beye benzeyen kardeşi veya akrabası sanırım asil polemik yaşadığım kisi uzun boylu olan kişiydi herhalde adını sormadım malesef

• Akünün zayıflığına takılmam ben araç alırken gidip eksper yapandan da istemem bunun gözden kaçabilmesi ya da anlaşılmaması bence normal.

• Çoğu insan, tarcanların hatasını kabullenmediğini söylüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • flyingraper kullanıcısına yanıt
    Bence değil hocam akünün bitik olduğunu söylediklerini söylüyorlar böyle bir durum olması durumunda ama aküm saglam denildi akünün durumundan kaynaklı start stobun çalışmadığını söyleyince aküde sorun olmadığını söylüyorlar simdi götürsem bilgisayara bağlayıp 12.3 v var yeşil yanıyor aku sağlam deniliyor bayiye gidiyorum aküyü testbedip görseldeki fişi gösterip 12.49 civari voltas olduğunu doğrulayip belirtilen 370 olan değerin düşük olmasi sebebi ile aküden kaynakli olduğunu söylüyorlar siz sorun etmeye bilirsiniz bişey diyemem benim için şuan sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 2 Kasım 2021; 22:59:19 >
  • mubinilker kullanıcısına yanıt
    Ben görmedim duymadım açıkçası hocam varsada bilmiyorum ben bizzat bu anlatamaya çalıştığım durumu yaşadım bir dsha kesinlikle tercih etmem bana tarcanlari öveninde önüne bu konuyu bırakırım kötünün iyisi olarak tercih eden yine edebilir

• Canbey96 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4 yıldır sevmeyerek megane 4 kullanıyorum. Aracımda start stop kontrol ettirin hatasını gördüğüm gün aküden olduğunu tahmin ettim(başka bir neden olması ihtimali çok düşük ihtimal).Ertesi gün çıkmadı arıza sonra baktım ki uzun süre flaşör yakınca,kontak kapalı durunca bu arızayı veriyor kesin akü dedim,akü değişti sorun gitti.Tarcanlardakiler bunu daha iyi bilirler aslında ama denk gelmemiş demekki.

Ayrıca akünün bitik olduğunu söyledilerse ben adamların haksız bir tarafını göremedim doğrusu.

• Basit bir mevzu. Başıma gelse kafaya hiç takmazdım, sonuçta aracın yaşı belli, start-stoplu da olacağı buydu. Keşke diğer expertiz firmaları da böyle hatalar yapsaydı da millete kaynaklı , airbagleri patlak, çıkma parça ile onarılmış araçları orjinal diye kakalamasalardı.

• flyingraper kullanıcısına yanıt
    Hocsm orada yanlış ifade ettim videolarında konularında ve ben ordaykende araca akü testi yaptıklarını akü sıkıntılı ise belirtiklerini söylüyorlarlar ama benim aküm sağlam denildi.

Megani işe gidio gelmek için aldim harici ailecek bindiğimiz a6 aracim var megandan şuanlık memnunum parası kadar kaliteli yetiyor şuan bana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.