< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Successful man -- 5 Eylül 2018; 6:48:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Successful man -- 5 Eylül 2018; 6:48:36 > |
Size de hicbir şekilde yaranilmiyor be birader.
Önemli olan üretmek değil geliştirebilmek demişsin. Bir şeyi geliştirebilmen için önce üretmen gerekiyor. Ne olursa olsun ülkemiz için olumlu bir gelişme.Bu forumda ülke ekonomisi konusunda iktidarı,muhalifi herkesin savunduğu ortak nokta, üreten bir ekonomimiz olması.Bill Gates, anasının karnından bill gates olarak doğmadı... |
Küçük bir ayrıntı Mikro Aygıtlar Ltd.Şti. Yön.Kur.Bşk. Ferit Borku henüz 18 yaşında
cümlesinden sonrasını okumadım... |
... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)
********* bu kişiler bu kadar imkan ile bunu yapıyor da, neredeyse yüz yıldır bu ülkenin kaymağını yiyen montaj aileleri ne halt ediyor acaba? sadece dışarıdan getirtip montaj yaparak bu ülkeyi sömürenler b kişiler kadar arge harcayıp üretim yapamazlarmıydı. niye bunu yapmak yerine işin kolayına kaçıp montajcılık yapıyorlar acaba, ben devletin yerinde olsam bu tür montaj ailelere yaptırım uygularım bu konuda, samsung lg nin kuruluş tarihlerine bakın koç sabancı gibi montaj ailelerin kuruluş tarihine bakın |
Bilim konuştuğun zaman, teknoloji konuşacağın zaman GERÇEKLERİ KONUŞACAKSIN,
Bill Gates Amerikayı keşfedenlerdendir, ama anakart icat edilmiş, geliştirenler uçar kaçar adımlarla geliştiriyor zaten, sen çıkmış anakart yaparak Amerikayı yeniden keşfettim diyorsun.. Bunu sen, ben o yeriz ama, Bilim ve Gerçekler yemez. Know how diye bir şey vardır... Bir şey üreteceksen teknolojide, bugüne kadar başkasının yapmadığı bir şeyle ortaya çıkacaksın.. örnek: AMD olayı. intel varken amd farklı bir yapı ile çıktı, overclock ile verimlilik getirdiği ve intelin fiyat zincirini kırdı. AMD ortaya çıktığında yıllardır işlemci üreten bir firma değildi. Direk olarak farklı bir yapıyla işlemci üretti ve intelin tekelini kırdı. AMD olmasaydı bugün kullanıcının sıradan bir işlemcisi 1000 dolardan aşağı olmazdı. Teknolojide ortaya çıkacaksan, farklılık yaratmazsan, ömrün kısa olur. Fasoncu kalırsın. Tuğla üretmek farklı, teknoloji üretmek farklıdır. Elmalarla armutlar toplanmaz. Dikkat etmek lazım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 29 Ağustos 2018; 22:39:2 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Ağustos 2018; 23:48:16 > |
|