Şimdi Ara

konulara cevap verilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kaç konu açtım sorularıma cvp alamıyorum üstelik konu ile ilgili üyeler de sitede var niye görmezden geliniyor

• Öncelikle açtığınız konuları yayınlayın bir görelim arkadaşım . Konu başlığı ve sorduğunuz sorunun ciddiyeti mantıksal açıklaması olması gerekir ,bazı arkadaşlar hayal ürünü şeyler yaratıp ,hayal aleminde çare arıyorlar . olmayacak işler üzerinde beyin fırtınası yapılmasını arzu ediyorlar .
    Evet çok paylaşımcı olduğumuz söylenemez toplum olarak , herkes bilgi cimrisi . sitede elektronik bölümünde en fazla 5-6 arkadaşımız bilgili geri kalan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş üyeler .
    ayrıca kendini bilmez ukala alaycı kişilerde bolca bulunmakta , bunlara laf yetiştirip sinir sahibi olmamak için çok üye forumu terk etmiş veya uzaktan izliyor .

Açtığınız konuları burada paylaşın , bilgimiz dahilindeyse yardımcı olalım .
    siz öyle bakmayın saçma sapan rütbelere gak demiş guk demiş binbaşı olmuş albay olmuş üyelere , çok yenisiniz ,zaman ile tanıyacaksınız kimi er lerin teğmenlerin ne bilgili olduğuna .
    kolay gelsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: exsenim

bi kaç konu açtım sorularıma cvp alamıyorum üstelik konu ile ilgili üyeler de sitede var niye görmezden geliniyor

açtığın konuda ya bilgisi olan yok yada yeni üyelere birşey deyince şamarı yiyorsun öyle oluncada kimse cevap yazmaz oldu burada ukalalık hat sahfaya çıktı üstünüze alınmayın lafım size değil.
  • bu 1. si

http://forum.donanimhaber.com/m_112707217/f_//tm.htm

bu da 2.

http://forum.donanimhaber.com/m_65423153/plus_1/tm.htm

adamlar hala forumda ama cvp veren yok

hadi diyelim ki görmedi

özelden pm attım onu da mı görmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exsenim -- 22 Aralık 2015; 2:19:21 >
  • Bazı sorulara cevep verip basıma bela aldığım çok oldu, durup dururken sınırın bozuluyor gününün mafoluyor, bu nedenle donanim haberde cevap vermek cesaret işi ve artik o cesaret kimsede kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 2 numaralı açılan forumlara verilen cevaplar gayet makul . özellikle konunun ilk açıldığı 2 nolu forumda arkadaş uzun uzun anlatmış ,gayet sabırla gayet özveriyle .
    Evren kılıç arkadaşımın yazdığı gibi bazen pişman olabiliyor insan ,herşey güzel güzel başlarken ,işler ters gidince siz böyle dedinizde ,siz yönlendirdinizde hata yaptımda . suçlu duruma düşebiliyor yardım eden üye .

bazende kaz kafalı tabir ettiğimiz üyeler var . bir şeyi on kez analatıyoruz ,Anlamıyor . anlamak istemiyor , veya cevap kendi duymak istemediği bir cevap çareyi başka forumlar açarak kirlilik yaratıyor .

internet bilgi denizi ,denizde yanlış bilgilerde var ,doğru bilgilerde ,herkes bir şeyler paylaşıyor , doğruluğunu ispatlamak için araştırmaya devam . Mühendisim diye yazı yazan aslında elektroniğin E sini bile bilmeyenler bile mevcut olabilir .

sorularınıza yanıt verilmiş 2 nci forumda . link kapanmışsa , dosyaları elinde tutan arkadaşlar yanıt vermiyorsa yapacak bir şey yok , başka devre arayışına geçin derim .

• quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

1 ve 2 numaralı açılan forumlara verilen cevaplar gayet makul . özellikle konunun ilk açıldığı 2 nolu forumda arkadaş uzun uzun anlatmış ,gayet sabırla gayet özveriyle .
    Evren kılıç arkadaşımın yazdığı gibi bazen pişman olabiliyor insan ,herşey güzel güzel başlarken ,işler ters gidince siz böyle dedinizde ,siz yönlendirdinizde hata yaptımda . suçlu duruma düşebiliyor yardım eden üye .

bazende kaz kafalı tabir ettiğimiz üyeler var . bir şeyi on kez analatıyoruz ,Anlamıyor . anlamak istemiyor , veya cevap kendi duymak istemediği bir cevap çareyi başka forumlar açarak kirlilik yaratıyor .

internet bilgi denizi ,denizde yanlış bilgilerde var ,doğru bilgilerde ,herkes bir şeyler paylaşıyor , doğruluğunu ispatlamak için araştırmaya devam . Mühendisim diye yazı yazan aslında elektroniğin E sini bile bilmeyenler bile mevcut olabilir .

sorularınıza yanıt verilmiş 2 nci forumda . link kapanmışsa , dosyaları elinde tutan arkadaşlar yanıt vermiyorsa yapacak bir şey yok , başka devre arayışına geçin derim .

hocam uzun uzun cvp vermişsiniz de adam neyi anlatmış ben sadece yazılım istiyorum devreyi ben zaten yaptım alt tarafı bi hex. kodu verecekler
    bence sen beni anlamamışsın ben kod istiyorum sadece ama sen orda var diyorsun anlatılmış diyorsun
    hani kod nerde bu devrenin ben mi göremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    niye cevap yazamıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alttarafı bir hex diyorsan otur kendin yaz madem milletle ne uğraşıyorsun.
    Alttarafı bir çakar ışık

• exsenim E kullanıcısına yanıt
    aradan 3 yıl geçmiş belki üye üyelikten çıkmış , belkide isteme şeklin hoşuna gitmemiş , bu işler alt tarafı üst tarafı demekle olmuyor , bir emek harcanmış, hazır devre olsa bile rica edersin . istersin . vermezse onun bileceği iştir .
    Bu uslubunla yardım alamayacağını bil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 23 Aralık 2015; 20:44:14 >
  • uslubumda kötü bişe yok gayet efendi bi şekilde istedim kimseye de kötü bi laf etmedim ayrıca kod yazmayı bilsem yazarım
    her şeyi yanlış anlamayın ayrıca o üyeler de hala sitede olan aktif üyeler
  • Gayet de güzel cevap verilmiş, nasıl yapacağınız da açıklanmış.

Üslup biraz sıkıntı

• exsenim E kullanıcısına yanıt
    Daha öncede yazmıştım , bazı dostlar bilgi cimrisi . paylaşmayı sevmiyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.