Şimdi Ara

Konum değiştirmeme rağmen evimin adresini biliyor [jb]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apple haritaya giriyorum. Gps noktası, Locationfaker'da işaretlediğim yerde, her şey düzgün fakat notification center'ı indiriyorum aşağıya "Şu anda evinize arabayla gitmek x dakika" şeklinde bir uyarı geliyor. Uyarıya tıklıyorum haritada hakikatende evimin üzerinde iğne beliriyor ve rota oluşturuyor.
    Instamessage uygulamasında en yakın kişiler listesi, konumuma göre değişiyor fakat uzaklık hesaplamasını ev konumuna göre yapıyor.
    Yani hiç bi şekilde iCloud'a yedekleme, yükleme, konum kaydı gibi şeyler yapmadım. Telefon evimin konumunu ezberlemiş, ne kadar konum değiştirirsem değiştireyim hesaplamalarda evimin konumunu baz alıyor. Acaba telefon istatistiki olarak hesaplayıp uzun süreler sabit konumda kalındığında Ev olarak mı algılıyor veya başka ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konum degistirdikten sonra whatsappta konum paylasa gel bir bak degistirdigin yer cikiyormu locationfaker calismiyor diye biliyorum

• Baktım şimdi whatsap'tan evet değiştirdiğim yer çıkıyor sorun yok yani

• Evin yeri zaten kayıtlı değil mi? Fakelediğin yerden eve harita çizmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Evin yeri zaten kayıtlı değil mi? Fakelediğin yerden eve harita çizmesi lazım.

evet işte yeni konumdan eve rota çiziyor. ama evi nerden biliyor ben bi yere kaydetmedim ki ayrıca sadece apple harita uygulamasında da değil mesele diğer programlarda da ev konumunu baz alıyor. ilginç valla. telefonum hakkaten akıllı herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.