Merhaba Arkadaşlar, Windows'un eski sürümlerinden birinde, paint miydi tam hatırlamıyorum, fotoğraflara konuşma balonu ekleme özelliği vardı. Windows 11'deki paint'te bu özelliği doğrudan bulamadım. Dolaylı olarak yaptığımda ise, verimli olmuyor. Cümleler balonun dışına taşıyor. Eski uygulamada böyle bir sorun yoktu. Benim göremediğim, windows 11'de konuşma balonu var mı? Yoksa, alternatif, online olmayan bir uygulama var mıdır ? Saygılar. |
Konuşma balonu
-
-
Varmış 10'dakinde. Ama metin kutusu değil, vektör şekil.
11'in mspaint'inde kesin yoksa... VM ile 10 kurabilirsiniz. 2 GB bellek, işte 20/40 GB alan, tek core...
Ama önerim, bir kelime işlemci yazılımı olur.
Raster programında görseli hazırla, kelime işlemcide aç, balonu koy. Tabi sonuç, raster tabanlı olmaz artık, doküman veya baskı odaklı olur.
ODF yazılımlar da ücretsiz zaten. LibreOffice, OpenOffice.
Aa hatta LibreOffice'in Draw'u varmış. Paint (image manipulation program) değil gerçi ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 8 Eylül 2024; 23:8:40 >
-
Sigil yahut Scribus denediniz mi?
-
Windws'un eski paint uygulamasındaki çok basitti. Ayar falan da gerektirmiyordu. Konuşma kutuğunun şeklini seçip, fotoğrafa sürükleyince iş tamam oluyor, yazılan yazı da şeklin dışına taşmıyordu. Keşke o sürümü kurma imkanı olsa. Ama ne sürümü ne de nasıl kurulacağını bilmiyorum. Neyse..
-
Bu yarar mı işinize?
https://winaero.com/windows-10-classic-paint-for-windows-11/
Yahut bir Win10 VM kurarsınız sırf bu iş için...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X