Şimdi Ara

konuştuğum kız yok ki nasıl açılacağımı planlayayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parfümümü sıkmadan asla evden dışarı adımımı atmam, savruk değilim, parayı har vurup harman savurmam planlı ve düzenli kullanırım paramı,saygılıyımdır herkese,saçım pek şekil alan bir saç tipi değil bu yüzden arkaya doğru tarayabiliyorum saçımı sadece,boyum 1.75, kilom 73, bildiğim bir şeyi söylemekten korkmam hiç bir şekilde ama anlayamadığım tek bir şey var o da neden bir sevgilim ya da ne bileyim en azından diyaloğum olan bir kız yok etrafımda?

Sorun nerede burada bunu öğrenmem lazım arkadaşlar gerçekten çünkü bıktım gerçekten bıktım.

• boşver 31 çek geçer.
  • Sorunun cevabı yine sende , mesela bir kız var ondan hoşlanmıyorum ama iyi bir kız , bu lafı kızlar erkeklere söyler genelde mesela kıza sevgili olmayı teklif edersin oda sana çok iyi çocuksun arkadaş kalalım der, yani bunun manası şudur ben o kızı neden sadece arkadaş olarak görüyorum o kız güzel değil ama arkadaş olarak iyi, ama bunlara rağmen kız ısrarcı olsa ve komik olsa işler değişebilir. Yani empati yaparsan kendindeki sorunu bulabilirsin. Kızın ilgi alanlarıyla ilgili konuşursan yakışıklı olmasan bile bir süre sonra kız senden hoşlanmaya başlayabilir.
  • Burası türkiye kardeş cinsel açlığın afrikası burası yapacak bişey yok imkanın varsa yurtdışında bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk karaköy gidiyon günah çıkartiyon ve sonra eve gidik o anlari dusunup 4 5 ay daha idare et

• Kızların %90'ı şeytandır (mecaz anlamda). Karşına çok seveceğin ve onunda seni seveceği biri çıkmadığı sürece hiç birine yüz verme. Paran varsa güzel bi motorsiklet al, tek tabanca takıl. Motor sayesinde çevrende olur vakit geçirirsin yeni yerler görürsün.
  • Sorun sende degil cevrende

• Aynı şey bende de var yokluğun dibini gördüm bu aralar

• Noggin N kullanıcısına yanıt
    cinsel açlığın afrikası

Ne saçma bir laf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 2 Haziran 2017; 13:25:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.