Şimdi Ara

konusu olmayan bir konuda sohbet etmek istiyorum biri ortaya bir konu atabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ya okadar çok konuşacak şey var ki ne hakkında konuşalım bilmiyorum en iyisi bir konu atmak
    evet kim başlamak ister

• bence gereksiz mesajlar bölümüne uğra..orda aradığını bulursun fazlasıyla
  • ama illa da burda dersen konu soğuklar ve basketbol olabilir..uzun zamandır basketbol oynayamıyorum delirecem nba live oynadıkca daha da hevesleniyorum geçen hafta (yada ondan önceki hafta) tam gıdıyodum kar yağmaya başladı burda hala heryer kar..uygun bi spor salonu da yok
    basketbol oynamak istiyoruuummm

• abi senin adına çok üzüldüm çünkü ben antalyada yaşıyorum hava günlük güneşlik ve bazen sort bile giydiğimiz oluyo ama bizimde spor salonu problemimiz var senin adına üzüldüm sana bi soru sorucam sanırım basketbolcusun takımda uynuyormusun
  • ortaokul ve lisedeyken oynuyordum..geçen sene öss falan derken lise 3 de takımdan çıktım çıkış o çıkış bir daha adam akıllı basket oynayamadım..bileklerim çürüdü valla
    aaah ah şimdi güneyde olmak vardı
  • evet abi öyle görünüyor ki okul bitirmiş seni neyse bilekler hala sende bence düzelirsin...
    güney konusuna gelince bence hayat sıcakta yaşanıyor düşünsene kızlar deniz(gerçi şimdi pek girilmiyo ama giren manyaklarda var)güneş ve sahildebasketbol herkeze tafsiye ederim
  • zuhuhau bence konuşcak konu yok ondan bu konuyu açtın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.