Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ESCKaradeniz

Merhaba

ESCMarket.com da MD760TU/A 2600TL Kdv dahildir.
    World Kampanyası ile 12 taksitli yada tek çekim alırsanız 200tl world puan kazanırsınız ve 2400tl ye gelir.
    Bilkom Çıkışlı ürün Yanında Adobe Photoshop Elements 11 dahildir.
    Garantisini uzatmak isteyenede 200tl değerinde 3.yıl garanti paketi 100tl dir.
    Hiçbir kargo ücreti ödemeden açılmamış kutu olarak gönderim yapılır.

Ayrıca olarak 99 hediye kampanyasından +3 hak kazanarak çekilişden 99 hediyeden kazanma şansı olur +3 hakları +8 hakka kadar çıkarıp çekilişe katılabilirisiniz.

Pazaertesinden itibaren

Yeni Macbook Airlerin 13" i7 8 gb ram 256 gb Hdd olan modeli stoklarda olacak.

iyi günler

13'' i7 8 gb ram 256 gb hdd olan fiyatı ne olacak=? pil ömrü hakkında bilgi verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

macbook ta büyük boyutlu mesela 4 gb dosya indirmenin yolu nedir?
    internet download manager mac için yok gördüğüm kadarıyla

kendi indirme programı mı var? kaldığı yerden devam edebilen özellikli bir programı vardır umarım

Alternatifi olarak soyle bir promram oneriyorlar. iGetter

Denemedim ama isinize yarar belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESCKaradeniz

Merhaba

ESCMarket.com da MD760TU/A 2600TL Kdv dahildir.
    World Kampanyası ile 12 taksitli yada tek çekim alırsanız 200tl world puan kazanırsınız ve 2400tl ye gelir.
    Bilkom Çıkışlı ürün Yanında Adobe Photoshop Elements 11 dahildir.
    Garantisini uzatmak isteyenede 200tl değerinde 3.yıl garanti paketi 100tl dir.
    Hiçbir kargo ücreti ödemeden açılmamış kutu olarak gönderim yapılır.

Ayrıca olarak 99 hediye kampanyasından +3 hak kazanarak çekilişden 99 hediyeden kazanma şansı olur +3 hakları +8 hakka kadar çıkarıp çekilişe katılabilirisiniz.

Pazaertesinden itibaren

Yeni Macbook Airlerin 13" i7 8 gb ram 256 gb Hdd olan modeli stoklarda olacak.

iyi günler

Takip

• Macbook Air 760 tu yu Vatan'dan 2447 TL'ye aldım. Öğrenci indirimi varmış, öğrenci kimliği fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisini verdim. Standda 2800 küsür fiyat vardı. Bilkom garantisi ve Photoshop hediyesi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starve -- 8 Eylül 2013; 21:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starve

Macbook Air 760 tu yu Vatan'dan 2447 TL'ye aldım. Öğrenci indirimi varmış, öğrenci kimliği fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisini verdim. Standda 2800 küsür fiyat vardı. Bilkom garantisi ve Photoshop hediyesi vardı.

iyi günlerde kullan. deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.
  • quote:

Macbook Air 760 tu yu Vatan'dan 2447 TL'ye aldım. Öğrenci indirimi varmış, öğrenci kimliği fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisini verdim. Standda 2800 küsür fiyat vardı. Bilkom garantisi ve Photoshop hediyesi vardı.

nezamana kadar geçerli biliyomusun öğrenci indirimi?
  • quote:

nezamana kadar geçerli biliyomusun öğrenci indirimi?

Maalesef, ben de gittiğimde öğrenmiştim olduğunu. Gittiğimde sormadan aldım.

quote:

iyi günlerde kullan. deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.

Teşekkürler, Windows'a göre çok daha akıcı kullanılabiliyor özellikle trackpad ile internet sayfalarında çok rahat geziniliyor. Alışınca mouse a gerek kalmıyor zaten normal bir mouse ile OSX deki hızlı uygulama geçişleri, iki parmakla sayfa sürükleme, pinch zoom gibi hareketler yapılmadığı için verimli olmuyor, bunlar için Apple'ın dokunmatik mouseını almak gerekiyor. VGA, Ehternet gibi portlara ihtiyacım olursa dönüştürücü alacağım. Şimdiye kadar hiç OSX kullanmamıştım ama neredeyse alıştım, malzeme kalitesi çok iyi, kaliteyle ilgili detaylar açısından da çok başarılı buldum örneğin bilgisayarın kapağının tek elle açılabilmesi, ışıklı klavye, mıknatıslı şarj aleti, şarj aletinin adaptörüne istediğimiz zaman kabloyu takıp daha uzatabilmek, istersek kabloyu değil de direk priz ucunun takılıp telefon şarj aleti gibi taşınabilir yapılabiliyor olması vb. çok güzel.

• Teşekkürler arkadaşlar
    Şunu da söylemeden edemicem hayatımda böyle güzel insanın yazdıkça yazasını getiren bir klavye görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUY*

Teşekkürler arkadaşlar
    Şunu da söylemeden edemicem hayatımda böyle güzel insanın yazdıkça yazasını getiren bir klavye görmedim

Dostum space tuşu ile ilgili bilgi verir misin? Benim space tuşu diğerlerinden biraz daha sert ve biraz daha çok ses çıkartıyor. Özellikle gece sessizliğinde rahatsız ediyor beni. Sende böyle bir şey farkettin mi acaba? Yoksa benim klavyede mi sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: negres_1903

quote:

Teşekkürler arkadaşlar

Dostum space tuşu ile ilgili bilgi verir misin? Benim space tuşu diğerlerinden biraz daha sert ve biraz daha çok ses çıkartıyor. Özellikle gece sessizliğinde rahatsız ediyor beni. Sende böyle bir şey farkettin mi acaba? Yoksa benim klavyede mi sorun var.

nerden aldıysan git göster,değiştirme ihtimali varsa değiştirirler.

• ESC Market'ten aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 10 Eylül 2013; 12:01:10 >
  • hocam iletişime geç, yardımcı olurlar sanırım.
  • quote:

Sizin aldığınız yeni nesil macbook mu ?
  • quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşlar

Dostum herhangi bir sıkıntı yok yani ne bilim normal space tuşu :D
    Dikkatimi çeken ters bişey yok diğer tuşlardan biraz daha sesli tabi doğal olarak..

• quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

Evet bu yeni model Air.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşlar

Dostum herhangi bir sıkıntı yok yani ne bilim normal space tuşu :D
    Dikkatimi çeken ters bişey yok diğer tuşlardan biraz daha sesli tabi doğal olarak..

Beyler space tuşu normal biraz bozuk gibi gelmesi fakat bu apple in cok ince bir detayi
    Yazi yazarken buyuk harfi yanlislikla acmamak icin boyle dusunulmus, biraz uzun basmaniz gerekiyo uzun ve sert

• darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın bahsettiği caps lock değil space tuşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Arkadaşın bahsettiği caps lock değil space tuşu

Dalginligima gelmis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

Evet bu yeni model Air.

Ben dün telefonla aradım sordum 2600 küsüratlı bir şey söylediler. size yüzde kaç öğrenci indirimi uyguladılar her modelde farklıymış ?

• http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-md760tua-macbookair--notebookcorei5-13ghz-4gb-128gbssd-133-intel-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68046

şu an sitede 2831 tl gözüküyor. Öğretmen öğrenci indirimiyle 2477 TL idi h.sonu.

Buy hafta sağlam indirim bekliyorum. Olursa alıcam hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigator_ -- 11 Eylül 2013; 16:53:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.