Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

Orijinalden alıntı: starve

quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

Orijinalden alıntı: starve

Macbook Air 760 tu yu Vatan'dan 2447 TL'ye aldım. Öğrenci indirimi varmış, öğrenci kimliği fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisini verdim. Standda 2800 küsür fiyat vardı. Bilkom garantisi ve Photoshop hediyesi vardı.

Sizin aldığınız yeni nesil macbook mu ?

Evet bu yeni model Air.

Ben dün telefonla aradım sordum 2600 küsüratlı bir şey söylediler. size yüzde kaç öğrenci indirimi uyguladılar her modelde farklıymış ?

Bende hepsi toplam %30 indirim olmuştu. %25 indirim olunca 2645 TL oluyor.

• Bugun ben de 13" model ile araniza katildim. Pupa'dan ogrenci indirimi+100 lira indirim ile 2480 liraya geldi, 200 liralik da aksesuar hakki verdi. Onla da ethernet adaptoru ve incase canta aldim. Photoshop elements vermiyor yalniz, ben onu hatirlatinca 100 lira ekstra indirim yaptilar, photoshop'la da isim olmadigi icin mantikli geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steelpanther

Bugun ben de 13" model ile araniza katildim. Pupa'dan ogrenci indirimi+100 lira indirim ile 2480 liraya geldi, 200 liralik da aksesuar hakki verdi. Onla da ethernet adaptoru ve incase canta aldim. Photoshop elements vermiyor yalniz, ben onu hatirlatinca 100 lira ekstra indirim yaptilar, photoshop'la da isim olmadigi icin mantikli geldi.

http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/7986/Yeni-MacBook-Air-13-MD760TU-A

200 word puanıyla 2386 ya geliyo wallaha iyi almıssınız.

• Pupa'da world kampanyasi yokmus, onun yerine 200 tl degerinde aksesuar veriyorum dedi, ben de kilif ve ethernet adaptor aldim o hakla, photoshopu hatirlatinca da 100 lira daha indirdi, yani 2480 liraya ciktim dukkandan hepsi dahil.

• Arkaşlar safaride şöyle bir sorun yaşıyorum mesela içinde resimler olan bir sayfayı açıyorum o resimler sunucudan yüklenene kadar safari çok yavaşlıyor takılmalar oluyor.Sizdede böyle bir problem varmı?
  • onkyo cr-n755 müzik setim var.
    bir çok özelliği var ama ne yazıkki airplay yerine dlna koymuşlar.

macbook air ve ipad mini den kayıpsız müzik yollamak istiyorum. apple tv m de var. optik kablo ile bağlayabilirim müzik setine. ama bu bağlantı kayıpsız yollar mı müzik dosyalarını acaba?

onkyo'nun alt linkteki ds-a5 dock var. ama lightning bağlantı özellikli değil. eski bağlantı girişi için bu. yani işime yaramaz.
    benim merak ettiğim apple tv yi optik kablo ile bağlarsam bu onkyo dock kadar kaliteli ses yollayabilir miyim?

http://www.uk.onkyo.com/en/products/ds-a5-87025.html#

müzik setimin özellikleri şu

http://www.uk.onkyo.com/en/products/cr-n755-90333.html

bir incelemede airplay özelliği için şunları yazmışlar.

"The CR-N755’s ability to play music from such a wide range of sources is its best asset. You can play CDs, plug an iPod, iPhone or flash drive into the front or back USB port or stream files from servers on your home network thanks to its DLNA v1.5 certification. Don’t forget that you can add Apple docking and AirPlay by purchasing Onkyo’s DS-A5 (£150). As you’d expect the list of supported music formats via DLNA and USB is comprehensive – MP3, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC, LPCM, Apple Lossless and DSD."

http://www.trustedreviews.com/onkyo-cr-n755_Portable-Audio_review

• vatandaki son fiyat nedir indirimle birlikte? alabilirim bu hafta :)))
  • selamlar

bende 13 inç 128 GB modelini ESC market'den aldım. ertesi gün geldi.
  • bende md760tu modelini aldım fakat skype da kamerası çalışmıyor çözümü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

vatandaki son fiyat nedir indirimle birlikte? alabilirim bu hafta :)))

???

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

quote:

???

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md760tua-macbookair--notebookcorei5-13ghz-4gb-128gbssd-133-intel-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68046

2654 TL

128GB SSDli ve 8GBlı modelin gelecegini düsünüyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: LanetolasiBerk

quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

quote:

???

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md760tua-macbookair--notebookcorei5-13ghz-4gb-128gbssd-133-intel-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68046

2654 TL

128GB SSDli ve 8GBlı modelin gelecegini düsünüyor musunuz?

Bende vatan'a gittim fakat Bana öyle bir bilğiden bahsetmediler. Siz bu bilğiye nerden ulaştınız.

• Ben genel anlamda sormustum. 4GB RAM benim icin yetersiz kaliyor ne yazik ki. Hicbir yerde de goremedim 8GB ve 128SSDli modelini

Umarim Prolar uygun bir fiyatla ve daha hafif olarak piyasaya cikar da ordan nasiplenirim artik

• 128 lik modeli neden alıyorsunuz anlamıyorum ilerde pişman olursunuz. Yakında telefonlarda bile 128 gb sıkıntı olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Arkaşlar safaride şöyle bir sorun yaşıyorum mesela içinde resimler olan bir sayfayı açıyorum o resimler sunucudan yüklenene kadar safari çok yavaşlıyor takılmalar oluyor.Sizdede böyle bir problem varmı?

+!
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

128 lik modeli neden alıyorsunuz anlamıyorum ilerde pişman olursunuz. Yakında telefonlarda bile 128 gb sıkıntı olacak.

256 lık modeli ile 500 tl fark olunca alınmıyor hocam.
  • beyler evimde 50 mbit baglantı var ama mac air den max 24 25 mbit alıyorum bir ayar mı yapmam gerekiyor modemin n protokol destekliyor huwai hg253
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karti

128 lik modeli neden alıyorsunuz anlamıyorum ilerde pişman olursunuz. Yakında telefonlarda bile 128 gb sıkıntı olacak.

256 lık modeli ile 500 tl fark olunca alınmıyor hocam.

500 lira icin cihazlarin omrunu kisaltiyosunuz ama hocam 128 o kadar cabuk dolarki zaten suanda kaliteli bir fotograf 10mb yaklasti nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: imozzi

bende md760tu modelini aldım fakat skype da kamerası çalışmıyor çözümü bilen var mı ?

up
  • karti K kullanıcısına yanıt
    256gb da olsa yine yetmiycekki 150liraya 1tb harici disk aldığında çok daha verimli kullanılabilir.Benim zaten harici diskim vardı pc üzerinde zaten çok fazla resim video arşivi tutmuyorum 128 tercih ettim.İmkan varsa 256gb almak tabikide daha güzel ama 128gb için 500 lira fazla vermek pek mantıklı gelmedi.İlerde makineyi güncellediğimde o 500tl farkı eklerim diye düşündüm.İlerde retina ekran vs geldiğinde.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.