Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLind

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Macbook Pro Md102tu/a 2400'e buldum, yoksa Air mi alayım arkadaşlar?

Bahsettiğin modeldede harici ekran kartı yok oyun oynama merakın ve 3d grafik cizim filan uğraşmıyorsan air al derim.

En uygun 0-2 el nerede bulabilirim 2013 Air?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    pupada indirim vardı 2400kusur tl ye alan olmuş birde vatan %30 indirim yaptığında baya fiyatı düşüyormuş ben escmarket.com dan almıştım şuan 2600tl gözüküyor world kartın varsa 200tl de puan veriyor 2400 e gelır.2. elı bılmıyorum.
  • 2. El sahibinden.com da olabilir. Ama sanmam yeni çıktı daha. Olsada çok fiyat farkı olmaz yada abd çıkışlı cihazdır. 2. Ele gerek yok sıfırı varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Eylül 2013; 17:34:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

pupada indirim vardı 2400kusur tl ye alan olmuş birde vatan %30 indirim yaptığında baya fiyatı düşüyormuş ben escmarket.com dan almıştım şuan 2600tl gözüküyor world kartın varsa 200tl de puan veriyor 2400 e gelır.2. elı bılmıyorum.

Vakıfbank Worldcard var, pupa da %10 öğrenci indirimi + bonusa 200 tl indirim var bugün gittim dükkanlarına ama fiyat yüksek normale göre

• Arkadaşlar cihazda fullhd video izlerken baya ısınıyor 80 dereceyi filan buluyor sizde durum nedir?
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Merhaba bendede md760 var ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca lol oynuyorum herhangi bir ses veya ısınma benim makinemde yok.
  • zaloazabala Z kullanıcısına yanıt
    Programla ısı değerlerine baktınızmı hiç bendede normal kullanımda 50-65 derece arası çalışıyor.1080p video izlerken zamanla ısınmaya başlıyor 80 e kadar çıkıyor fan 1800 devire çıkıyor belli bir süre sonra fan sesi duyulmuyor gerçi ama bugün cep telefonları bile rahat fullhd video oynatıyorken cihazın 80 dereceyi bulması biraz ilginç geldi.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Video izlerken ısınmıyor ama birazcık oyun oynadığımda 1-2-3-4-q-w-e tuşları ısınmaya başlıyor, fazla dert edecek bir durum yok bence.

• Bende bugün vatandan 2447 tl ye aldım 128 gb versiyonu bir kaç sorum olacak
    1-yeni işletim sistemi çıktığında ücretsiz geçiş yapabilecekmiyiz ?
    trackpad kullanmayı nereden en kısa yolla öğrenebilirim ? windows tan yeni geçince değişik geldi gözüme ama zamanla alışıcağımı düşünüyorum
  • önemli bir sorunum var.
    @ işareti yapmak için alt + Q ya basacağıma , cmd + Q ya basıyorum ve bu ne komutuysa chrome tarayıcı sayfasını da kapatıyor.

böyle saçma şey olur mu? bu kadar karıştırılabilecek yan yana olan bir tuş kombinasyonu kapatmaya ayarlanır mı? cmd +Q kombinasyonu hiç bir işlem yapmasa yanlış bastım der alt +Q yaparsınız ama ekran gidiyor.

var mı bunun çaresi çözümü ?

ayrıca neden sadece bir @ tuşu yapmıyorlar anlamıyorum
  • cmd tuşu her zaman kısa yollar için kullanılıyor. Mesela cmd+t yaparsanız yeni tab açıyor, cmd+w yaparsanız tabı kapatıyor, alışmanız lazım. Alt tuşu adı üstünde, Q'nun altındaki @ işaretini açıyor gibi düşünebilirsiniz :D

• tşekkürler yanlışlıkla cmd q yaparsak gitti demekki herşey kapanacak

yanyana koymasalarmış keşke bu iki tuşu madem böyle.

sormak istediğim bişey daha var arkadaşlar. spotify dan müzik aktarıyorum müzik setine.

sadece spotify açıkken bekleme konumumna geçmesin diye bir ayar yapabilir miyim? kapanıyor müzik çünkü bilgisayarı bir süre dokunmazsam

yani ekran kapansın ama spotify çalışmaya devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 28 Eylül 2013; 13:14:06 >
  • Bende dün yeni macbook ile aranıza katıldım trackpad yavaş yavaş alışıyorum dün gece içindeki şarjı bitiriyim diye gece 3 kadar bekledim anca yüzde 20 seviyelerine geldi.Bir kaç sorum olacak bilenlerden yardım bekliyorum
    1-internette gezerken sekmeler arasında trackpad ile geçiş yapılabiliyor mu ?
    2-yeni çıkacak işletim sistemini biz ücretsiz mi indiricez ?
  • Geç kapanma sorunu yaşıyan varmı? Açılması kapanmasından daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

tşekkürler yanlışlıkla cmd q yaparsak gitti demekki herşey kapanacak

yanyana koymasalarmış keşke bu iki tuşu madem böyle.

sormak istediğim bişey daha var arkadaşlar. spotify dan müzik aktarıyorum müzik setine.

sadece spotify açıkken bekleme konumumna geçmesin diye bir ayar yapabilir miyim? kapanıyor müzik çünkü bilgisayarı bir süre dokunmazsam

yani ekran kapansın ama spotify çalışmaya devam etsin

Onu yapan apple storeda yazılım var. Uygulama bazlı ayarlayabiliyorsunz. İsmi tablette olduğum için hatırlamıyorum. Bir aratın mac app store da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 28 Eylül 2013; 14:49:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yardım için.

mail hesabına bir hotmail eklemiştim.ama binlerce email indirdi boşu boşuna. nasıl kaldıracam bu mailimi? boş dursun. hotmail.com dan girer bakarım. bu bir sürü yer kaplıyor. bilgisayarı yavaşlatıyor sanırım. müzilk aktarırken takılmalar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 28 Eylül 2013; 17:20:29 >
  • Bu urun gunluk kullanim icin almaya deger mi ne dersiniz? Yorumlari elimden geldigince okuyorum ilk sayfalardan basladim okumaya. Sarj suresi oldukca iyi geldi 12 saat mukemmele yakin.

Birkac sorum var eger cevaplarsaniz cok sevinirim 7-8 yil sonra pc yi degistirmeye karar verdim ve ogrenciyim.

Film-Dizi izlerim, office programlarini nadir de olsa kullanirim. En cok kullanacagim sey iTunes ve internet olacak oyun oynamayacagim beni kac yil goturur?
    Pc yi universite bitene kadar -5-6 yil- kullanmayi planliyorum. Bu sure zarfinda yari yolda birakir mi?

Ek olarak Windows almak istemiyorum bir sure sonra hantallasiyor ve kullanmak dahi istemiyorum. Ayni sorunlari Macbook ta yasar miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 28 Eylül 2013; 17:31:44 >
  • IOS kullanımı wndowstan oldukça farklı, alışman zaman alabilir ama kesinlikle akıcı ve zevklidir.
    Itunes ve internet için fazlasıyla yeterli bir cihaz. portatifliği ve şarj süreside inanılmaz artıları. kalite ve şıklıktan bahsetmiyorum bile.

Apple ürünleri her zaman dayanıklılığıyla ortaya çıkar. macbook air de öyle, düzgün kullanırsan yarı yolda bırakmaz, yavaşlamaz.

Bende bu ürünü alacaktım fakat düşük çözünürlük beni düşündürüyor. 13" retina macbook ile macbook airi yanyana inceledim bugün. air kesinlikle kendince güzel fakat retina ekranın sunduğu hazdan sonra bir hayal kırıklığı yaratıyor. o yüzden ben haswell işlemcili intel hd 5000 serili retina proların çıkmasını bekleyeceğim.
    Retina ekran senin için kriter değilse hemen al, bu fiyata daha iyisi yok.
    vatan bilgisayarda şaun en ucuzu haftasonu indirimiyle, yalnız 256gb ssd versiyonu vatanda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eylo88

IOS kullanımı wndowstan oldukça farklı, alışman zaman alabilir ama kesinlikle akıcı ve zevklidir.
    Itunes ve internet için fazlasıyla yeterli bir cihaz. portatifliği ve şarj süreside inanılmaz artıları. kalite ve şıklıktan bahsetmiyorum bile.

Apple ürünleri her zaman dayanıklılığıyla ortaya çıkar. macbook air de öyle, düzgün kullanırsan yarı yolda bırakmaz, yavaşlamaz.

Bende bu ürünü alacaktım fakat düşük çözünürlük beni düşündürüyor. 13" retina macbook ile macbook airi yanyana inceledim bugün. air kesinlikle kendince güzel fakat retina ekranın sunduğu hazdan sonra bir hayal kırıklığı yaratıyor. o yüzden ben haswell işlemcili intel hd 5000 serili retina proların çıkmasını bekleyeceğim.
    Retina ekran senin için kriter değilse hemen al, bu fiyata daha iyisi yok.
    vatan bilgisayarda şaun en ucuzu haftasonu indirimiyle, yalnız 256gb ssd versiyonu vatanda yok.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Su an kullandigim cihaz masautsu yaklasik 8 senelik ve 80GB Toplam alana sahip oldugu goz onune alinirsa 256gb benim icin israf olur :D
    Retina ekran pek onemli degil. Simdilik arastiriyor ve para biriktiriyorum. Eger vazgecmezsem yazin almayi dusunuyorum.

• AirAlmayaÇalışanAdam

Eski nick:konsolalmayaçalışanadam

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.