Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

13 inç 128 GB SSD 8 GB RAM i5 işlemci versiyonunu nereden hangi fiyata bulabilirim?

pupa magazasında öğrenci indirimi vardı o hala devam ediyorsa 2400 falan denk geliyor ona bak
  • Vatan bilgisayar %30 indirim yaptığında 2470 tl ye filan geliyor onuda takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

quote:

13 inç 128 GB SSD 8 GB RAM i5 işlemci versiyonunu nereden hangi fiyata bulabilirim?

pupa magazasında öğrenci indirimi vardı o hala devam ediyorsa 2400 falan denk geliyor ona bak

8 GB mı emin misiniz? İnternet mağazasında göremedim çünkü

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşın sana söylediği i5 işlemci 4gb olan sürümü ben vatandan 2447 aldım . 8 gb olan modeller özel istek ile geliyor ellerinde varsa alabilirsin ama fiyatı 200-300 daha pahalı olur tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın sana söylediği i5 işlemci 4gb olan sürümü ben vatandan 2447 aldım . 8 gb olan modeller özel istek ile geliyor ellerinde varsa alabilirsin ama fiyatı 200-300 daha pahalı olur tahminimce

8 GB değil evet 4 GB 150-200 daha pahalı olması lazım

• 8 gb yi 200 300 fazlaya asla alamazsınız bence Türkiye şartlarında. Zaten amerika fiyatı o kadar. En az 500 fark eder diyorum. Ben ki o da en iyi ihtimalle.

• graphys G kullanıcısına yanıt
    100 dolar Amerika fiyatı 300tl yi geçmez de Türkiye de kim getirtecek öyle bir model o sorun olur en iyisi bir tanıdık yardımıyla Amerika dan sipariş vermek o zaman da klavye sorun olacak
  • O zaman air'den vazgeçeceğim muhtemelen. 4 GB ram ile uzun ömürlü olacağını sanmıyorum kaldı ki fiyatı da az değil. 300 gibi bir farkla 8 GB getirtebilirsem düşünürüm air aksi takdirde vazgeçeceğim

• Retina pro larda en düşük knfigurasyon 8 gb. Onlarıda düşünebilirsiniz. Vatanda yazın 3000 tl civarına kadar düşmüşlerdi ama şimdi o fiyata zor bulunur belkide bulunur bir araştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Retina pro larda en düşük knfigurasyon 8 gb. Onlarıda düşünebilirsiniz. Vatanda yazın 3000 tl civarına kadar düşmüşlerdi ama şimdi o fiyata zor bulunur belkide bulunur bir araştırın.

Bulabilirsem düşünürüm teşekkürler. Çok istiyorum mac kullanmayı windows çok kullandım yeni windows pc almak hiç içimden gelmiyor o eski heyecan yok. Ama 8 GB'tan aşağı cihaz almak da çok mantıklı gelmiyor. Uygun bir mac bulurum umarım. Şu açılacak Apple store'dan umutluyum şahsen

• Yakinda yeni macbook pro lar cikicak retina ekran haswelll islemci maverick os 8+gb ram mis. Min 3500 isticekler ama ben onlari bekliyorum. Az kaldi az...bu ay icinde diyorlar

• yeni çıkıcak haswell işlemci retinaların bence minumum türkiyeye giriş fiyatı 3500 üstü oda 13 inch harici ekran kartsız modeli
  • 3500 üzeri olmasın ! 4000 civarını zorlayacağını hiç sanmıyorum.3.000-3.700 arası bir fiyat beklerim.Ram yükseltmesi yapılabilecekse ya da 16 GB seçeneği de çıkacaksa değer. Yoksa yeni modellerin çıkması ile çok az daha fiyatlarında düşüş olacak 13-15" retina modellerine bakmalı.Fiyat farkı fazla olacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 3 Ekim 2013; 10:10:56 >
  • ipad mini ile macbook air arasında airdrop ile bağlantı kuramadım

ipad mini de olan bir fotoğrafı seçip airdrop u açtım
    macbook ta da finder da açtım
    ama görmedi birbirini

ikisinde de bluetooth açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

ipad mini ile macbook air arasında airdrop ile bağlantı kuramadım

ipad mini de olan bir fotoğrafı seçip airdrop u açtım
    macbook ta da finder da açtım
    ama görmedi birbirini

ikisinde de bluetooth açık

İkisi arasında airdrop yapılmıyor diye biliyorum.Telefondan telefona o özellik sadece.
  • arkadaşlar. klasör içindeki fotoğrafları görüntülemede sorunum var.

mesela kanoute adında bir klasör var ve içinde 10 tane fotoğraf var.

birinci sorunum. . fotoğrafları çok minik gösteriyor. ama altında kocaman isimler var. seçemiyorum fotoğrafın ne olduğunu. bunu büyütmenin yolu nedir?

ikinci sorunum. ilk fotoğrafı seçtim açtım. sonrakine geçmek için yön tuşlarında sağ tuşuna basıyorum ama ilerlemiyor.

teşekkürler yardımlar için
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    esc marketten aldığım fiyattır 8 gb lı modeli için 3200 küsürdü özel istek üzerine getirdikleri için herhangi bir indirim olmuyordu
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.