Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ßiraz kurcaladım bende ama çalıştıramadım.
  • vatanda md761 t/u modeli yok. 256 gb lık versiyonu mu almak lazım acaba ayrca maverics i beklemek mi lazım çözemedim. üstadlar bir el atın...
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    mavericks'i beklemek zorunda değilsin, eskisi 35liraydı bununda fiyatı gene aynı seviyede olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Orijinalden alıntı: karti

128 lik modeli neden alıyorsunuz anlamıyorum ilerde pişman olursunuz. Yakında telefonlarda bile 128 gb sıkıntı olacak.

256 lık modeli ile 500 tl fark olunca alınmıyor hocam.

500 lira icin cihazlarin omrunu kisaltiyosunuz ama hocam 128 o kadar cabuk dolarki zaten suanda kaliteli bir fotograf 10mb yaklasti nerdeyse.

256 gb yarisi doldu bi aylik cihaz.Bencede 256 alinmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    depolama yapmadığın sürece zaten öteki yarısını dolduramıyor olman lazım, 256gb eğer imkanın varsa alınır şart değil
  • 128 lik alanlar apple ın ekmeğine yağ sürüyor zaten apple da 128 likleri satmak ister çünkü onları insanlar daha erken günceller. Aradaki fark eğer dendiği gibi 500 TL se fazla o kadar olmaması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone da oynadığım csr racing oyununu birde airde deneyim dedim oyunu açar açmaz işlemci 90 dereceyi geçti fan 3500rpm oldu ilk defa fan sesini duymuş oldum kasa çok fazla ısındı normal internet film vs kullanımımda 50-65 derece arası değişiyor fan hep 1200rpm de çalışıyordu.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarda oyun oynamak mümkün değil mi? Yani en azından bir LOL yada Wow oynanmaz mı?

• Şu mevericks i çok merak ediyorum özellikle sıkıştırılmış bellek teknolojisini.4gb bellekten çoğu zaman 1 gb dan az yer kalıyor.
  • windows ultrabookta kullandığım logitech mouse var. bir sayfa önce bir sayfa sona götürme özelliği var.
    ama macbook air de sağa basınca yeni sayfa açıyor.

bunu nasıl ayarlarım? sistem tercihleri mouse ayalarından girdim ama ayar değiştimeye izin vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Arkadaşlar bu bilgisayarda oyun oynamak mümkün değil mi? Yani en azından bir LOL yada Wow oynanmaz mı?

LOL rahat oynanıyor, Team Fortress 2 oynuyorum ben çok, o da 60 fps oynatıyor hiç kasmadı. Dota 2 her şey yüksekteyken kasıyor biraz düşürünce akıcı. Başka oyun hakkında yorum yapamıcam malesef oynadıklarım bu kadar.

• aleti alalı 20 gün kadar oldu ama şarj süresini hiç 12 saat görmedim şu yeni fişten çektim ama 6 saat gösteriyor sizde nasıl benim alette sorun mu var acaba aldığımdan beri bu şekilde kullanım genelde internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_35

aleti alalı 20 gün kadar oldu ama şarj süresini hiç 12 saat görmedim şu yeni fişten çektim ama 6 saat gösteriyor sizde nasıl benim alette sorun mu var acaba aldığımdan beri bu şekilde kullanım genelde internet

12 saat olayına pek takılmamak lazım, ama sık sörf yapıyorsanız çok önemli bir şey var, o da Adobe Flash. ClickToFlash kullanıyorum ben, Safari hem daha akıcı çalışıyor, hem de sistemi daha az zorluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_35

aleti alalı 20 gün kadar oldu ama şarj süresini hiç 12 saat görmedim şu yeni fişten çektim ama 6 saat gösteriyor sizde nasıl benim alette sorun mu var acaba aldığımdan beri bu şekilde kullanım genelde internet

verdikleri değere ulaşmak için her şeyden ödün vermeniz gerekir, ekran parlaklığı, klavye aydınlatması vb. gibi.
  • merak ettiğim bişey var. apple tv ile müzik gönderirken ses kalitseini düşürür mü apple tv?
    içinde dac mı var apple tv nin?

müzik setişm onkyo marka ve içinde çok kaliteli bir dac var. optik kablo ile apple tv ye bağlayıp macbook air den sportify ile müzik stream ediyorum
  • bir sorunum var

haswell macbook air ile apple tv ye ve müzik stream ediyorum spotify ile. ve atıyor 15 dakika yada yarım saatte masa üstüne. laptop ı sürekli kullanır haldeyim. bekleme mode una filan geçmiyor yani.

ama ipad mini ile stream ediyorum asla masa üstüne düşmüyor
    sorun ne olabilir?
  • Macbook Pro Md102tu/a 2400'e buldum, yoksa Air mi alayım arkadaşlar?

• apple macbook ipad lerle ilgili en iyi site nedir ingilizce olan?

forum şeklinde site ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

apple macbook ipad lerle ilgili en iyi site nedir ingilizce olan?

forum şeklinde site ama

Macrumors.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Eylül 2013; 15:21:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Macbook Pro Md102tu/a 2400'e buldum, yoksa Air mi alayım arkadaşlar?

Bahsettiğin modeldede harici ekran kartı yok oyun oynama merakın ve 3d grafik cizim filan uğraşmıyorsan air al derim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.