Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Bu eski nesiller için geçerli yeni nesillerde de ssd mevcut dvd okuyucusu yok hız konusunda air'den daha iyiler ama retina olmayanlar için bahsettiğiniz doğru arkadaş son nesillerden bahsediyorsa pro almak mantıklı eski nesiller için air tercih edilmeli

Saniyorum arkadas non-Retina olan nesillerden bahsediyor, onda da SSD veya DVD okuyucu yok.

Retina olan yeni MacBook Prolar dediginiz gibi SSDye sahip ve DVD yok.
  • Arkadaşlar çok teşekkürlerpaylaştığınız bilgiler için. ben ince ve hafif olduğu için air i tercih edeceğim sanırım. bimeks ve vatan da 2100tl ye satılıyor sizce uygun mu fiyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zorlu center apple store'dan şu aralar macbook air 11" almayın!!!

aldığım ürünü iki kere değiştirdim ikisi de arızalı çıktı ilkinde ekranda titreme ve çizgi vardı, ikincisinde ise aynı sorunla beraber cpu fanı tam devir çalışmıyordu ve anormal ısınma vardı. en sonunda iade etmek zorunda kaldım.

sanıyorum ellerinde olan seride bazı sorunlar mevcut. ben almak için bir kaç hafta beklemeyi düşünüyorum ellerindeki stoklar bitsin yeni seri gelsin diye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tertero -- 29 Haziran 2014; 8:04:52 >
  • selamlar herkese mac os 'a verdiğim aranın sonuna geldim sonunda.dün retina mac pro aldım.şuan için herşey güzel .sormak istediğiniz sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.iyi forumlar
  • Arkadaşlar selamlar bugün bir macbook air sipariş etmeyi düşünüyorum ancak kararsızım 8gb opsiyonu için teslim tarihi 15-17 temmuz görünüyor.
    Mavericks işletim sistemini 4gb ram ile kullananlar görüşlerini belirtebilirler mi 4gb ile sorun yaşıyor musunuz?
    Daha sonradan upgrade edilemediği için 8gb sipariş etmek istiyorum ama neredeyse 3hafta beklemek de çok sıkıcı çok kararsızım yorumlarınız ile yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  • Ben 11.6 mid 2013 olanı 4 gb ram ile kullanıyorum.Çok ağır video işleme,modelleme yapamyacaksanız 4 gb yeter size. Office, safari 10-12 tab, mail, takvim, photoshop, bir sürü pdf, v.b. daha tık demedi.Günlük kullanımda yeterde artar bile.hoş görev yöneticisinden bakarsanız durum öyle değil ama bu osx'ın bellek yönetim mantığının windowstan farklı olmasından kaynaklanıyor.Yani sistem rami boşta tutmaya çalışmıyor.Kaldı ki ram yetmese'de ssd harrdisk okuma hızı o kadar fazla ki, yine'de hissetmezsiniz bir şey.
  • Hocam sağol cevabın için çok çok teşekkür ederim o halde 4gb olandan sipariş veriyorum teslimat direkt salı günü görünüyor ellerinde olduğu için.
    8gb olanı 20gün beklemek zor olacaktı zaten bana da acil lazım ilerleyen zamanda 4gb yetersiz kalırsa satar 8gb sipariş ederim zaten apple ürünleri pek değer kaybetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzabc123

Arkadaşlar selamlar bugün bir macbook air sipariş etmeyi düşünüyorum ancak kararsızım 8gb opsiyonu için teslim tarihi 15-17 temmuz görünüyor.
    Mavericks işletim sistemini 4gb ram ile kullananlar görüşlerini belirtebilirler mi 4gb ile sorun yaşıyor musunuz?
    Daha sonradan upgrade edilemediği için 8gb sipariş etmek istiyorum ama neredeyse 3hafta beklemek de çok sıkıcı çok kararsızım yorumlarınız ile yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Ben de uzunca bir suredir 4GB ram ile Macbook Air kullaniyorum cok agir video editing vb. yapmadiginiz surece fazlasiyla yeterli. Su anki durumda 1.49 GB inaktif 400mb da bos RAM var Safari ve Chrome'da ayri ayri bircok sekme acikken.

Bu arada bu sorunu daha once yasayan var mi bilemiyorum eski sayfalarda sanki vardi Wi-Fi sorunlari ama, ben bilgisayari sleep mode'dan cikarttigim zaman Wi-Fi baglantisi kopuk oluyor, ve acmak icin wi-fi yi kapatip acmak gerekiyor. Internette birkac cozum onerilmis ama bir sonuca varamadim. Burada ilk elden sorunu yasayip cozen varsa bana yardimci olabilir mi acaba?

Ilginiz icin tesekkur ederim.

• Arkadaşlar dükkanımdaki Macbook Mid 2012 cihazımı, Air modeliyle takaslamak istiyorum. Takas düşünen olurssa, özel mesaj bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxynote_41

quote:

Orijinalden alıntı: xyzabc123

Arkadaşlar selamlar bugün bir macbook air sipariş etmeyi düşünüyorum ancak kararsızım 8gb opsiyonu için teslim tarihi 15-17 temmuz görünüyor.

Ben de uzunca bir suredir 4GB ram ile Macbook Air kullaniyorum cok agir video editing vb. yapmadiginiz surece fazlasiyla yeterli. Su anki durumda 1.49 GB inaktif 400mb da bos RAM var Safari ve Chrome'da ayri ayri bircok sekme acikken.

Bu arada bu sorunu daha once yasayan var mi bilemiyorum eski sayfalarda sanki vardi Wi-Fi sorunlari ama, ben bilgisayari sleep mode'dan cikarttigim zaman Wi-Fi baglantisi kopuk oluyor, ve acmak icin wi-fi yi kapatip acmak gerekiyor. Internette birkac cozum onerilmis ama bir sonuca varamadim. Burada ilk elden sorunu yasayip cozen varsa bana yardimci olabilir mi acaba?

Ilginiz icin tesekkur ederim.

sorunun son efi güncellemesiyle düzelmesi gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tertero

Son EFI Guncellemesi 2.8 yapili, fakat sorun devam ediyor. Hatta 10.9.3e guncellemeden once saniyorum bu sorun yoktu
  • zaten şu anda mevcut bilgisayarımda ddr3 1066mhz 4gb ram var ve win7 32bit kullanıyorum oyüzden de 3.25gb kullanılabilir durumda. Bu bile işimi görürken ddr3 1600mhz 4gb daha verimli olacak, yalnızca mavericks os ne kadar bellek kullanıyor onunla ilgili şüphelerim vardı ancak sayenizde gidermiş oldum, 4gb ram bir süre işimi görür ayrıca flash depolamadaki hızın(okuma/yazma) da faydası olacak oyüzden 4gb yeterli olacak gibi çok teşekkür ediyorum yardım ve yorumlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxynote_41

quote:

Orijinalden alıntı: tertero

Son EFI Guncellemesi 2.8 yapili, fakat sorun devam ediyor. Hatta 10.9.3e guncellemeden once saniyorum bu sorun yoktu

sorun sadece pildeyken mi oluyor? eğer öyleyse güç seçeneklerini bi kontrol edin. o da olmazsa genius bar yolu göründü demek...
  • About the update

The OS X Mavericks 10.9.4 Update is recommended for all Mavericks users. It improves the stability, compatibility, and security of your Mac.

This update:

Fixes an issue that prevented some Macs from automatically connecting to known Wi-Fi networks
    Fixes issue causing the background or Apple logo to appear incorrectly on startup
    Improves the reliability of waking from sleep
    Includes Safari 7.0.5
  • Arkadaşlar merhaba,
    1 hafta önce macbook air 11 inch aldım, 4 gb olanından.
    Ancak kafama takılan pille ilgili bir durum var.
    maci sadece internet için kullanıyorum ve bahsedilen 9 saat pil ömrünü hiç göremedim.
    tam şarjda bile bazen 7 bazen 6 saat gösteriyor kalan sürede.
    Acaba dedim bi sıkıntı mı var yoksa ben mi huylandım?
    hiç durmadan kullanırsam sanırım 4 5 saat gidiyor.
    sizde durum nedir ?
    bendeki durum normal midir sizce ?
    teşekkürleeer.

• Arkadaşlar abim macbook airin bana verdi kendi pro aldı ben airi çok beğendim osx'e resmen hayran kaldım fakat bir sorum olacak
    Biliyorsunuzki Osx'in yosemite betası çıktı bu betayı developer hesabı almadan yüklüyebilirmiyiz
    Modeli bu: MD711TU/A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 5 Temmuz 2014; 4:28:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar allan poe

About the update

The OS X Mavericks 10.9.4 Update is recommended for all Mavericks users. It improves the stability, compatibility, and security of your Mac.

This update:

Fixes an issue that prevented some Macs from automatically connecting to known Wi-Fi networks
    Fixes issue causing the background or Apple logo to appear incorrectly on startup
    Improves the reliability of waking from sleep
    Includes Safari 7.0.5

Hocam baktımda güncellemeye %40 oranında yavaşladı diye yorum yapmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendhy

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce macbook air 11 inch aldım, 4 gb olanından.
    Ancak kafama takılan pille ilgili bir durum var. maci sadece internet için kullanıyorum ve bahsedilen 9 saat pil ömrünü hiç göremedim.

Parlaklık ne kadar açık ?

Wireless çekimi iyi mı ?

Browser olarak safari dışında birşey mi kullanıyorsunuz ?

Kablosuz mouse falan takılı mı ?

yani kısaca normalin dışında tüketime neden olacak birşey var mı onları soruyorum
  • efendhy E kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun bendede 13" şarjdan çıkarınca 7 8 saat bezen 5 saat bile gösterdiği oluyor o an neler yapıldığına bağlı.Yinede teknik olarak bir bilgi vermemizi istiyorsanız mac appstore dan battery healt programını indirip değerleri paylaşırsanız yorumluyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 5 Temmuz 2014; 15:09:00 >
  • Ben fark göremedim :/
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.