Bildirim
konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (47. sayfa)
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ok ben de araştıracağım şimdi. -
Bugün 5gb lik mkv lerde takılma yaptı arasıra, acaba sebebi bumudur. Daha önce hiç takilmamisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene üniversiteye başlayacağım, sözel bir bölüm okuyacağım; sunumlar vs. için macbook air işimi görür mü? Bir de retina ekranlısını beklemeli miyim? -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94166377&p=1#94193861
İlanda ki ürünü alacağım İİnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Özellikle kontrol etmem gereken bir şey var mı?
Rahatlıkla görür. Sunum yapacağınız cihaza göre bir çevirici alırsınız Mini DisplayPort-VGA gibi. Bir sonraki modelde Retina ekran gelir mi, bilmiyorum.
Yalnız, yapacağınız ortak sunum çalışmalarında sizin de diğerleri gibi Microsoft Ofis yazılımı kullanmanız gerekecek. Aksi halde fontlar, sayfaların yerleşim düzeni vs. tam oturmayabiliyor. Yani Macbook'unuzda hazırladığınız bir sunumu Google Docs'ta veya M. Ofis'te farklı görebilirsiniz eğer Keynote'ta hazırladıysanız.
Başka sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yanıtlarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gluskap
Rahatlıkla görür. Sunum yapacağınız cihaza göre bir çevirici alırsınız Mini DisplayPort-VGA gibi. Bir sonraki modelde Retina ekran gelir mi, bilmiyorum.
Yalnız, yapacağınız ortak sunum çalışmalarında sizin de diğerleri gibi Microsoft Ofis yazılımı kullanmanız gerekecek. Aksi halde fontlar, sayfaların yerleşim düzeni vs. tam oturmayabiliyor. Yani Macbook'unuzda hazırladığınız bir sunumu Google Docs'ta veya M. Ofis'te farklı görebilirsiniz eğer Keynote'ta hazırladıysanız.
Başka sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yanıtlarım.
O işte kötüymüş, benim bu cihazı alma sebebim sorunsuz olmasıydı. Şu linkten devam edelim isterseniz konu karman çorman olmasın.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=94180076
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtx980 -- 7 Temmuz 2014; 9:43:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
macbook air fifa 2014 yuklenirmi ?
evet ise nasil ? -
Wi-fi baglanti sorunu yasayan var mi?
Yarim saatte bir baglanti kopuyor network ayarlarindan duzeltiyorum.
Wifi de sorun yok bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Macbook air 13" arkasına sticker yada decal denen şeylerden nasıl bulabilirim? Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: *planet*
applenin sitesinde mac air bolumunda bi guncelleme vard. wifi baglanti sorunu yasiyanlara onerilir diye aciklamasi vardi. bi arastir ben tekrar baktim bulamadim.
fifa konusunda kimse cevap vermemis bende boot camp ile win 7 kuruyorum -
quote:
10.9.4 ile duzeldi sonunda bende. -
hocam parlaklık otomatik,
wireless iyi,
safari kullanıyorum ve başka brşey takılı değil,
yani kısacası normalin dışında bir kullanım yok :) -
-
Teknik olarak bir sıkıntı gözükmüyor.Toplamda 7 kere şarj edilmiş ve %100 sağlık durumu var bataryanın.Safari de click to flash ve **** eklentilerini kullanın. -
macbook air 13' aldım yaklaşık 1 hafta önce kullanmaya başladım. ne ses ne ısınma hiçbirşey yok. 6 yıllık bir notebook tan sonra hızlı açılıp kapanışını bile hayran hayran izliyorum :)) tasarımı çok çok hoş ince hafif baktıkça bakasınız geliyor :D verdiğim paraya değdi tereddütlerim vardı almadan fiyatı konusunda ama elime geçince iyiki almışım dedim çokta çabuk alıştım kullanmaya. sadece aksesuarları fazla pahalı geldi bana aksesuar için önerebileceğininz hesaplı bi site var mı acaba? kılıf çanta dönştürücü aparatlar için? -
quote:
Orijinalden alıntı: joker-38
applenin sitesinde mac air bolumunda bi guncelleme vard. wifi baglanti sorunu yasiyanlara onerilir diye aciklamasi vardi. bi arastir ben tekrar baktim bulamadim.
o güncellemeyi geçen yıl yapmıştım bu sorun yeni ortaya çıkmıştı,
http://sorucevap.sihirlielma.com/5421/iss-sorunu-internet-s%C3%BCrekli-kopuyor
burada yazılan sorunun aynısı,2. cevaptaki yönergeyi yaptım şimdi düzeldi gibi bakalım tekrarlamaz umarım,
quote:
Orijinalden alıntı: galaxynote_41
10.9.4 ile duzeldi sonunda bende.
10.9.4 güncellemesiyle ilgili olumsuz yorum okuduğum için bekletiyorum sorun yaşayan yoksa güncelleme de yaparım :)
teşekkürler cevaplar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 11 Temmuz 2014; 3:44:31 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: joker-38
o güncellemeyi geçen yıl yapmıştım bu sorun yeni ortaya çıkmıştı,
http://sorucevap.sihirlielma.com/5421/iss-sorunu-internet-s%C3%BCrekli-kopuyor
burada yazılan sorunun aynısı,2. cevaptaki yönergeyi yaptım şimdi düzeldi gibi bakalım tekrarlamaz umarım,
quote:
Orijinalden alıntı: galaxynote_41
10.9.4 ile duzeldi sonunda bende.
10.9.4 güncellemesiyle ilgili olumsuz yorum okuduğum için bekletiyorum sorun yaşayan yoksa güncelleme de yaparım :)
teşekkürler cevaplar için.
10.9.4 e geçiş yaptım birkaç gün önce herhangi bir sorun da yaşamadım şimdiye kadar.
-
Son güncelleme ile mkv lerde senkron bozukluğu yaşamaya başladı. Misal 30 dakika sonra kasıyor ve ses Görüntü oturmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X