Şimdi Ara

Konya'da başıboş köpek göremeyen vatandaş cinnet geçirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya'da parkta başıboş köpek göremeyen şahıs cinnet geçirdi - Haber 7 GÜNCEL

Konya'da bir şahıs, parkta başıboş köpek göremeyince çılgına döndü. Cep telefonu ile parkı görüntüleyen ve köpek olmaması nedeniyle adeta cinnet geçiren şahıs, Konyalılara da ağır sözler söyledi.

"CAN KALMADI CAN"

Şahıs, parkı görüntülediği videosunda, "Vicdansızlar, sizde zerre vicdan yok, sizde zerre adalet yok, sizde zerre merhamet yok. Sizde din iman da yok. Can kalmadı can! Hala şikayet ediyorsunuz. Azgın insanlar!" dedi.

KONYALILARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Konyalılara da ağır sözler söyleyen şahıs, "Bu Konya bu kadar azgın, bu kadar vicdansız! İkiyüzlü insanlar çok fazla burada. Dindar gözüken münafık bunlar. Alın, sosyal medyada köpekleri hedef gösterdiniz. Onu da arıyorsunuz." dedi.

• Millet deliye hasret, biz akilliya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar köpeğe insandan daha çok değer veriyor. Tedavi edilmesi lazım bunların.

• Tam Bi komedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tiplerin kesin tedavi olması gerekir. Parklar çocukların değil itlerin yeri oldu. Parkı hangi belediye olması gerektiği gibi yaptıysa eline sağlık.

• bizim burdada çoktan beri zehirli etle temizliyor zaten halk yakalanmadan yapıyor özellikle çete şeklinde dolananlara, benim mahallemdede bayağa azaldı 1 sene önce çok daha fazlaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Mayıs 2024; 20:24:44 >
  • İzmirde kimse dokunmuyor köpeklere. Geçen yıl 3 köpek vardı, bugün 8-9 taneler. Seneye 15-20 olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun psikiyatri tanısı vardır , köpek tapar bir din diyorum bunlar köpekleri ilah yerine koymuştur , her gün taptijlari görmediklerinde sinir krizi geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim köpeklerimiz kibar, parklarda gezmez.Konya'da başıboş köpek göremeyen vatandaş cinnet geçirdi.  parkta yemek mi var yav niye gezsin parkta? aranan avlanan köpek gezer her yerde. bizimkiler hep çoban köpeği bekçi yani. geçen sağlık ocağının önüne yatmış 3 tane gördüm bekçi gibi bekliyorlar kocaman hepsi. bir de buradakiler belediyenin elinden geçmiş kısır köpekler yatıp uyuyacak tabi neden dolansın ortalıkta? besleyen esnaf var vatandaşa da gerek yok. burada vatandaş kedi besler sokaklarda. cins olarak da akbaş çok görüyorum. kangalın küçüğü ve uysal bir cins ya da bizi mi yabancı görmüyorlar? kısırlaştıramadıklarına kızıyorum ben çünkü bir seferde çok yavru yapıyorlar. geçen vardı bizim sokakta doğuran şimdi yok belediyeleri iyi çalışıyor buranın. dediğim gibi köpek cinsine göre değişir. safkan kangallar da mesela çok uysaldır ben 30 sene önce falan kangal ilçesinde sokaklarda 5 6 yaşındaki çocukların oynadığı üzerlerine binip yattığı safkan kangallar görünce çok şaşırmıştım. köpek korkum vardı resmen onu görünce geçti bu korku. geçen işe yetişeceğim diye arabanın oraya hızlı yürüdüm bir dişi ile erkek arasına girdim çıktım hızla. erkek bi kez havladı siee len dedim yürüdüm geçtim yani ya ben korkmuyorum ya buradaki köpekler kibar. ilçesine mahallesine göre değişebilir ama küpeli buradaki köpekler çok nadir küpesiz görüyorum o yüzden önemli bir sorun değil bence şu anda burada.

Aktivite düzeyi: Düşük

Öğrenme düzeyi: Yüksek

Huy: Sakin, Sessiz

Koruyuculuk: Yüksek

Bekçilik ve gözetleme Yüksek

https://tr.wikipedia.org/wiki/Akba%C5%9F_(k%C3%B6pek)

• Öğle vakti köpekler genelde yatıp dinlenirler. Çok çok açlarsa anca gezerler.

• İtleri itlaf ederlerken it perest delileri de itlaf etseler ya hazır elleri değmişken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 28 Mayıs 2024; 22:5:9 >
  • Konyaya gittiğimde İzmir gibi gelmişti orası. Farkı tekel bayi azdı ve daha temizdi. Halkın görünüşünde fark yoktu. Orayıda köpekçiler sardıysa durum kötü.

• kudurrrrr

• Reha Çamuroğlu (@RehaCamuroglu) on Xtwitter
    Reha Çamuroğlu (@RehaCamuroglu) on X
    https://x.com/RehaCamuroglu/status/1794667083340673523

Bu insanların hastaligi sadece kendilerine değil bizde zarar veriyor. Çocuk parkının ortasında köpek sürüsü beslemeye kadar götürdüler işi. Artık gerçekten sert bir tepki verilmeli bu akıllarını yitirmiş ruhlara.

Psikolojik destek sunulacak bu insanlar ıslah edilmeli ve köpekle insan arasındaki farkı anlayabilmeleri sağlanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Mayıs 2024; 22:19:48 >

• İt TapıcıKonya'da başıboş köpek göremeyen vatandaş cinnet geçirdi. 

Bunlara İnat Bütün Ülke Temizlenir Bu Milyonlarca Sokak İtinden o Zaman Görür Canı,FanıKonya'da başıboş köpek göremeyen vatandaş cinnet geçirdi. 

• L.Croft kullanıcısına yanıt
    Konya'da başıboş köpek göremeyen vatandaş cinnet geçirdi.KaratasYasinyoutube
    Maria Kafalıı oynamayanın turşusu kulursun oh oh
    https://www.youtube.com/watch?si=rJiyaCtc5qxWccGs&v=kkM1OD-OWhU&feature=youtu.be
  • Adama headshot yapmışlar sanki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.