Şimdi Ara

KONYA YAZACAKLARA BİLGİ VERİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konya yı tercih edecek arkadaşlara şehir hakkında bilgi verebilirim

• Neden ankara'nin komsusu bu sehir yaw puanim dusuk sehir yakin mecbur yazicam :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostum.Selçuk hukuk düşünüyorum.Konya'ya çok pasif diyeni duydum.Pek hareketli değil diyorlar.Sosyalleşilebilecek yerler sınırlıymış ama arkadaş ortamıyla falan eğlenebiliryormuşsun.Yobaz vs. her ağızdan bir ses çıkıyor.Gerçekleri senden duymak istiyorum
  • ocam Karatay hukuk 77300 le almış ben 78600 kontenjan 100 den 115 e çıkmış ne dersiniz

• prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    konyada öyle gece yaşantısı falan pek olmaz ama arkadaşlarınla birlikte takılabiceğin yerler var dümdüz şehir her yer piknik alanı cafe vs :D ulaşımı çok kolaydır trafi,k sorunu olmaz yobazlık konusuna gelince birine bir şey demedikten sonra kimse sana gelip ne yapıyosun demez zaten her türden insan gelmeye başladı eskisi gibi değil öğrenci için gayet uygun bence ama ben gece kulüplerinden çıkmam sürekli eğlence falan diyorsan seni biraz kasar ayrıca ucuzdur
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    bence gelebilme ihtimali yüksek ama tam bilemem okul yeni olmasına rağmen çabuk gelişti
  • tmogrencisi kullanıcısına yanıt
    hangi bölüm hangi okul ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ani 1300gibi bi açığım var ama 15 de kontenjan yükselmiş inşallah gelir ya

• GergedanAyfer kullanıcısına yanıt
    2.5 senedir konyada'yım bilgi lazım yurtlar hakkında bilgin varsa bi pm at hocam sana zahmet
    Necmettin erbakan pdr

• çomarland
    Hocam yurtlar sozlesme yaptiriyomus sanirim. Bana eve cikmadan once bi ay kalabilecegim gecici apart falan lazim. Bu tarz imkanlar var mi? Varsa fiyatlari nasildir?

• Estan3535 E kullanıcısına yanıt
    öğrenci evi çok burdada merkezde fiyatlar biraz uçuk ama okula yakın yerlerden daha uyguna bulabilirsin gerçi şu son olaylardan sonra ne olur onuda bilmiyorum merkezde bile 650 ye oturan var orta bi eve max 700 isterler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.