Şimdi Ara

kopeğim eğitimsiz yemeğini kıskanıyor ve saldırıyor ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
8.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle kopeğim 2 yaşlarında ve çoban kopeği,askerlik vs eğitme fırsatım olmadı ve uzatmak istemiyorum yemek yerken yanına yaklaşamıyorum ne yapmam gerekiyor Bi kaç kez uzaktan sopa uzattım saldırıyor ve banada yüzde 100 saldırıcağından eminim herkese bu şekilde saldırıyor ama sadece yemek yerken ne yapmalıyım sizce şimdiden teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim köpekler kendisini 2 yaşında tanırlar ve karakterlerini oturturlar. 2 yaşından sonra değişmesi biraz zor olur. Benimde 9 aylık Golden cinsi kızım var. Aynı sorun benim kızımda da oldu. Bu sorun kendilerini lider olarak gördüklerinde ortaya çıkar. Ben bu sorunu yemeğini yerken yemek kabını alarak aştım. (Tabi ki kolunuza ve elinize çok dikkat etmeniz lazım) Eğer hiç alacak gibi durmuyorsa onun mamasını ellerinizle kabına koyun. Böylece yemeği verenin siz olduğunu anlayabilir. Eğer böyle de olmazsa mamasını kaldırın (köpeğiniz yemiyorken kaldırın). Köpeğinizin gözü önünde yemeğinizi yiyin, yemeğinizi bitirdikten sonra onun yemek kabını önüne koyun. Tabi ki 2 yaşında olduğu için kesin çözüm diyemem ama bu dediklerimi 2-3 ay uygulayın. Düzelmez ise köpek eğitim merkezlerine başvurabilirsiniz. İyi günler :)
  • Çok saolun söylediklerinizi denemek istedim ancak saldırıyor ama karnı doyduktan sonra sıkıntı yok gidiyorum gözünün önünden alıyorum yemek yerken saldırması dışında son derece uysal ama dediğiniz gibi elimden yedirmeyi deniycem aralarından şimdilik sadece bunu yapabilirim sanırım onun dışında ısırırsa çok sağlam ısırır :):) hani göze alamam yerken elimi uzatmaya :) birde komut öğretmeye başladım çok çabuk oğreniyo sağ ve sol patisini ayrı ayrı vermeyi öğrettim bide otur komutunu kavradı kavrıycak bakalım Allah büyük inş. Bu huydan kurtulur tekrardan teşekkür ederim. Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes eğitmen olmuş kardeşim o yaştaki köpeğe o arkadaşın dediklerini uygulayamassın ısırır her şekilde sadece uzman biri bunu bir haftada çözer ben polis köpek egitmeniyim 11 yıldır bu işi yapıyorum köpegi görüp yardım edebilirim çünkü her köpegin eğitimi farklıdır herköpege farklı yöntem denenir hangi ildesin haberlşelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Boni3468

Herkes eğitmen olmuş kardeşim o yaştaki köpeğe o arkadaşın dediklerini uygulayamassın ısırır her şekilde sadece uzman biri bunu bir haftada çözer ben polis köpek egitmeniyim 11 yıldır bu işi yapıyorum köpegi görüp yardım edebilirim çünkü her köpegin eğitimi farklıdır herköpege farklı yöntem denenir hangi ildesin haberlşelim

Isırsa nolur ki doversin akıllanır parçalayacak değil ya

• Haklısın kardeş seni sanırım hiç köpek ısırmadı bunu bence ısırılan birine sor köpek ısırmasının nasıl bişey olduğunu

• Eğer yemeği siz verdiğiniz halde yaklaşınca size de saldırıyorsa profesyonel bir eğitmenle görüşün kendinizi de tehlikeye atmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanbileegitilemiyorkenkopegiegitmeyeuğraştığınzamanayazıkyahubırakogrenmesinyahubirakhavlasinhirlasin

Kopek bu da havlar hirlar benmi hirlayim konusmasini mi beklion...

• Haklısınız da Bi kopek eğitmeninden yrdım alabilecek durumum yok olsaydı daha yavruyken eğitime yollardım ama malum hayat şartları Bi arkadaşım döv akıllanır demişsiniz de hani ben kopekden ziyade kendimden korkan birisiyim ısırırsa benm zararım az olur ama o hayvancağıza bişey yaparım bundan korkuyorum

• Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim yardım sever insanların hala var olduğunu görmek insanı mutlu ediyor :)

• Boni3468 B kullanıcısına yanıt
    Ben Balıkesir bandırmadayım
    @Boni3468

• yemegini elinle parca parca ver itaat ettirip youtube da guzel bi video var bu konuyla alakali ingilizce biliyorsan acikliyor da

https://www.youtube.com/watch?v=S92sEU9U-wY

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.