Şimdi Ara

KÖPEK IRKLARI YARDIM ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında köpek almayı düşünüyorum aklımda 5 ırk var bunları nereleden sağlıklı olarak temin etme şansım olabilir aklımda olan cinsler;rottweiler,doberman,great dane(danua),cane corso,presa canario koruma güdüleri iyi olan köpekler gerekiyordu bunlardan birini seçicem başka tavsiyesi olanlarda yazabilirler pet shoptanmı yoksa çiftliklerdenmi almam daha sağlıklı her bakımdan yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ayrıca yerlerinide söylerseniz sevinirim tavsiyelerin...

• çiftlikten. Yada Sahibinden.com dan araştır kendi bulundgn şehir filan ordan al =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırtlanıl

Arkadaşlar yakında köpek almayı düşünüyorum aklımda 5 ırk var bunları nereleden sağlıklı olarak temin etme şansım olabilir aklımda olan cinsler;rottweiler,doberman,great dane(danua),cane corso,presa canario koruma güdüleri iyi olan köpekler gerekiyordu bunlardan birini seçicem başka tavsiyesi olanlarda yazabilirler pet shoptanmı yoksa çiftliklerdenmi almam daha sağlıklı her bakımdan yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ayrıca yerlerinide söylerseniz sevinirim tavsiyelerin...

Öncelikle cane corso dan başlamak istiyorum türkiye de secereli safkan cane corso yok..ancak italyadan getirtebilirsin o da sana 3500 euroya mal olur bu ırkın dezavantajı belli bir yaşa geldiğinde kalça çıkılığı riski var ve çok pahalı bir amelyattır..ayrıca yok ben türkiyeden cane corso almak istiyorum dersen de alacağın yavru ilerde o resimlerdeki panter görünümlü olmaz..''ne alaka'' der dediğini duya gibiyim açkılama yapayım bu konuda..şimdi cane corso italyan köylülerin yüzyıllardır herkesten sır gibi sakladığı ve tarihi molossus ırıkına yakın kalan tek köpek ve bu köepğin eşşiz bir kan hattı vardır ve o kan hattına en ufak bir kan karşıısa 200 bin zar atıp hepsinin düşeş gelmesini beklemek gibi bişey..çünkü cane corsoyu cane corso yapan 200 bin tane eşşiz genidir..ama sakın petshoplar dan alma ille cane corso dersen yurtdışından italyada özellikle çiftliklerle irtibata geç..

presa canario ise pitbulun 70-80 kg halidir.. ve koruma olarak gerçekten sahibini ölümüne koruyan bir köpek türkiye de seceleri safkan olanlar mevcuttur,danua ya gelelim eğer evin çok büyük değilse danuadan vazgeç çünkü devasa bir köpek,ben bir kangalın danuanın yanına gitmediğine şahit oldum..ve kuyruğu ile 9 yaşında ki bir çocuğunu devirdiğinide gördüm :) doberman ve rottweiler anlatmama gerek yok,eğer yapabilirsen yetişkin istiyorsan sahiplendirme yoluyla bul çünkü asla ve asla hayvanın para ile satılmasına karşıyım ama tabi cane corso,ingiliz mastiff ve dogo argentino için aynı şeyi diyemem :).. hangi şehirde oturuyorsun eğer istanbuldaysan barınakları ziyaret et çünkü bir dünya para verip sonra bakamayacakları anlayan gerizekalılar yüzünden bir çok cins köpekler ya sokağa atılıyor yada barınağa terk ediliyor hatta rottweiler bile var sokağa atılmış 1 ve 2 yaşlarında.. barınaklara bak.. birde eğer ırk köpek sahipleneceksen lütfen en ince ayrıntısına kadar araştır artısı eksileri nelerdir diye..

• 3 yasinda disi cane corsomu satiyorum insanlara karsi cok uysal kisir degil yavruda aldk dha once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.