< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köpek sever dernekler araç sahiplerine dava açmaya başlamış (2. sayfa)
-
-
Bunu bilerek yaptılar ama bunda medyanın payı cok büyük.. Insanların beynini bu yönde programladılar.. Bu beyin programlama en az 15 senelik bir mevzu..
-
Köpeği var mı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin komiği burada ölüm istiyorlar, "işkence edilsin" falan diyorlar sonra katliam haberlerine sanki kendileri istememiş gibi masum ayağına yatıyorlar. Hatta bazıları "biz yapmayız böyle şeyler, kesin hayvan severler iftira atmak için yapmıştır" diyorlar.
-
Bu yorumum o tweetlerdeki konuyla ilgili degil cunku oyle bir olay muhtemelen yasanmadi karar metni yok ancak benzer bir durumda korkudan veterinere goturmeyebilirler cunku ite bilerek carpti diye bazi kopek taparlardan internet linci yiyebilirler. Veterinere goturmuyorlarsa bence yine kopekciler yuzunden goturmuyorlar kopeklere en buyuk zarari yine kopek taparlar veriyor ancak boyle bir hukuki yukumluluk de yok parayi belediye odeyecek hem kazaya sebep oldugu icin manevi tazminat hem de aracin hasarini odeyecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 0:50:14 >
Bloklamanın kendi tercihi olduğunu birileri hala anlamamış. Birini bloklayıp, hala arkasından hakaret ediyorsan cevabını almayı beklemeli, tabi normal bir insan.
Zaten kendini inkar eden birinden başka ne beklenir ki? Boşuna bunlara uç üyeler demedim. Birbirlerine gaz vermeye o kadar alışmışlar ki, başkası bir şey deyince sinirleniyorlar, hakaret ediyorlar, iftira atıyorlar sonra bloklayıp kaçıyorlar.
-
Sokak köpeği sever üyelik başlamış çalışmalara.
Sokak köpeği sevmeyen, istemeyen —> hayvan düşmanı, katliyamxı, katil…
Yeni yasaya hayır, hepsine ev yapacağız.
Sadece sokak köpkeleri üstün hayvandır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önce yasayı bilmeden atıp tutan, sonra bu ortaya çıkınca trol diyen ve karşılık bulunca kendi dediklerini unutup bloklayıp kaçan bir başka üye de gelmiş.
Bunlara göre katliam olmasın diyen herkes ---> insan düşmanı, çocuk kanı isteyenler, mama lobisinin elemanı, bu işten çıkar sağlayan, köpek tapar...
-
Bende sahsen sana karsi kizma yok kizsam sana yanit vermezdim sen kopek seversin dostum kopek seviyorsun olayin bu beni kizma boyutuna getirecek bir sey degil bu senin gibi milyonlarcasi var bir ozelligin yok ki sana kizayim.. Ben yazarken kizmiyorum elestiriyorum farkini anla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 1:24:2 >
Diğer üyenin yazdıklarına "ben dedim onu" dedikten sonra seni pek ciddiye almıyorum. Diğer yazdıklarınla beraber muhtemelen yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum. Burada bu kesime verdiğin gibi oldukça uç ve saçma şeyler yazıp birilerine gaz vererek kendince eğleniyorsun gibi geliyor.
Tabi sen çok ciddi olduğunu söylediğin için ve bunlar sana destek verdiği için yazdıkların benim gibilerin işine geliyor.
-
Ben bu yas konusmarindan hoslanmiyorum yasim kucuk degil ancak bu da bir cesit fikrim yok zikrim var olayi.. Sen beni ciddiye almasan da bunun bir onemi yok.. Biz burada sokak kopegine karsi bir uye grubuyuz hosuna gitse de gitmese de buradayiz dostum..
Yaşın ufak olması bu durumda senin lehine bir şey. Seni ciddiye alan bu üye grubu da senin hakkında çıkarımlar yapmaya başladı. Ama buna rağmen sana tam destek olma kısmı dediğim işimize gelen kısım.
-
Her konuda herkesle ayni dusunemeyiz ancak farkli konularda ayni dusunebiliriz.. bu normaldir enteresan olan senin bundan kendine paye cikartman.. Sunu da soyleyeyim o uyeyle bizim uzerinde konusmadigimiz bir hukukumuz var gibi en azindan onun bende var eger isteseydim mesajlarini sildirirdim baskasini onun gibi hos karsilamazdim fakat o konu baska sen rahat ol biz bizeyiz burada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 2:5:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X