Şimdi Ara

Köpek sever dernekler araç sahiplerine dava açmaya başlamış (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben senin davranısına kızmıyorum senin emrinle mesaj silenin davranısı beni kızdırdı..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Mesajların böyle silindiğini düşünüyorsan o zaman senin emrinle benim mesajlarımı silen kişiye söyle bunu. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Benimki emir degil sikayet cünkü mesaj iceriginde sahsıma troll seklinde hakaret ediyordun ancak ben sana 2 adet silinen post gönderdim. Birinde Mahmut ve Meczup mevzusunu SS'lerle acıklayan, sıfır hakaret ve satasma iceren bir mesaj, ondan sonra da, bundan sonra sana mahmut diyebilir miyim? Sorusu dısında bir mesaj göndermedim.. Bu iki mesaj, senin emrinle uyarı puanı bile verilmeden caktırmadan silindi bu yüzden seni muhatap almama kararı aldım cünkü hile yapıyorsun ben mert yazan adam severim..

Benimkilerin hepsi sana troll demiyordu, bunu iyi biliyorsun. O yüzden benimkine emirle silindi diyorsan, kendine de demen lazım. Mertlik diyorsan böyle gerektirir. O yüzden benden kaçmak için bahane bulacaksan başka bul. Çünkü bu şekilde klasik iftira at-sonra kaç taktiğini kullanmış oluyorsun. 

Mesela bu mesajını herkes görsün diye şikayet etmeyeceğim ama başka biri şikayet ederse silinir çünkü düzeysiz bir mesaj bu. Her silinen mesaj için bir yaptırım olmadığını da çok iyi biliyorsun.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Mert adam severim demek neden düzeysiz mesaj olsun? Yaptıgın sey ortada.. Sana SS'li mesajları sen mi sildirttin dedim, ben sildirtmedim demedin.. Mesajda en ufak hakaret yoktu.. Ancak yönetici tanıdıgın senin emrinle mesaj siliyor bu bir gercek..

Sen amerikan kumarhanesine gitsen poker oynasan, adamlar ceplerinden kağıt cıkartıp Royal Flush atsalar masaya o masaya bir daha oturur musun?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 20:34:1 >

İftira atıyorsun demek, sallıyorsun demek ne demek çok iyi biliyorsun. Ama ısrarla kendi uydurduğun yalana devam etmen taktik icabı herhalde. Bu şekilde oynayacaksa o zaman ben de senin hakkında gerçek uydurayım, nasılsa sana göre kanıt gerekmiyor. Diyeceğim ama sen onu da laf cambazlığı yapıp kendince başka bir şey için kullanırsın.

Anlıyorum seni, kendince beni tahrik etmek için yalanlar, iftiralar atmaya başladın gene ama bu kadar zayıf olmasın. Daha yaratıcı ol. 

• Sabah akşam aynı üyelik sokak köpkesi savunma peşinde. Artık en sonunda buraya canlı görüntü falan koyacağız; şey diyecek montaj bunlar, kamera çekimi yapmışsınız katiller…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Belki de soyledigin gibidir o onemli degil yani mesaj icerigi ancak surasi kesin ki mahmut sikayet etti.. Ben onun sahsima troll dedigi mesajlardan baska hicbir mesajini sikayet etmedim etmem.. Sadece hakaretleri sikayet ediyorum troll forumda hakaret sayilan kelimedir ancak mahmut hakaret degildir... Birine mahmut demek hakaret sayilmamali mahmut hakaretse tum mahmutlar adlarini degistirsin..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 22:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene toplanmış malum varlıklar. Gene kendilerine bakmadan laf atmaya çalışıyorlar. Yalan, iftira, hakaret ne ararsan bunlar da var ama kendilerini süper masum sanıyorlar.

Ya iftira atıp, hakaret edip bloklayıp kaçarlar ya gerçek yüzlerini ortaya çıkartınca kin tutup haftalarca hatta yıllarca insanların peşinde koşup laf atmaya çalışırlar. Cidden çok garip bir topluluk bu. Allahtan azınlıklar yoksa ülke bin beter olmuştu.

• Ya bu derneklerin hepsi kapatılmalı. Ben hayatımda bu kadar saçma şey duymadım. Hepsi kafayı yemiş bunların.

• Ruh hastası bunlar

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

3 gün sonra kendileri en çok hayvan düşmanı olurlar

Ceplerinden para çek ve izle sadece  

• arabam.com
    Geyik Testi Nedir ? Ne işe Yarar?
    https://test.arabam.com/blog/genel/geyik-testi-nedir-ne-ise-yarar/
  • Bu gelen yorumlar şaka mı lan. Hiç mi kimse sevmedi sizi hiç mi kalbinizde gram merhamet yok. Adam resmen ezip geçmeyi meşrulaştırıyor üstüne bilmem ne tapar diyor. Köpeğin burayı okuyup dertleneceği yok amacınız insana saldırmak. Bu vicdansızlar çok rahat insan veya bebekte öldürür onu anladım ben Türkiye sınırlarını terk etmem gerektiğini tekrar hatırlattınız. Memur statüsünde olmama rağmen Japonca dil sınavından geçersem gidecem bu ağzının yayı gevşemiş mahalle ağızlıların içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armaagn -- 23 Ağustos 2024; 19:12:36 >
  • armaagn A kullanıcısına yanıt

Sadece forumda bile bu kesim ne kadar kan dondurucu mesajlar atıyor, inanamazsın. Kendi gibi olmayanları insan olarak görmüyorlar. O kadar düşmanlar ve nefret duyuyorlar. Sonuçta da bu yazdıklarına yansıyor.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Kırsal alanda güzel köpkeler dolaşıyor. Gece bir köyde dışarı çıkmaya çalışın bakalım veya en basitinden tarlanıza su geldi hadi tek çıksanıza. Buradaki köpke severlerin köpke sevgisi büyükşehir merkez sınırlarına kadar sürer ondan sonra, ay bu neye döner. Gördüğü yerde de tabanları yağlayıp tüyer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.