Ben sana mahmut mu diyem demedim, farklı bir konuda baska birine mahmut mu diyem dedim, sonucta demisim ve kelimeyi de ben kullanmısım, ancak sen, areyilmaz kullandı dedin ben de hayır o tabiri ben kullandım areyilmaz boyle bir tabiri hic kullanmadı dedim.. Haydi bunu gec, meczup konusunda tamamen ben haklıyım, cünkü meczup, areyilmaz'in ilk kullandıgı laf degildi, benim köpek taparlar icin kullandıgım laftı.. Sen areyilmaz'dan öğrendin ve insanlara onun gibi meczup diyorsun dedin ki bu yanlıstı.. Kopek tapar gruba, ilk meczup diyen bendim.. Sebebi de, 90'larin sonlarinda ya da 2000'lerin baslarinda, AKP yokken, köpek taparlar vardı fakat arkalarında destek yoktu.. Kendi caplarında millete salca olmakla mesguldüler, sosyal medya olmadıgı icin, millet kanallarda bunların köpek sevmez apartman yöneticisi ve meczup kavgalarını izleyip, bunlara deli gözüyle bakıp gülerdi seklinde acıklamayla birlikte ilk kullanan benim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 16:41:29 > |
Köpek sever dernekler araç sahiplerine dava açmaya başlamış (4. sayfa)
-
-
Kapsasa bile zorunlu trafik sigortasıni kullandın diye gelecek yıl daha fazla prim ödemek zorunda kalabilirsin. Kaskoda durum aynen böyle oluyor, zorunlu trafik sigortasında da böyle olabilir. Ayrıca pek çok şeyi zorunlu trafik sigortası karşılamıyor. Örneğin bir araç arkadan sana çarptı, sen de o çarpmanın şiddetiyle gittin öndeki araca arkadan çarptın. Ondeki aracın hasarını zorunlu trafik karşılamıyor. Karşılarsa kasko karşılar, onda da hasarsızlık hakkı yakarsın. Ayrıca bazı kaskolar sen arkadan çarpmissin, güvenli sürüş mesafesi bırakman lazımdı deyip onu da karşılamıyormuş. Aslında ödemesi gereken pek hasarda bu kadar çok sorun çıkartan sigorta firmaları sahipsiz hayvanın tedavisini karşılar mı sence?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahmut mu diye yılmaz bana defalarca yazdı çünkü söylediği ithamları kanıtlayamıyordu. Bu tabirleri sen icat etmediğin için bir yerde kullanmış olman dediklerini kanıtlamıyor. Mesajların silinmiş olmasını kullanıp bu şekilde yazmaya devam ediyorsun. Ben de yazmanı destekliyorum diyorum. Bak sayende biri tekrar ne olduğunu gösterdi. Ayrıca senin sineklere işkence etmek istemen falan senin içinde bulunduğu grup için güzel tanımlamalar oluyor. Yoksa bu arkadaşlarına göre hepiniz birer meleksiniz, dünyanın en süper insanlarısınız.
-
Eğer mesajları silindiyse mahmut konusunda sen haklı ol, fakat meczup konusunda ben haklıyım.. Tabirleri ben icat etmedim ancak, köpek taparları meczup seklinde tanımlamayı, areyilmaz'dan öğrenmedim..
Sinek konusuna gelince, sinekler memeli hayvan olmadıkları icin acıyı ne kadar hissediyorlar elimizde tam anlamıyla bir veri yok.. Memeli hayvanlarda aciyi algilamak icin gelismis sinir yollari ve beyin bolgeleri bulunurken, sineklerde bu yapilar daha basit ve temel seviyededir.. bu yuzden sinekleri yakalayip, kafa ustu yere cakmanin, sinege aci verecegi gorusu kanitsiz bir iddiadir eger aynisini memeli bir hayvana yapmaktan bahsetseydim o zaman psikopat olup olmadigim tartisma konusu olabilirdi.. bu davranisin etik olup olmadigi tartismalidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 16:59:39 > -
Mesela bu mesajında biz katliam dedikçe "sinekleri öldürüyorlar sesiniz çıkmıyor" diyenler grup arkadaşlarına karşı bir mesaj olmuş.
-
Olsun fakat memeli olmasa da fare olduruyorsunuz.. Kemirgenler de memelilere denk sekilde karmasık sinir sistemine sahiptir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 17:4:28 > -
Köpek sever denmiyor onlara başka bir şey deniyor.
-
Gonderdigim SS li mesaj neden silindi? Sen mi sildirdin? Senin yanit veren mesajin da silinmis..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende SS'ler mevcut bundan sonra her mahmut dediginde gönderirim problem yok..
Ayrıca aksam evine geliyorsun, evde fareler cirit atıyor, ne yaparsın?
Bak bu benim lafım degil...
-
Silinen bütün mesajların da ss leri var mı?
-
Muz cumhuriyetinde emsali bulunmayan enteresan davalar serisi.
Yönetim değişse de bu halk değişmeyeceği için al birini sev ötekini hesabı ortadoğunun çukurundan zihniyet olarak hiçbir zaman çıkamayacak.Akıl sağlığı ve çocuklarımın geleceği adına daha fazla vakit kaybetmemem şart oldu.
Adam İngiltere'den bahsediyor ama İngiltere'de köpek itlafının yasal olduğunu ve sokakta yolda başıboş köpek olmadığını ya bilmiyor yada bildiği halde işine gelmiyor.Ondan sonra biz caniyiz.Chp de akabeye sırf muhalefet olsun diye katliam yasası diyor halbuki akabenin somut olarak bu sorunu ötelemekten başka yaptığı hiçbir şey yok.Sol sağ değil Atatürk kalkıp gelse yine bu ülke düzelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 22 Ağustos 2024; 19:57:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen silinmemesi gereken, hakaret icermeyen sıradan mesajları bile bir sekilde sildirebiliyorsun burada bir yönetim problemi de yok degil... Belki de bu sekil taktiklere bas vurdugun icin seninle muhatap olmamak gerekir seklinde düsünmeye basladım cünkü hile yapıyorsun haksız mıyım?
-
O zaman benimkileri de sen sildiriyorsun. Bu durumda hile yapan sen mi oluyorsun? Sonuçta sen taktik olarak hakaret kullanmadan oturtacaksın, acısı aylarca sürecek demiş birisin. Detayları da ver bari.
-
Sen bana troll dedigin zaman sikayet ediyorum ve sildiriyorum.. Troll bu forumda bir hakaret kabul ediliyor bunu bildigim icin troll dedigin her mesajını evet sikayet ettim ancak ben sana hakaret etmedigim halde benim mesajlar siliniyor.. Demek ki yönetimden birilerini tanıyorsun ve rica minnet mesaj sildiriyorsun.. Bu forum yönetimi acısından da oldukca vahim bir durum kesinlikle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2024; 20:3:6 > -
Peki diğer mesajlarımı kim sildiriyor? O zaman sen yönetimden birilerini tanıyıp, rica minnet mesaj sildiriyorsun.
Sen kendi bahsettiğin taktiği mi yapmaya çalışıyorsun bana karşı?
Ayrıca haberin olsun bu dediklerinin ss'sini aldım. Yani ileride yok ben öyle demedim deme yani.
-
Sen bana troll dedigin zaman sikayet ediyorum ve sildiriyorum.. Troll bu forumda bir hakaret kabul ediliyor bunu bildigim icin troll dedigin her mesajını evet sikayet ettim sahsıma besten fazla kez troll dedin besten fazla mesajın silindi ancak ceza da almadın.. Fakat ben sana hakaret etmedigim halde benim mesajlar siliniyor.. Demek ki yönetimden birilerini tanıyorsun ve rica minnet mesajları sildiriyorsun.. Sahsıma yönelik öne sürdügün, bos konusuyor iddianı cürüten SS'lerimi sildirmissin.. Bu forum yönetimi acısından da oldukca vahim bir durum kesinlikle..
-
Böyle buyurdum ve bu bir gercek.. SS'li mesajlarımı sildirtmissin ve üstelik uyarı listesinde hic uyarı yok korsan bir sekilde silinmis yani.. SS al dağıt herkes anlasın mevzuyu..
-
Böyle diyorsun sonra saçma ssler koyup kanıtladığını sanıyorsun. Tabi şu anda koyacak bir ss bile olmadığı için tamamen sallama modundasın. Ondan sonra senin bunları yaptığını söylediğim zaman inkar edip kızıyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X