< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Köpek sever dernekler araç sahiplerine dava açmaya başlamış (6. sayfa)
-
-
Profilini inceledim de "Ülke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ?" diye bir başlık açmışsın. Senin "sokak köpkesi" demen bile daha tahammül edilebilir ve samimi geldi. Benim lafım ..tapar diye konuşanlaraydı. Sen üzerine alınma ayrıca bu kadar da insan sevmeni tavsiye etmem insanların çoğu menfaati için yaşayan kaypak yaratıklardır. Özellikle o arkadaş dediklerin yüzüne gülüp seni dibe çekmeye çalışırlar. Bu ülke düzelmez güvenli sokakları da rüyanda görürsün. Hoşçakal.
-
Yani ben üst insana inaniririm ve übermensch olmak vucut parcalarinin boyutlariyla ilgili degil ki.. o kisideki nasil bir seviye gercekten.. bir de bize agzi bozuk falan diyor.. yoneticiler goreve lutfen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ağustos 2024; 21:11:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine o çernobildeki köpeklerin itlaf sahnesi geldi aklıma
insan hayatı hiçbir şeyden önemli değil bunu akıl etmek çok mu zor
-
Benim tanıdığım birisinin eşeği yola çıktı, adamın birisi çarptı, adamın hem eşeği öldü hem de dünya kadar para ödedi sigorta şirketine. Demek ki bu ülkede hukuk sadece garibana işliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı acıyı orman yangınlarındaki yanan hayvanlar için hissetmediğinden %100 emin olduğum için sormayacağım...
senin akıl sağlığın yerinde değil, sizin köpek fetişiniz yüzünden sadece insanlar zarar görmüyor, ekosistem de bozuluyor çünkü köpekler sebepsiz yere etrafındaki canlıları katleden bir türdür ve normal doğada bu köpekleri kedi giller den avlayan başka türler vardır fakat insanlar başıboş köpekleri koruyor...
neden koruyor? çünkü çevreye doğaya iyice pislesinler diye. aslında her şeyi doğaya göre bıraksan burada köpek falan kalmaz yani bilesin... anlamayacağını düşünüyorum ama yine de yazayım, belki yanılırım, belki anlarsın.
-
insanlar et yiyemeyince bu hale geliyor demekki. yada fazla et yemekten oluyor. yerine göre çarpmamak için kırma ihtimalim varsa kırarım, eğer çarparsamda allah rahmet eylesin. veterinere götürmem sokmam arabaya. benim zararımı kim karşılayacak. köpeğin zaten ekosisteme ne yararı var. avcılık yapmaktan ve koku sayesinde polise yardımı başka belli başlı türler o da.
-
Kırarsan ve hızlıysan yan yatıp takla atarsın
Kendini bu konuda eğit insan refleks olarak önüne bir sey cıkınca kırma eğiliminde oluyor cok tehlikeli ve kendi hayatını, arabadakilerin hayatını riske atan davranıs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Ağustos 2024; 8:12:17 > -
ben genelde frene basarım anında sağ sol kontrolü yaparım. yaşamadığım şeyler değil. hızlıysam kırmam zor zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TUNCAY TÜNTAŞ youtubeBu kedi güvercinlerin neslini tüketecekhttps://www.youtube.com/shorts/aiOPcGDtcbw?si=71pE7Q0RvdWFmameTUNCAY TÜNTAŞ youtubeAklı olan Turuncu kediye bulaşır mı? O sizi yer yine de avını size bırakmazhttps://www.youtube.com/shorts/xaSlMbmifJU?si=7t1pMQwRzhNkecw-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 27 Ağustos 2024; 15:24:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kopek konulari cok azalmis bazilarini yok etmisler bazilari guncel degil.. Kopek konusunda yazmayinca gunum iyi gecmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ağustos 2024; 10:44:1 >
Önceden bir konun veya mesajın silindiğinde haber verilirdi. Artık haber vermiyorlar. haberimiz olmasın ki itiraz etmeyelim diye. Haksız yere konu veya mesaj sildiklerinin ortaya çıkmasını istemiyolar. Ama herkes biliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 28 Ağustos 2024; 11:57:50 >
Mesela fatihteki olayla ilgili hicbir sorun yoktu.. Yani her haber sitesinde gecen sıradan bir baslıktı.. Evet yani fatihteki olayın haberiydi.. Konudaki mesajlarda hakaret falan gibi yanlıs yönlere giden tartısmalar da yoktu.. Fakat sunu söyleyeyim, silinen her mesajla birlikte belki binlerce hit ceken kelime ve arama motoru optimizasyonu da gider.. Konu sildikce bize bir sey olmaz kendileri ek gelir kaybederler.. Silen alıyor mu bilmem fakat parayı kim alıyorsa önce onun düsünmesi gerekiyor...
-
Adamlar hesabını yapmıştır. Mama lobisinden gelecek rant, reklam gelirini geçiyordur ki böyle bir yola girmişler.
Mama mı satıyorlar diyorsun hocam? Ben sanmıyorum.. Benim bildigim arıtmacıya ortak olmuslardı..
Ben NSF'li arıtma lobisi diye biliyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ağustos 2024; 13:23:44 > -
Helal kaptan Turkish
Maşallah karşıt görüşlere de çok hoşgörülüler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X