Şimdi Ara

kopmalardan bıktım yeter artık diyenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 yıldır uydunet kullanan birisi olarak bir çok kez şikayetim olmuştur, şikayet konusu sık sık internetin kopması, bana diyorlarki kablo ile bağlan, yahu kardeşim kablolu cihaz mı kaldıda kablo ile bağlanalım evde laptoplar, ipadler, telefonlar hepsi wi-fi üzerinden bağlanıyor.

bu kopmalara çözüm bulan oldu mu?
    arkadaşlar, superonline fiber veya turktelekom fiber kullananlar varsa onlarda durum nedir.

• 7. Sene biterken superonline nin önermiş olduğu saçma sapan paket yüzünden kablonete geçeceğim bende. 7 yıldır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ne kopma ne hız düşmesi. İzmirdeyim ben sıkıntısız kullandım fakat 24mbs ve 35 gb şaka gibi kota yüzünden sağlayıcı değişme kararı aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem arayüz ip adresi: 192.168.0.1 modemin arayüz kullanıcı adı şifresi modemin arkasında yazar modem kablosuz kontrol kanal ayarlarını yapın otomatik ise 10 13 7 gibi kanalları seçip o şekilde test edin tüm modemler kontrol kanalı kullanır ve civardaki modemlerde sizin kanallı meşgul ederse kablosuz iletişiminizde kasmalar ve kopmalar olur kablolu cihaz kalmadığı için artık kanallar doluyor normal bir durum yaşadığınız.

arayüz- kablosuz - kontrol kanallı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanhost -- 25 Kasım 2017; 23:9:44 >

• Kablosuzda kopmayı n modu denilen şey yapıyor. Modemdeki n modunu kapatın. Deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.