Şimdi Ara

Kopya Ceken bir öğrencinin savunması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Sınavda kopya çektim, önceden de çekiyordum, şimdi yakalanmam manidar.
    2-Sınavda kopya çektiğim araştırılsın, ama niye şimdi? Bu bana yapılan bir komplodur ve yakalayanlar cezasını çekecektir.
    3-Eğer biz matematik sınavında kopya çekseydik, tarihten 5 alabilir miydik, edebiyat sorularını çözebilir miydik?
    4-Bir kopyacı bunu yapar mı? Bakın bizden önce de kopya çekiliyordu. 1946'da tek parti döneminde Mehmet de kopya çekti. Ona niye sustu...nuz?
    5-Sınavda kopya çektiysem soralım bakalım sınıfa çekmiş miyim çekmemiş miyim. Bu sınıf beni 3 dönemdir sınıf başkanı seçiyor.
    6-Sınavda kopya çektiysem bana bildirin, somut bir şey varsa gereğini yaparım

• sen ne dıyosun
  • OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim

• Olmuş
  • öğretmenlerde sınıfta kopya çekenlerin evine ateş ďüşsün desin o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopyayı yakalayan öğretmen suçluysa onun evine ateş düşsün, kopya çeken suçluysa onun ;) Buna da mukabele deniliyor. Saniyen, bu bir beddua değil olsa olsa bir mülâane, mübâhale ya da delilsiz itham edilen bir insanın ahitleşme/yeminleşme davetidir. bknz.http://goo.gl/rChqrX
  • quote:

Orijinalden alıntı: bey_ram

Kopyayı yakalayan öğretmen suçluysa onun evine ateş düşsün, kopya çeken suçluysa onun ;) Buna da mukabele deniliyor. Saniyen, bu bir beddua değil olsa olsa bir mülâane, mübâhale ya da delilsiz itham edilen bir insanın ahitleşme/yeminleşme davetidir. bknz.http://goo.gl/rChqrX

Sübhaneke dinimiz amin.
  • Bence iyidi.
    5. şıkkı sevdim özellikle
  • Kopya olduğu gibi geçirmektir. Ben sadece arkadaşıma bakıp kendime uyarlayıp yazıyorum. Bu kopya değildir.
  • Valla cuk oturmuş helal olsun

• Ben kopyayı niye çektim? Nasıl çektim? Bunlar bir takım uydurmaca laflardır.
  • Hocam valla çekmedim bakın kağıdıma kopya hazırladıklarımdan çıkmadı bile :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopya çekmeyi de en iyi biz biliriz
    biiiiz
  • Olmuş. Yahu bu forumun zeka seviyesi de amma düşükmüş iki kişiden biri anlamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopya çekmeyi sizden öğrenecek değiliz. :)
    orantısız zeka diye buna derim.
  • İnce
  • zamanlaması manidar.
  • çekmişsek çekmişizdir çekmemişsek çekmemişizdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.