Şimdi Ara

Kopya çekerken yakalandım yaşadıklarımı anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerden bir gün (bugün) 1. sınıfın son finali olan, aynı zamanda ana bölüm dersim olan Research Methods Psychgology 113 dersinin finaline gitmek üzere uyandım. Duşumu aldım dişlerimi fırçaladım ve yola koyuldum. Kampüsten içeri girdiğimde yine bir hüzün sardı içimi. Bölüm fakülteme geldiğimde herkesin yüzündeki final korkusu okunuyordu. Hemen bir kaç arkadaşla selamlaştım ve kütüphaneye geçtim.

Daha önce epey hazırlanmıştım bu final için ilk vizem 82 ikinci vizem 85di dersten BA harf notunu alıp ortalamama ortalama katmak istiyordum. Lakin bir süre sonra canım aşırı sıkıldı kağıtlar bana bakıyor ben kağıtlara bakıyorum finale kalmış bir buçuk saat ne yapsam ne etsem şeytan dürttü. Ufak bir kağıda sınavda çıkması muhtemel olan Naturalistic Observationun avantajlarını ve dezavantajlarını yazdım kağıdı cebime koydum toplandım ve kütüphaneden çıktım.
    Sınav zamanı gelmişti Amfi-4te herkes yerlerini almıştı insanlarla selamlaşarak en arkaya doğru ilerledim. Oturdum kalemlerimi çıkardım, kağıtlar dağıtıldı. Şöyle bi sayfalara göz attım sınav tipi 5 klasik 30 boşluk doldurma ve 10 doğru yanlış şeklindeydi. Klasik sorulardan biri çarptı gözüme "Explain the Naturalistic Observation and write advantages and disadvantages"

Hemen aklım cebimdeki kağıda gitti. Asistana baktım uzaktaydı kağıdı hızlıca cebimden çıkarıp diz kapağımın arka tarafına koydum ve dizimi kırarak oturmaya başladım. Bir yandan asistanı keserken bir yandan da soruyu kağıttan bakarak cevaplıyordum ki asistan bir anda arkasını döndü ben de heyecandan kağıdı sıranın altına attım, ve sonra düşündüm ulan aslında sıranın altına hiç bakmıyor asistan kalsın bari dedim ve sınavıma devam ettim.Yaklaşık 15 dk sonra dersin hocası sınıfa geldi ve bir kaç şey açıklayacağını söyledi açıkladı başarılar arkadaşlar dedi ve amfi içinde gezmeye başladı. Tabi benim aklımda hiç sıranın altındaki kağıt yok soru da yarım kalmış ama o heyecanla başka soruya geçmişim. Bu bölüm hocası rastgele gezerken sınıfta benim sıramın altına bakacağı tuttu, halbuki beni severdi dersini asla kaçırmazdım kötü profilli bir öğrenci de değildim. Ardından sıranın altına elini attı ve emaneti çıkardı ve bir soru yöneltti allamefan bu ne ? Kağıdın icadından habersizce neymiş hocam diye yanıtladım. Kağıdımı aldı ve amfiden aşağı doğru inmeye başladı ben de hemen toplanıp yanına gittim, hiç inkar etmedim çünkü hem 80 kişi içinde rezil duruma düşmek istemedim, hem de hocanın gözünde daha fazla düşmek istemedim.Aynen şunları dedi "Dersimden FF ile kaldın eğer peşine düşersen soruşturma açtırırım" Ne demek istediğini pek anlamamakla birlikte sınav salonunun kapısına doğru usul adımlarla yürüdüm. Çıktım dışarı bir sigara yaktım ve dedim ki kendi kendime aferin lan gerizekalı BB alacağın dersten 5 puan için FF aldın, o anda aklımdan ygsye tekrar hazırlanmak, okul değiştirmek bin türlü şey geçmedi değil. Lakin şimdi panik bir şekilde hocanın yaptırımını bekliyorum "eğer peşine düşersen soruşturma açtırırım" derken ne demek istedi hala düşünüyorum. Mutsuzum dostlar kopya çekmeyin lisede her sınavda net kopya çekmiş olan ben üniversitede çektiğim ilk kopyada yakalandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllameFan -- 8 Ocak 2016; 21:14:43 >

• ben çok çektim yakalandımda o da asistanlara değil başka dersin hocalarına kağıdımı alıp beni sınavdan attılar başka bir şey olmadı hocalar bir de kopyadan tutanak tutmak istemiyordu hep ondan yırtıyordum ama bir şey olmaz merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopya çeken kişi soğukkanlı olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.