Şimdi Ara

Kopya xp yi lisanslamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kopya xp kurulmuş bir bilgisayarı silmeden nasıl orjinal lisanslı hale getirebiliriz. Yardımcı olursanız seviniriz..

• bunun cevabını microsoft'un sitesinden almama rağmen uyarı almıştım o yüzden üzgünüm sana yardımcı olamamayacağım
  • Şİmdi bende orjinal xp pro var yeni aldım. Ama bilgisayarımı silmek istemiyorum. Silmeden bu ürün kodunu nasıl girerim.
  • edit : aşşağıda açıkladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Şubat 2006 17:25:07 >
  • aynı diske cift isletim sistemi kur varsayılanıda yeni kurdugun olarak ayarlaki ustde menude cıksın..
  • Bildiğim Kadarı ile C: üzerindeki bilgilerin gider...
  • Regedit'den hkey local macina-software-microsoft-windowsnt-currentversion-Wpaevents 33 97 gibi rakalmları 97 olanı 93 gibi 2 haneli bir sayı var.ordan çalıştırı aç %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a yüzde işareti ile başlayan kısmı yazordan yeni key girebilirisn tabi ürürün etkinleştirilmemişse.
  • Bilindiği gibi yeni çıkan updateler bazı çoğalan artık ezberlediğimiz fckgw gibi keyler için yüklenemez oldu.

Bu yüzden XP nizi orjinal hale getirip bu keyden kurtarmak için

sırayla şu işlemleri takip edelim.arkadaşlar

1)Net ile bağınız kalmasın.Bğlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve SİZDEKİ ORJİNAL ürün anahtarini giriniz.Artık burdan çıkın.

6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Şubat 2006 17:21:00 >

• abi bu yukarıdaki ne oluyor neyi ne yapacağız kızmayın lütfen bana bilgi verirseniz çok sevinirim
  • arkadaş kopya xp kullanıyormuş orjinal almış fakat format atmadan bu key i nasıl girerim diye sordu yukardakide cevabı

fakat bunu herkes yapabilir ürünetkinleştirmesi yapılmamış kişiler key buldukları takdirde bu yolla etkinleştirme olur zaten orda SİZDEKİ ORJİNAL ürün anahtarini giriniz yazan yerde key yazıodu sildim orayı
  • tamam şimdi biraz daha anlaşıldı
    yaa bizede key verin....ama yasak dimi
  • evet bu yuzden veremiyorum
  • orjinal xp cdsi ile kurulu windows xp yi tamir et...
    Zaten yüklerken senden lisans kodunu isteyecek böylece lisanslı bir xpin olmuş olacak... Eğer lisansı arkadaşlar dediği gibi yapıpta kabul etmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 7 Şubat 2006 18:55:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

evet bu yuzden veremiyorum

ilginç bir topicmiş
  • elinde oem lisans numarası olan yazabilirlermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikservisim

elinde oem lisans numarası olan yazabilirlermi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.