Şimdi Ara

korku filmlerinin etkisinde kalmamak icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaalar. Sizlerpe bir sıkıntimi paylasmak istoyorum. 15 yasima geldim halanda korku filmi izledigimde gece uyuyamiyorum. Yalniz kalamiyorum. Uzun suredir var ilerde gecer diyordum artik 15 yasima geldim ve kaygilanmaya baslasim. Naparsam duzelir elbet ayni durumda olan vardir napmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkunun üzerine git, Sinister'ı izle gece ışıkları kapat, kapını kapat, iyice odaklan
  • Sahne arkası çekimlerini izle korktuğun filmin. Gülmeye başlarsın

• Brom sen naptin ben daha evde tek kalamiyorum. Bide yalnizken film izlicem. Bir kere elf sokagi kabusnu izledim ...... Yani

• Korku filmi hastasıyım, bizimkiler mahalleye gitsede evde korku filmi izlesem diye kıvranıyorum haftasonları..
  • korkunun uzerine gitmene gerek yok.Korkuyorsan yapma, kendine eziyet etmene ne gerek var. Yasla alakasi yok, eger simdi korkuyorsan ve etkileniyorsan 5 sene sonra da boyle olacaktir. Ha bos yere korkup endiseleniyorsun ancak yapacak birsey yok sen de boylesin.

• Acayip psikopat filmler izledim,Testere filmine mühendis gözü ile yaklaştım,30yasindayim, Büyü filmini izlerken halen tirsiyorum.Ulan kadının elinde cevşen ile yürüdüğü an yok mu,bak yine urperdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dert etme,büyüyünce geçer

• kommedi izle
  • o bendede var izlemiyorum kesin çözüm

• Filmlerin kamera arkasını izlemek çok işe yarıyor

• Normal bir durum.
  • Tamam sonucta bu filmpee gulelim diye yapilmiyor fakat babamdan ornek vermek istoyorum adam mezarlikta uyuyabilirim diyor. Ben nasil ole olabilirim.

• bendede öyleydi evin içinde mutfağa falan giderken arkadan birşey geliyomuş gibi oluyodu ama şimdi geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 11 Mart 2013; 22:31:41 >
  • Biraz boşvermiş bir yapın olacak aman ne olacak ki diye içinden geçirip karanlığa dalacaksın bak o zaman bir şey kalıyor mu.
  • Korkunç Bir Film serisini izle. Korkuyu yenmek mümkün olmaz belki ama önce izlediğin filmlerdeki olaylar en azından bundan sonra aklına geldiğinde korkutmaz seni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sonucta bu filmpee gulelim diye yapilmiyor fakat babamdan ornek vermek istoyorum adam mezarlikta uyuyabilirim diyor. Ben nasil ole olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kommedi

Brom sen naptin ben daha evde tek kalamiyorum. Bide yalnizken film izlicem. Bir kere elf sokagi kabusnu izledim ...... Yani

Elf sokağı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kommedi

Brom sen naptin ben daha evde tek kalamiyorum. Bide yalnizken film izlicem. Bir kere elf sokagi kabusnu izledim ...... Yani

ELFsokağı kabusu

• Evet arkadaslar ben bu yuzden doktora gittim bisey yapamadi. Sniftaki kiz bile gulerek izliyo bu filmleei bense zicarak. Bazen utaniyorum kendimden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.