Şimdi Ara

KORKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birilerini tedas web sayfasındaki ihbar bölümüne şikayet ettim kacak elk kullanıyorlar diye. Onlarda değelendirmeye alıp baskın yaptılar ve kacak elktriği yakaladılar. Ama ben ad/adres bilgilerimi vermediğim halde ip numaramdan benim ihbar ettiğimi anlarlarsa diye çok korkuyorum. Çünkü mafia gibi çok tehlikeli insanlar. Araya kendi adamlarını sokup tedaştan illegal yöntemlerle (eş-dost-tanıdık vasıtasıyla) ıp adresimi alırlarsa beni bulmaları zor olmaz değil mi? Ben mi paranoid oldum ve çok korkuyorum, yoksa korkmakta haklı mıyım? Uff, hem sorumlu davranıp ihbar ediyorum, hem de devlete güvenmeyip korkuyorum.

İkinci Mesajım:
    Ben bu mahalleye taşındığımda evi tuttum, daha çamaşır makinesini yerleştirirken prizin arızalı olduğunu fark ettim. Hemen sigortayı attırıp tamir edeyim dedim ama bir de gördüm kü o prize kaçak elektrik geliyor yani evin içine muhteşem hat döşemişler. Bazı prizler kaçak, diğerleri normal yani. İnanılmaz sinirlendim ve doğru bir elektrikçiye gittim, ne yapın ne edin şunu düzeltin dedim. Bana ters ters bakıp sırıttılar. Muhtemelen enayiye bak demişlerdir içinden. Neyse 3 sene önce 50-60 milyon da para vererek tüm tesisatı kontrol ettirip kaçak kabloları devre dışı bıraktırdım. Onlar gitti yarım saat sonra tedaş görevlileri geldi. Daha elektrik aboneliğim de yeni olduğu için sayacı mühürlemeye geldiler yani. Eğer az önce gelselerdi sayaçla oynuyorsunuz diye belki de ceza yazacajklardı. Oysa benden önceki tüm kiracılar kaçak kullanmış, ben karşı çıkıp düzelttirmek için elektrikçi buluyorum cebimden para vererek, bir de ceza yiyebilirdim şansım olmasaydı. Neden İL başta Tedaş'a söylemedin diyenler olabilir aranızda. Eğer öyle ihbar edersem (o anda kaçak olduğu için) kendimi ihbar ediyor gibi oluyormuşum ve bana kaçak elektrik kullanıyor muamelesi yapıyorlarmış. Bu yüzden normal elektrikçi getirmiştim.
    Sonuç olarak ben üzerime düşen görevimi yerine getirdim. Kendim böyle bir şerefsizliğe alet olamazdım. Burası sandığınız gibi doğu falan değil. Türkiye'nin bir büyük bir şehiri arkadaşlar, kullanmayana enayi gibi bakıyorlar. Ben sadece bir sivrisinek öldürdüm. Öldür öldür bitiremeyiz ki. Bataklık kurumadıkça bu asalaklar bizim sırtımızdan geçinmeye devam edecekler.

Bana moral olarak destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kendimi değil de asıl aileme bişey yaparlar diye korkuyordum. Ödlek zannetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cockumber -- 16 Mart 2006; 19:36:07 >

• Dostum sen doğru olanı yapmışsın kokmana gerek yok bu tür şeyler öle kolay kolay bulunacak şeyler değil mahkeme emri lazım öğrenmeleri için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_meric -- 15 Mart 2006; 22:32:21 >
  • Bişey olmaz korkma... Aferin en güzelini yapmışsın. Mafya gibi dediğin ve bu işi yapmaya meraklı devlet millet düşmanı grubu da tahmin edebiliyorum. Hainlik onların mayasında var. Korkmana da gerek yok 5-6 tanesi bir araya gelmeden bi şey yapamazlar. Sürü psikolojisi ile hareket edebilirler. Bireysel olarak senin düşündüğün kadar komplike düşünemezler.

Biz bilmiyor muyuz ters çevirmeyi, film sokmayı, çengel düşürmeyi... Onlar benden daha mı akıllı? HAYIR !!!
    Aramızda bir tek fark var onlar HIRSIZ ... Bu da onların mayasında var.
  • tebrik ederim. çok doğru bir şey yapmışsın. korkmana da gerek yok. bilgilerini alabilmeleri için mahkeme kararıyla servis sağlayıcının kayıtlarına bakmaları lazım.
  • Sana bir şey diyim mi onların kendilerini mafya gibi düşünmesinin sebebi zaten çevresinde ki insanların onlar hakkında ki düşüncelerinden kaynaklanıyor. Yani onları mafya yapan zaten sizsiniz. Dostum hiçkimseden korkma. Doğru bildiğin ne ise onu yap. Mafyacılık ayakları eskidendi. Bu memlekette artık çok şey değişti. Onların bellerinde bir iki tane silah vardır en fazla, senin arkanda koskoca polis teşkilatı var.

Bir de demişsin ki beni yakalarlar mı? Diyelim ki senin bilgilerini gittiler elektrik kurumundan aldılar. Seni tehdit ettiler ne yaparsın gidersin basın yayın kuruluşlarına ben elektrik ihbarında bulundum gitmişler beni gambazlamışlar dersin. Ondan sonra da kimse ihbarda bulunmaz. Yani korkma onlar senden benden iyi biliyorlar bu işleri.
  • Acaba Kaçak elektriği yakalayan görevliler sizi internetten şikayet ettiler ondan mı geldik diyolar ? Korkmana gerek yok bence hem oyle bi komplo teorisi yapmışsın ki :)) Adamlar senin buraya mesaj attığını öğrenip burdanda adres bilgilerini almasınlar :Pp
  • öncelikle kutlarım seni en iyisini yapmışsın. Korkmanada gerek yok seni bulamazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    kavgadan çok korkuyorum
    13 yıl önce açıldı
    insanlardan korkuyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

Bişey olmaz korkma... Aferin en güzelini yapmışsın. Mafya gibi dediğin ve bu işi yapmaya meraklı devlet millet düşmanı grubu da tahmin edebiliyorum. Hainlik onların mayasında var. Korkmana da gerek yok 5-6 tanesi bir araya gelmeden bi şey yapamazlar. Sürü psikolojisi ile hareket edebilirler. Bireysel olarak senin düşündüğün kadar komplike düşünemezler.

Biz bilmiyor muyuz ters çevirmeyi, film sokmayı, çengel düşürmeyi... Onlar benden daha mı akıllı? HAYIR !!!
    Aramızda bir tek fark var onlar HIRSIZ ... Bu da onların mayasında var.

Bu yazıyı yazan o parmaklarına sağlık El Turco. Sonuna kadar haklısın

• Ben senin yüzünden bu yazıları araba küsüne bağladığım bilgisayarımda yazıyorum...Sen nasıl kestirirmişsin bizim elektriğimizi...Aha yakaladım seni...Kaçma!!!

Hiçbişicik olmaz korkma kardeşim...Verdiğimiz vergileri kurtarmışsın sen.Tebrik ederim seni.
  • bak senı bulmaları ıcın önce tedaş in bılgısaray sısdemıne gırmelerı lazım kı buda ımkansız oraya gıren herseyı yabar yani buna kımse ızın vermez..
  • IP'den seni bulamazlar onun için aşmaları gereken bir çok imkansız gibi safha var. Ayrıca yaptığın asil davranış için tebrik ederim. Darısı ve bu duyarlılık herkesin başına
  • Bulamazlar kardeş sen kafanı yorma. Başbakana küfretsen bulurlardı da ama sen hayırlı bir iş yapmışsın, TEDAŞ'takilerin o kadar kansız olduklarını, kendilerine gelen ihbarı araştırıp (ki o kadar o kolay da değil) ihbar edilen kişiye vermeleri düşünülemez. Eğer öyle bişey olursa bütün medyayı ayağa kaldırır, TEDAŞ hem ihbar edin diyo hem de böyle yapıyo diye TEDAŞ'ı davula çeviririz. TEDAŞ'ta bunun bilincindedir herhalde. Eşşek değil ya
  • BU İŞİ KAMPANYAYA ÇEVİRSEK DİYORUM. YANİ HER FORUM MÜDAVİMİ MAHALLESİNDE BİRİLERİNİ MUTLAKA BİLİYORDUR. SONUÇTA ONLARIN YAKTIĞI ELEKTRİK SOBASININ PARASI BİZDEN ÇIKIYOR VE ONLAR ÇOK SICAKLAYINCA KAPIYI AÇMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR, NASIL OLSA BELEŞ....
  • Dediğin kişiler sağlamsa Tedaştan tanıdık birini bulabilirler.
    O form atılırken IP adresi kayıt ediliyorsa ordan Ip adresinden seni bulabilirler.

İhbar edin demişsiniz iyi güzelde Doğunun tamamını mı ihbar edeceğiz. :)
    Kaldıki ev kullanıcılarının harcadığı elektrik büyük işletmelerin harcaladıklarının yanında ufacık kalır.
    Önce onlarla uğraşsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Dediğin kişiler sağlamsa Tedaştan tanıdık birini bulabilirler.
    O form atılırken IP adresi kayıt ediliyorsa ordan Ip adresinden seni bulabilirler.

Kaldıki ev kullanıcılarının harcadığı elektrik büyük işletmelerin harcaladıklarının yanında ufacık kalır.

Diyarbakır' da kazmanın bir tanesi olayı iyice abartmış. Bildiğiniz eski somyalar var. Bulgar somyası derler. Bilmeyenler için her tarafı demirden orta yatak kısmı da örgü halinde yayımsı demirlerden üretilmiş yatak. İşte bu somyalardan birini alıp hayvanların ahırına gidiyor. Ahır duvarına dört delik açıp somyanın ayaklarını bu deliklere geçiriyor. Daha sonra da beton veya alçı ile sabitliyor. Sonra mı?
    Sonra elektriği veriyor. Helezon yapıdaki yaylar elektrik sobası gibi kızarıyor. Hayvanlarını ısıtıyor.
    Çektiği elektriği ve yaydığı ısıyı düşünün. Kendi evine yaptıklarını sayamıyorum. zaten kaçak çekilmiş. Her daim içinde elektrikli ısıtıcı olan bir varil büyüklüğünde kazanları vardır. (Sürekli sıcak su). bu elektrikli ısıtıcı çok teferruatlı bişey değildir 1 YTL' ye pazarda satılır. Bir kablo ve ucu 4-5 halka helezon olan basit bir demir çubuk. Hatta bu yüzden çok ölümler olur. Ama ne yazık ki hep bebeler ölür. Çünkü daimi sıcak su olsun diye bu cahiller kazanın içinden hiç çıkarmaz aleti. Yeni yürümeye başlayan bebe anasının dikkatsizliği yüzünden bir anda banyoya girer ve kömürleşmiş cesedini bulurlar.

Ev kullanıcıları firmaları her halikarda geçer. Çünkü firma milletin gözü önündedir ama evde bunları gizleyebilirsin. O yüzden firmalarda yapılan kaçak elektrik kullanımlarında sadece kullanılması gereken miktar çalınır. Fazla lüks kısmını çalamazlar.

Doğunun tamamının ihbar edilmesine gerek yok. zaten biliniyor ama ya müdahale edilemiyor, yada edilmiyor. Her ikisi de geçerli ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 16 Mart 2006; 20:10:00 >

• quote:

Diyarbakır' da kazmanın bir tanesi olayı iyice abartmış. Bildiğiniz eski somyalar var. Bulgar somyası derler. Bilmeyenler için her tarafı demirden orta yatak kısmı da örgü halinde yayımsı demirlerden üretilmiş yatak. İşte bu somyalardan birini alıp hayvanların ahırına gidiyor. Ahır duvarına dört delik açıp somyanın ayaklarını bu deliklere geçiriyor. Daha sonra da beton veya alçı ile sabitliyor. Sonra mı?
    Sonra elektriği veriyor. Helezon yapıdaki yaylar elektrik sobası gibi kızarıyor. Hayvanlarını ısıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Mart 2006; 20:18:01 >

• Ne kadar HARAMCI bir millet olduk ya. Nasıl müslümanız anlayamıyorum.Allah CAZALARINI versi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Dediğin kişiler sağlamsa Tedaştan tanıdık birini bulabilirler.

ya bırak kardeşim ya saçmalamışsın kim kimi buluyo kolaymı öyle zırt diye IP den adam bulmak! Arkadaşın bulunabilmesi için olağanüstü bi durumun olması lazım bu da mucize gibi bişey. kardeş sen korkma ya imkansız imkanzı bak buraya yazıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cockumber

Birinci mesajım:
    Birilerini tedas web sayfasındaki ihbar bölümüne şikayet ettim kacak elk kullanıyorlar diye. Onlarda değelendirmeye alıp baskın yaptılar ve kacak elktriği yakaladılar. Ama ben ad/adres bilgilerimi vermediğim halde ip numaramdan benim ihbar ettiğimi anlarlarsa diye çok korkuyorum. Çünkü mafia gibi çok tehlikeli insanlar. Araya kendi adamlarını sokup tedaştan illegal yöntemlerle (eş-dost-tanıdık vasıtasıyla) ıp adresimi alırlarsa beni bulmaları zor olmaz değil mi? Ben mi paranoid oldum ve çok korkuyorum, yoksa korkmakta haklı mıyım? Uff, hem sorumlu davranıp ihbar ediyorum, hem de devlete güvenmeyip korkuyorum.

İkinci Mesajım:
    Ben bu mahalleye taşındığımda evi tuttum, daha çamaşır makinesini yerleştirirken prizin arızalı olduğunu fark ettim. Hemen sigortayı attırıp tamir edeyim dedim ama bir de gördüm kü o prize kaçak elektrik geliyor yani evin içine muhteşem hat döşemişler. Bazı prizler kaçak, diğerleri normal yani. İnanılmaz sinirlendim ve doğru bir elektrikçiye gittim, ne yapın ne edin şunu düzeltin dedim. Bana ters ters bakıp sırıttılar. Muhtemelen enayiye bak demişlerdir içinden. Neyse 3 sene önce 50-60 milyon da para vererek tüm tesisatı kontrol ettirip kaçak kabloları devre dışı bıraktırdım. Onlar gitti yarım saat sonra tedaş görevlileri geldi. Daha elektrik aboneliğim de yeni olduğu için sayacı mühürlemeye geldiler yani. Eğer az önce gelselerdi sayaçla oynuyorsunuz diye belki de ceza yazacajklardı. Oysa benden önceki tüm kiracılar kaçak kullanmış, ben karşı çıkıp düzelttirmek için elektrikçi buluyorum cebimden para vererek, bir de ceza yiyebilirdim şansım olmasaydı. Neden İL başta Tedaş'a söylemedin diyenler olabilir aranızda. Eğer öyle ihbar edersem (o anda kaçak olduğu için) kendimi ihbar ediyor gibi oluyormuşum ve bana kaçak elektrik kullanıyor muamelesi yapıyorlarmış. Bu yüzden normal elektrikçi getirmiştim.
    Sonuç olarak ben üzerime düşen görevimi yerine getirdim. Kendim böyle bir şerefsizliğe alet olamazdım. Burası sandığınız gibi doğu falan değil. Türkiye'nin bir büyük bir şehiri arkadaşlar, kullanmayana enayi gibi bakıyorlar. Ben sadece bir sivrisinek öldürdüm. Öldür öldür bitiremeyiz ki. Bataklık kurumadıkça bu asalaklar bizim sırtımızdan geçinmeye devam edecekler.

Bana moral olarak destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kendimi değil de asıl aileme bişey yaparlar diye korkuyordum. Ödlek zannetmeyin.

demek o sendin haa !!!!

Merak etme bişey olmaz iyi yapmışsın , istanbul da esenyurt hadımköy taraflarında çok var böylesi..

• Korkmakta haklisin ama onlarin böyle bi zekaya sahip oldugunu sanmiorum kardes,
    ama biz telkinde bulunabiliriz,
    sensin bu durumda olan bizim için konusmak kolay,
    dikkatli ol yinede derim ben
    ii yapmissin helal olsun sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 17 Mart 2006; 8:30:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.