Sağ kanattan yaptığı müthiş bindirmelerle bizi heyecanlandırdı. Spiker sürekli kazımın yaptığı doğru işleri söyledi durdu Mükkemmel ve zeka dolu paslar attı ,ortalar açtı Hele forvete geçtiğindeyse sürekli kaçtı Sürekli şutlar attı, Sürekli dikine çalımlar attı. ve kıyamet koptu.
Ayrıca yaptığı müthiş ortalar ve şutlarıyla Sabri Sarıoğlu... Bitiricilik konusunda Türkiye'nin 1 numaralı ismi Milan Baros...
Hayr hayır, bu başlıkta sadece Kazım'ı konuşmak istiyorum, hakediyor hakkında bir başlığa sahip olmayı. Her şey bi yana adamın dövmesi var lan
öncede dedim şimdi de söylüyorum kazımdan bir yol olmaz
NTVSpor(La Liga) yada Spormax (premier league) izlemesek orası ayrıda,Sercan ısınsın Kazım emin olsun ilk 11 oynar.Bide hakkatten konu açılmışken bu maçta Kazım'ın pozitif yönlerini açıklayabilecek arkadaşlar bi yazarlarsa bizde aydınlanalım.Ben göremedim yardımcı olun lütfen.
Hucumda çalım atıp pas atıcak adam Cluio, kanatlardan çalım atıp şut çekecek adam Pino.
Pino yada Cluio şu maçta oynasa bu maçın skoru bu olmazdı. Anadolu topçusu diyenlere selam olsun bu 2 adamı çok arayacağız.
Kazım'ın burada yürümemesi, hatta durmaması gerekiyordu..
Hakkaten kazım orda neyi izliyor
kazım 2 tane golü yedi bildiğin yedi yani o paslar neydi öyle ya salak herif sokaktaki çocuk bile bırakırdı topu baroşun önüne 2 defa fatih terimde delirdi zaten sonra
bir hava topunda da kendini yere attı bunu yapmasaydı top önüne düşüyordu
Ne Fenerbahçe'de, ne Milli Takımda, ne G.Sarayda, ne formdayken nede formsuzken, futbol hayatının hiçbir döneminde beğenmedim Colin Kazım'ı. Bu maçtada rezalet ötesi bir futbol oynadı, ayağına gelen her topu ezdi, bütün ataklarımızı kesti, el freni görevi yaptı. Yaratıcı adam sıkıntımız had safhada, Keita'ya onlarca laf söyleyenler, gelmesin öyle adamın işi yok diyenler, bir kıyaslayın sağ kanatta Keita ve Kazım ı.
Bu takımdan çok bişey beklemeye gerek yok çünkü dediğim gibi yaratıcı oyuncumuz yok, topu ayağında tutup takımı rahatlatacak bir adam yok, böyle bir santr****da yok. Ben dün, geçen sezondan kalma bir maç izledim, isimler farklı, oynanan futbol aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: al-pacino11
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Hucumda çalım atıp pas atıcak adam Cluio, kanatlardan çalım atıp şut çekecek adam Pino.
Pino yada Cluio şu maçta oynasa bu maçın skoru bu olmazdı. Anadolu topçusu diyenlere selam olsun bu 2 adamı çok arayacağız.
o yüzden mi 8. olduk
hiçbir galatasaray taraftarı bu oyuncular gitti diye üzülmemeli o gün bizim bittiğimiz gün olur çünkü
Tabi tek Culio ve Stancu yüzüne8ci olduk. Arda. Baros, Kewell, Misimovic gibileri elinden geleni yapti ama malesef bu adamlar yüzüne 8ci olabildik. Ben Galatasaray taraftari olarak üzülüyorum sahsen sen üzülme gerekte yok Culio ucuz bir oyuncuydu pres yapiyor, teknigi olan, frikik atan, araya pas atabilen bir oyuncuydu iyi takimda daha iyi isler yapabilirdi Stancu mevcut forvetler icinde tek pres yetenegi olan kanatlarada atabilecegin bir isimdi durmaliydi gercek cift forvet oyniyacagin macta yipratir formsuz Baros icin bile sans olurdu Gerci biz Ali turandan sag bek, Stancudan sag acik Pinodan forvet yapip yollamayi cok seviyoruz.
Son olarakta Maradona en iyi oldugu dönemde Napoli küme düstü bir takim bozuk gidiyorsa bir seyleri düzeltmeden en iyi adamlara sahip ol hic bir sey farketmez.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
quote:
quote:
o yüzden mi 8. olduk
hiçbir galatasaray taraftarı bu oyuncular gitti diye üzülmemeli o gün bizim bittiğimiz gün olur çünkü
Tabi tek Culio ve Stancu yüzüne8ci olduk. Arda. Baros, Kewell, Misimovic gibileri elinden geleni yapti ama malesef bu adamlar yüzüne 8ci olabildik. Ben Galatasaray taraftari olarak üzülüyorum sahsen sen üzülme gerekte yok Culio ucuz bir oyuncuydu pres yapiyor, teknigi olan, frikik atan, araya pas atabilen bir oyuncuydu iyi takimda daha iyi isler yapabilirdi Stancu mevcut forvetler icinde tek pres yetenegi olan kanatlarada atabilecegin bir isimdi durmaliydi gercek cift forvet oyniyacagin macta yipratir formsuz Baros icin bile sans olurdu Gerci biz Ali turandan sag bek, Stancudan sag acik Pinodan forvet yapip yollamayi cok seviyoruz.
Son olarakta Maradona en iyi oldugu dönemde Napoli küme düstü bir takim bozuk gidiyorsa bir seyleri düzeltmeden en iyi adamlara sahip ol hic bir sey farketmez.
ne yani pino falan kaç maç kurtardıda geçen yıl 16 yenilgi aldık arkadaşım şimdi pino olsa yine ne fark ederdi
Kötü oyuncu iyi takimda zaten fazla siritmaz bir takimin belirli potansiyeli varsa o oyuncuda o takim icin faydali olur. Bu söyledigim 2 oyuncu zaten kötü degildi belirli özellikleri olan isimlerdi ve dün gercektende bana göre iyi isler yapabilirlardi.
quote:
quote:
o yüzden mi 8. olduk
Ona degilde suna uzuluyoruz. Stancu,Culio,Pino'nun gonderildigi bir takimda Sabri,Kazim gibi adamlarin kalmasina...
Artık her maç sonrası Kazım'ı konuşmayın arkadaşlar.bu adamın karakteri böyle değil evlenip cocuk yapması,kimsesizler yurdu dahi açsa olmaz.olamaz 2 maç çıkar 4 gol atar sonra bütün sezon sakız çigner kazım bu
bal yapmayan ayı.ayı zaten bal yapmaz ki bir gariplik var
Kazım geçen sezonun ikinci yarısında goller atarken asistler yaparken de aynı şekilde konuşuyor muydunuz merak ediyorum. Tamam kabul dünkü maçta tel tel döküldü. Bu demek midir tüm sezon boyunca böyle oynayacak ? Ben de isterim Kazım'dan daha istikrarlı daha güven veren bir kanat oyuncumuz ama eldeki bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme