Şimdi Ara

koskoca forumda bir tek ben mi sınıf öğrt. yazacam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: 23kasim1993

evet arkadaşlar.

kuzenim sınıf öğretmenliği mezunu
    öğretmenlikleri yazmadan önce bir kez daha düşünülmeli diye düşünüyorum ben
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    ne zaman mezun oldu. ve atanmış mı yoksa yok :)
  • quote:

ne zaman mezun oldu. ve atanmış mı yoksa yok :)

bu sene mezun oldu,kpss ye girecek
    kpss de iyi puan yapamazsa bir yakını sayesinde özel bir okulda işe başlayacak
  • vayyy bee demek forumda bir tek ben enayimişim gidecek olan. demek ki boştur bu bölüm kimse tercih etmeyecek herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23kasim1993 -- 2 Temmuz 2014; 22:15:59 >
  • Bende yazıcam kaç bindesin nereyi istiyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friingee -- 3 Temmuz 2014; 2:14:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocayla aranızda yaş farkı yoksa yazabilirsin ama hoca bu sonuçta dikkatli ol

• Bölüm boş değil. Atanması sıkıntı. O yüzden düşük puanı. Sadece adına bakıp tercih yapmayın geleceğini de araştırın.

• Friingee F kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar herkes yorum yazdığı için tşk ederim. benim sıralamam dostum 248 bin. ?
  • loftyrant kullanıcısına yanıt
    kardeş benim 3. yılım olduğu için. seneye hazırlansam 4. yılım olacak. ve hazırlanmak istemiyorum. bıktım artık. benim gibi mecbur değilseniz yazmayın gerçekten bu bölümü. bir yıl daha hazırlanın kpssde rahat edersiniz. :(
  • quote:

kardeş benim 3. yılım olduğu için. seneye hazırlansam 4. yılım olacak. ve hazırlanmak istemiyorum. bıktım artık. benim gibi mecbur değilseniz yazmayın gerçekten bu bölümü. bir yıl daha hazırlanın kpssde rahat edersiniz. :(

İsyan.Yazmayın bu bölümü yalvarıyorum

• ZweigTau Z kullanıcısına yanıt
    niye yoksa sen mi yazacaksın :D :D valla ben çoğu yerdeki yorumlara hiç inanmıyorum herkes milleti caydırmak için yorum yazıyor. yok gitmeyin yok açıkta kalırsınız yok bilmem ne :D sıralaman kaç kardaş ?
  • quote:

niye yoksa sen mi yazacaksın :D :D valla ben çoğu yerdeki yorumlara hiç inanmıyorum herkes milleti caydırmak için yorum yazıyor. yok gitmeyin yok açıkta kalırsınız yok bilmem ne :D sıralaman kaç kardaş ?

Merak etme sayısalım yazmayacağım
  • ZweigTau Z kullanıcısına yanıt
    benim gibi son çarense yaz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.