Şimdi Ara

Kota - AKN arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırdım didindim lakin ttnetten iyisine gene kahretsinki bulamadım :)
    ttnette tariflere baktım 12 gb kota koymuş 25 gb de adil kullanım noktası koymuş.ben bu işi çözemedim.
    bana biri allah aşkına anlatsın bu nası bi iş.kota varsa akn ne oluyor akn varsa kota ne oluyor arkadaşş

• Anlatabilirsem eğer şöyle anlatayım ;

12GB kotalı internet aldınız ve AKN yok diyelim. TTNet'te fatura üst limiti şimdilik 99TL (kotalı paketlerde ek bir servis yoksa gelebilecek maksimum fatura tutarı) ve 8Mbit full limitsiz internet 119 lira (şimdilik). Eğer kotalı paketlerde AKN olmasa 12GB kotalı diye alır full limitsiz gibi kullanırım. Ne de olsa ne kadar kota aşımı yapsam yapayım 99TL fatura gelecek. Full limitsizden yaklaşık 20 lira daha az ödeyerek full limitsiz paket gibi kullanacağım. Tabi üçkağıtçılığın kitabını yazmış bir şirket olan titinet bunu biz bu açıktan sömürgecilik yapmadan önce düşünüp kotalı paketlere de AKN yerleştirmiş. İçinde bulunduğumuz duruma göre mantıklı bir hareket yapmış. (aksi halde AKK tamamen saçmalık zaten)

Ayrıca:
    Kotalı Paketler: Kotanın aştığı her 1GB başına yaklaşık 12TL ek ücret yansıtır faturaya. (Örneğin 12GB paket sanırım 45TL ve siz 13GB download yaptınız, 45+12=57TL (yaklaşık) bir fatura gelir.)
    AKK: Limitsiz pakettir. Sadece belirli bir kotadan sonra hız düşer (3Mbit) ama faturaya ek bir ücret getirmez.

Parantez içleri biraz bol oldu ama umarım anlatabilmişimdir

Ayrıca Edit // TTNet'ten daha iyisini bulamadım derken ? Bölgenizde Superonline veya Uydunet altyapısı yok sanırım bu yüzden böyle söylediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 12 Aralık 2013; 22:57:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Estergon61

Anlatabilirsem eğer şöyle anlatayım ;

12GB kotalı internet aldınız ve AKN yok diyelim. TTNet'te fatura üst limiti şimdilik 99TL (kotalı paketlerde ek bir servis yoksa gelebilecek maksimum fatura tutarı) ve 8Mbit full limitsiz internet 119 lira (şimdilik). Eğer kotalı paketlerde AKN olmasa 12GB kotalı diye alır full limitsiz gibi kullanırım. Ne de olsa ne kadar kota aşımı yapsam yapayım 99TL fatura gelecek. Full limitsizden yaklaşık 20 lira daha az ödeyerek full limitsiz paket gibi kullanacağım. Tabi üçkağıtçılığın kitabını yazmış bir şirket olan titinet bunu biz bu açıktan sömürgecilik yapmadan önce düşünüp kotalı paketlere de AKN yerleştirmiş. İçinde bulunduğumuz duruma göre mantıklı bir hareket yapmış. (aksi halde AKK tamamen saçmalık zaten)

Ayrıca:
    Kotalı Paketler: Kotanın aştığı her 1GB başına yaklaşık 12TL ek ücret yansıtır faturaya. (Örneğin 12GB paket sanırım 45TL ve siz 13GB download yaptınız, 45+12=57TL (yaklaşık) bir fatura gelir.)
    AKK: Limitsiz pakettir. Sadece belirli bir kotadan sonra hız düşer (3Mbit) ama faturaya ek bir ücret getirmez.

Parantez içleri biraz bol oldu ama umarım anlatabilmişimdir

Ayrıca Edit // TTNet'ten daha iyisini bulamadım derken ? Bölgenizde Superonline veya Uydunet altyapısı yok sanırım bu yüzden böyle söylediniz

Anladım Teşekkür ederim
    Kablotvye baktım ve 32 Tl lik kampanya yapılmış.ön başvuru yaptım.bakalımne olcak :) sınırsız ayrıca

• Kablo nete Eko Sınırsız Adil kotalıdır hızını keserler ilave ücret gelmez
  • Evvet arkadaşlar sonuç olarak Sade Doping Kampanyasından yararlandım. ttnet çok pahalı.
    özellikler şu
    50 gb akn
    8 mgbit hız
    modem hediye
    kurulum ücreti aktivasyon ücreti ve ttnette olan sabit 15 tl ücret yok

sadece 49 tl :) ayrıca çok hızlılar 3 gün önce başvurdum bugün bağlandı.özelliklede eğer memnun kalmazsanız 7 gün içinde iade edebilirsiniz diye uyarıyorlar.

Hızı hakkında bilgi veremiyeceğim zamanla onuda paylaşırım.
  • ttnet çok pahalı demişsiniz ama verdiğiniz o paraya , ttnet 8mbit net + tivibu + telefon verior
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

ttnet çok pahalı demişsiniz ama verdiğiniz o paraya , ttnet 8mbit net + tivibu + telefon verior

almış olduğum kampanya ttnetin netlimitsiz kampanyası olarka geçiyorhttp://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetyalininternet/Sayfalar/ttnet-yalin-internet.aspx linkten bakabilirsin.

fiyatı 63 ve + 15 tl sabit ücret alınıyor.ben telefon hattı kullanmıyorum.

eder 78 tl ve ayda 3 tl 12 ay boyunca bağlantı ücreti alınıyor eder 81 tl. ilk ayda 8 tl devre bağlama ücreti alıyorlar eder 90 tl. zaten sınırssız ücreti 99 tl :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam yinede pahalı 49 tl'ye 8mbit netlimitsiz + tivibu + konuştukça öde telefon kampanyası var ttnetin , tahattün yapınca 15 tl'lik yalın internet ücretinide almıyorlar
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.