Şimdi Ara

kotasız internet ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4-5 aydır fazla bir şey indirmeme rağmen 9 gb oluyor ve 70-80 tl fatura ödüyoruz babamla papaz olduk sınırsız internet almam diyor babam 49 tl çok diyor.abim başka apartmanda oturuyor ve evinde telefon hattı yok biz şimdi buraya sınırsız internet alsak abım de aynı şifreyle kullanabilir mi? %50 %50 ödesek olur mu ? veya başka bir önerisi olan varsa o da olabilir
    not:ttnetle taahutüm yok şimdi desem kapatırım.

• 1. Ttnet online işlemlerden tarifeni sınırsıza geçirebilirsin.
    2. Her hat tek hane içindir. Sadece wireless ya da ethernet kablosuyla paylaştırma olanağın var ki bu da yasak diye biliyorum(ama pek sallayan da ceza alan da yok yani sorun olmaz)
    kapattırmak istersen avea nın 30 tl ye 2gb 3g , sonra gprs sınırsız tarifesi de var. +dk +sms vs.
  • demek istediğinizi anladım ama böyle birşey mümkün degil ne yazıkki.
  • peki 49tlden daha ucuz sınırsız internet yok mu ? çok çok hızlı olması şart değil benim için fatura sabit olsun yeter bıktırdılar artık..
  • hatlardaki sorunlar yüzünden kopmalar olduğunu bahane ederek 1 mb yerine 512 kb bağlantıyı talep edebilirsiniz ancak 512 için fiyat tarifesi var mı sormanız lazım :))
  • bende arkadaş gibi yasak dir biliyodumda değilmiş sana yakınmı kablo önemli değil uzun alırsında wireeless zor
  • bildiğim kadarıyla netlimitsiz paket 49 değil 59 tl. eğer 9-10 gb geçmiyorsa 12 gb kotalı pakete geçebilrsin 39 lira. ben şu anda onu kullanıyorum bana yetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

bildiğim kadarıyla netlimitsiz paket 49 değil 59 tl. eğer 9-10 gb geçmiyorsa 12 gb kotalı pakete geçebilrsin 39 lira. ben şu anda onu kullanıyorum bana yetiyor.

bu gerçekten çok mantıklı bunu görüşeyim aile meclisi ile teeşekkür ederim :)
  • rica ederim
  • yasak ama hayatta haberleri olmaz fakat modem alın çünkü ttnet modemlerin çekme uzaklığını çok düşürdü evin bir ucundan b,ile çekmiyor
  • ben 1 mbps internet kullanıyorum 33 tl ödüyorum hatta 3 kişi kullanıyoruz metronet denemeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.