Şimdi Ara

kötü durumum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en yakın ark. larımdan biri bi kıza aşık uzun zamandır. kız istemedi onu uzun zaman önce ama bu hala hoşlanıyor. kızla beni de tanıştırdı.. bende hoşlanıyorum şimdi hatta aşık oldum sanırım. aramızda da duygusal bişeyler başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _trance_ -- 23 Mart 2006; 0:34:58 >

• Boşver olur öyle sen takıl
  • olur mu ya :(
  • oLmuş bile :D
  • arkadaşına anlat... sen bu dürüstlüğü göster o da üstüne düşeni yapsın...baktın olmuyor 6 asprin at...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer21 -- 23 Mart 2006; 1:35:03 >
  • 6 asprin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _trance_

6 asprin ?

ya dün bi topic te görmüştüm genç bi arkadaşımız 6 asprin atmış ta .. intahar etmişti.. kız arkadaşından dolayı... yanlış anlama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineer21

arkadaşına anlat... sen bu dürüstlüğü göster o da üstüne düşeni yapsın...baktın olmuyor 6 asprin at...

zauhauhauhzuahzaz
  • ne yap et arkadaşını önce kızdan soğut kötü özelliklerini say...
    biraz zaman geçtikten sonra yazmaya başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogocan -- 23 Mart 2006; 2:40:44 >
  • aspirin suda eriyen mi yoksa tablet mi bu konu üzerinde durulmamış şiddetle kınıyorum ban ban ban ignore ignore ignore

anıl arkadaşımızada intiharı değilde daha akılcı yöntemlere başvurmasını tavsiye ediyoruz. ayrıca 6 aspirinle intihar ediyorum bana bişey olur mu lafını söyleyen anıl arkadaşımızda bir yusuf yusuflama hissediyoruz.

intihar etmeye çalışıyorum acaba bana bişey olur mu gibi çok önemli bir noktaya deyinerek feyk bir intiharın güncesini bize sunan anıl arkadaşa bin selam olsun :))) ölümden korkan bir adam boşuna ölüme kasmasın ,, ölümden korkmayanın intiharını ise leşine bakarak anlayabiliriz. Boşuna kasma anıl kardeşim, 2 hafta sonra bir sarışın yeşil gözlü görürsün of baba kıza bak dersin olay başka boyuta taşınır beni sevmiyo hüleynn intiharları başlar :)))

bu yazılar 6 aspirin olayının kahramanı anıl üstada adanmıştır ... saygıyla anıyor her aspirin içişimmizde onu düşünüyor , anısının karşısında saygıyla eğiliyoruz. İNTİHAR EDİYORUZ HÜLEYNN acaba ölürmiyüm anneeeeeee :))))

quote:

Orjinalden alıntı: gogocan

bu gibi durumlarda 6 ASPİRİN tabikiii

• ayiptir gunahtir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

ayiptir gunahtir

Hortt !!
  • dayı ne yap bliyon mu eğer arkadaşın gerçekten samimiyse kardeş gbiysenız bu sevdayı unut eğer yok çok yakın değlz merhabılğmız var falansa git arkadaşına anlat durumu kızı bırakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welc

dayı ne yap bliyon mu eğer arkadaşın gerçekten samimiyse kardeş gbiysenız bu sevdayı unut eğer yok çok yakın değlz merhabılğmız var falansa git arkadaşına anlat durumu kızı bırakma

boşuna yazıyorsun evlenip çocuk yapmışlar

bu arada bu hort olayları çok arttı
  • o zaman kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.