Şimdi Ara

Kötü Sıralamada Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Mi Bilgisarayar Mühendisliği Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşük bir sıralama yaptım. Kocaeli Sakarya ya da Manisa'da Metalurji ve Malzeme mi yoksa Kütahya Dumlupınar Bilgisayar Mühendisliği mi yazmak daha mantıklı olur ?

• Bölüm>Üniversite her zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4216716F6

Bölüm>Üniversite her zaman.
    Ben de böyle düşünüyorum hocam bilgisayar yazmak daha mantıklı geliyor
  • Mr_CoMa kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar Mühendisliği iyi ama Dumlupınar güzel mi onu bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beni de düşündüren nokta o işte Dumlupınar önüme çok engel çıkarır mı iş ararken
  • Hocam eger bilgisayar muhendisligi secer, kendini gelistirirsen cok iyi yerlere gelebilirsin. Olay universitede degil insanin kendisinde bitiyor.
  • ysfak Y kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ben de böyle düşünüyorum
  • odtü, itü ve birkaç üni dışında metalurji ve malzeme, kimya müh gibi bölümleri yazmayın arkadaşlar bu bölümlerin adam gibi eğitim verebilmesi için ciddi bütçe ve lab ortamı gerekir ve anadoluda çoğu okul hakkını vererek eğitim veremiyor. Bilgisayar mühendisliği yazıp geçin, kendinizi daha fazla geliştirirsiniz bu anlamda.
  • Bilgisayar , met ve malzeme den iyi diyen arkadaşlar kaç tane fabrika görmüşler ya da son zamanlar da kaç bilgisayarcı görmüşler girip rahat iş bulan yükselen ya da öneren bu bölümü çok merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.