Şimdi Ara

Koxp yasak ama genie serbest ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar saçmalık olamaz görev yerlerinde millet açmış genie ve oto kutu para kasıyorlar görev yapamıyoruz Partiye almak için herkes genieli oyuncu arıyor bitmiş bu oyun...

• Hocam iyi güzel de herkesin levelinge ayıracak vakti yok. Mesela benim günde bilgisayar başında geçirebildiğim maksimum süre 2 saat taş çatlasın 3 saat. Ben günlük 3 saatle 80'e nasıl kasabilirim Kaldı ki genie'nin atak hızı cidden çok yavaş. 2-3 kişilik party son vuruştan görevleri çok rahat yapabilir. Benim girdiğim partylerde kimse görev için gelip son vuruş yapanlara ses çıkarmadı şuana kadar ben de çıkarmam. Toplama görevlerini nasıl yapacağım dersen burning stone'da falan yaklaşık yarım saatte 1.5-2m kasabiliyorsun. Bu parayla da rahat 3-4 görevin itemini toplarsın. Diyeceğim o ki tabii ki söyleminizin haklı tarafları var ama başka insanların tarafından da bakarsanız genie'nin çok da mantıksız olmadığını anlayabilirsiniz

• GENIE COK MANTIKSIZ ZAMANIN YOKSA OYUNU OYNAMA.
  • vakti olmayanlar için genie kesinlikle gerekli birşey
    çalışan insanlar var vakit ayıramayanlar var

ama koxp bambaşka birşey koşarken dahi atak yapar czde çalışır çok seri atak yapar sen komutu görmeden seri heal yapar dağa çıkar harita dışına bos çeker dağın tepesinde hq keserler - mage koxp seri skil vurarak 2 saniyede 5 k hpsi olan rogueyi yatırır
    genie bunların hiçbirini yapamaz
    her akşam 20 30 kişi banlanıyor okadar güzel oluyorki içimin yağları eriyor....
  • Çalışan insanların oyun oynamaya hakkı yokmu ? Ne demek o vaktin yoksa oynama lafı. Ben günde taş çatlasa 3 saat bilgisayar başındayım, genie kullanmadan nasıl kasayım.
  • genie li adamdan slot alınıyor rahatlıkla. koxper adamdan alamıyorsun herif koşarken çakıyor beşliyi. Ayrıca ben genie kullanıyorum görev için gelen herkesi alıyorum
  • Genie koxpun önüne örülmüş en güzel duvardır.Baya da adaletli bir sistem bence.Genie varken koxp alanında zekasından şüphe ederim.Gelir elde etme amaçlı satin alanlar da emek hırsızlığı peşinde zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Oyunlarda makro yasak mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Koxpa genie gibi o kadar para baymıyorsun ve daha kaliteli. Tabi ban risklerinide getiriyor. Kullanıcının seçimine kalmış. Genie çok işe yaramaz
  • Koxpta wallhack oto pt 5li vurus koşarken atak tarzı şeyler de var kısacası tamamen emek hırsızlığı ve sahtekarlık genie fiyatinin yuksek olmasi pc basinda olmayan ama yinede oynayan insanlarla vakit ve emek verenleri esitlemek için. Tabi normal ko ya göre baya da pahalı

• Money talks

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu genie olayını bizzat gözümle görmeden ben de saçma bulmuştum ama o kadar da zararlı değil.

Elle her türlü daha hızlı kesiyorsun zaten görev yapmaya engel değil. Pahalı birşey olduğu için çok fazla kullanan da yok.

Yeter ki koxp'a müsade edilmesin.
  • Sıkıntı yuksek lvllilerin düşük lvl mekanlarinda para kasmasi. Loot vermese tum sıkıntı çözülür.

• koxp kullananlar gitsin kumda oynasın elle yapamadıkları komboyu koxpla yapıyorlar czde 2 3 kancık geliyor dağa taşa çıkıyor bundan ne zevk alıyor anlamış değilim neyseki akşam toplu ban yediler kullanan kullanmayan banlandı has oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Koxpta wallhack oto pt 5li vurus koşarken atak tarzı şeyler de var kısacası tamamen emek hırsızlığı ve sahtekarlık genie fiyatinin yuksek olmasi pc basinda olmayan ama yinede oynayan insanlarla vakit ve emek verenleri esitlemek için. Tabi normal ko ya göre baya da pahalı

Onlar tamamen hileye giriyor benim dedigim makro tarzi botlar.
  • Bana mesajında koxpu savunmustun ondan demistim. Bende kullaniyorum kwndi yazdigim makrolari pride oto heal asasta oto wolflu msn kxp oto pet attack gibi

• Olay basit sürekli şikayet eden oynamasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastMaus

Olay basit sürekli şikayet eden oynamasın :)

He tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.