Şimdi Ara

köye adsl gelirmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köylere adsl gelirmi?ben kırklarelinin babaeski ilçesine bağlı yeniköyde oturuyorum..telekom a gittiğmde olmaz dediler ama baskalarından duyduğum kadarıyla köy hattuyla ilgisi yokmuş.telefon kablosu olan her yere gelirmiş..ne kadar doğru..

• Hat digital degilse gelme ihtimali yok ama digital hatlara telekomun santralleri uygunsa ADSL hizmeti verilebilir. ister köy olsun ister metropol...
  • Gelir arkadaşım niye gelmesin.2050 gibi gelir.Ama sen görür müsün onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix6310

Gelir arkadaşım niye gelmesin.2050 gibi gelir.Ama sen görür müsün onu bilemem.
    Hala adsl gelmeyen iller hatta ilçeler olduğunu var sayarsan köy'e gelmesi oldukça zaman alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoLycus

Hala adsl gelmeyen iller hatta ilçeler olduğunu var sayarsan köy'e gelmesi oldukça zaman alır.

Alıntıları Göster
    TTyi arayıp konuşun bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weberclas

TTyi arayıp konuşun bence..

Alıntıları Göster
    çok istek olursa gelir sende başka isteyen warsa birleşin bi şekilde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

Alıntıları Göster
    Bence biraz zor çünkü köylerde santral olmaz genelde ilçeye bağlıdır.Bildiğimiz gibi adsl teknolojisinin sağlıklı işleyebilmesi için santrale uzaklık çok önemli ve eğer köy 5 km'den uzaksa ilçeye durum vahim ilçe olmayı bekliyceksin...
  • quote:

Alıntıları Göster
    santrala uzaklık önemli , eğer köy santrala çok uzaksa olmaz... mesafeler yazıyodu bi yerde ama bulamadım şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebEX

santrala uzaklık önemli , eğer köy santrala çok uzaksa olmaz... mesafeler yazıyodu bi yerde ama bulamadım şimdi..

Alıntıları Göster
    abi santrale gerek yok bişeler koyuyolar şimdi sölemiom yannış olmasın die bitio o iş
    sanırım her yere yapıolar artık o olayı biraz beklicen ama olur bu arada
    dediğin mesafe Adsl için 5 km !
  • quote:

abi santrale gerek yok bişeler koyuyolar şimdi sölemiom yannış olmasın die bitio o iş
    sanırım her yere yapıolar artık o olayı biraz beklicen ama olur bu arada
    dediğin mesafe Adsl için 5 km !

Alıntıları Göster
    adsl hızına göre mesafe değişiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebEX

adsl hızına göre mesafe değişiyor...

Alıntıları Göster
    benim duydugum bir kaç köye gelmis. Bakirköy, Erenköy bi de Küçükbakkalköy

süper esprim bir yana çogu koyde dogru durust yol, altyapi felan yokken enteresan bi kaygi olmus. köyün agasi kesin 512 ile baglanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 27 Ekim 2004, 19:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp640c

benim duydugum bir kaç köye gelmis. Bakirköy, Erenköy bi de Küçükbakkalköy

süper esprim bir yana çogu koyde dogru durust yol, altyapi felan yokken enteresan bi kaygi olmus. köyün agasi kesin 512 ile baglanir.

Alıntıları Göster
    eıhe eıhe eıhe

hp640c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar -- 27 Ekim 2004, 18:57:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KC

Hat digital degilse gelme ihtimali yok ama digital hatlara telekomun santralleri uygunsa ADSL hizmeti verilebilir. ister köy olsun ister metropol...
    quote:

Orjinalden alıntı: KC

Hat digital degilse gelme ihtimali yok ama digital hatlara telekomun santralleri uygunsa ADSL hizmeti verilebilir. ister köy olsun ister metropol...

Ben İlk ADSL Ye Geçtiğimde Hat Digital Değildi ADSL Ye Geçtikten 3 Ay Sonra Digital'e Çevirildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkRaeP

quote:

Orjinalden alıntı: KC

Ben İlk ADSL Ye Geçtiğimde Hat Digital Değildi ADSL Ye Geçtikten 3 Ay Sonra Digital'e Çevirildi

Alıntıları Göster
    Evet Matrix doğrıu söylemiş gelir tabi...
    Ama yıllar sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: §cuLPtuRe®

Evet Matrix doğrıu söylemiş gelir tabi...
    Ama yıllar sonra...

Alıntıları Göster
    akreap astimetrik DIJITAL sayisal abone hatti yani astimetriyc digital subsercie line digital olmadan asla olmaz hani hattin eskidir santral digitale gecince hepsi digital olur
  • ee o zaman yapçak bişey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: eckem

ee o zaman yapçak bişey yok..

adsl ile digital santralın bi ailgisı yok adsl nin kabini farklı senin telefonun kabini farklıdır santralde hattın analog veya digital diil....santral içindeki makinanın analog veya digital olmasıdır tüm hatlar analog çalışır....adsl tamamen bu ses iletiminde bağımsız çalışır ve de digitaldir yeterki sana gelen hatta gürültü olmasın....her şekilde adsl çalışır hatta çevir sesi olmasa bile.....neyse köye adsl gelmiyo çünkü muhtemelen oraya yatırım yapmazlar bi de uzaklık olayı ve adsl verisini (tekaralayıcı denen) çıhazla 5 km den de uzağa taşımanın mümkünatı yok...dsl in başka çeşitleri var uzak mesafelerde çalışan onlardan olması gerek..... üzgünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoka

adsl ile digital santralın bi ailgisı yok adsl nin kabini farklı senin telefonun kabini farklıdır santralde hattın analog veya digital diil....santral içindeki makinanın analog veya digital olmasıdır tüm hatlar analog çalışır....adsl tamamen bu ses iletiminde bağımsız çalışır ve de digitaldir yeterki sana gelen hatta gürültü olmasın....her şekilde adsl çalışır hatta çevir sesi olmasa bile.....neyse köye adsl gelmiyo çünkü muhtemelen oraya yatırım yapmazlar bi de uzaklık olayı ve adsl verisini (tekaralayıcı denen) çıhazla 5 km den de uzağa taşımanın mümkünatı yok...dsl in başka çeşitleri var uzak mesafelerde çalışan onlardan olması gerek..... üzgünüm

Alıntıları Göster
    benim dah agüselbirfikrim şehre taşın daha kolay :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bigjesus

benim dah agüselbirfikrim şehre taşın daha kolay :)

Alıntıları Göster
    paran varsa gelir :) kaç sene önce bizim şirketin olduğu yerlerde adls yoktu bizim şirket onlarca abonelik sayısı kadar para bastırdı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

paran varsa gelir :) kaç sene önce bizim şirketin olduğu yerlerde adls yoktu bizim şirket onlarca abonelik sayısı kadar para bastırdı geldi

Alıntıları Göster
    Geçen yıl ben de köyde idim. ADSL uzak mesafe olduğundan dolayı gelmez demişlerdi. 5 km sınırı var ya ondan heralde.

GPRS Proto_KOL kullandım 1 yıl kol gibi hem de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.