Şimdi Ara

KOYU BJK LİLER BURAYA BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BEN Bİ ARKADAŞTAN DUYDUM BJK ÇARŞI GURUBUNUN Bİ MARŞI WARMIŞ 2000 3000 SATIR KADARMIŞ HEP OT MOT MUHABETLERİ FALAN GEÇİYOMUŞ O MARŞI NEREDEN BULABİLİRİM BİLEN WARSA PLS PM ME YAZARSA SEVİNİRİM YADA ROS_MC_MUSTY@HOTMAİL.COM ADRESİNE MAİL ATARSA ÇOK SEVİNİRİM ARKDAŞLAR YAAA PLSSSSSSSSSSSSSSSSS....

• HOCAM BEN ONU BİLMİYORUM AMA BULAN BANADA ATSIN. MANAS DESTANI GİBİ BAKSANA 3000 SATIR
  • süpemiş bulan banada atsın
  • ya gls de abi fazla bilen yok galiba çünki yayınlanması yasak sansürlü her lafı abi olay bişey ya ortaya çıkarsa çok pis olur bi bulsam her lafı yasa dışı
    YOKMU YA BU MARŞI BİLEN Bİ BJKLİ HADİ BJK KARDEŞLİĞİ
  • Var bende ekinleri diyosan eğer, Pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 16 Mayıs 2006; 18:35:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Var bende ekinleri diyosan eğer, Pm attım.

bana da atarsan sevinirim electra
  • o 300 satır degil bildigim kadarıyla 103 satır bendede var ama bi kısmı 10-15 kıta felan
  • ekinler destanı diyorsanız 104 kıta, satır değil bende mevcut isteyene yollayabilirim pm den ulaşın

ekinler dize kadar
    ..............
  • millet varsa bende istiyom o marşlardan yasadışı falan KARTALIMA vız gelir tırıs gider..
  • fenerbahçeli bir halin var gerçi ama hayırdır?

quote:

Orjinalden alıntı: darkness07

ya gls de abi fazla bilen yok galiba çünki yayınlanması yasak sansürlü her lafı abi olay bişey ya ortaya çıkarsa çok pis olur bi bulsam her lafı yasa dışı
    YOKMU YA BU MARŞI BİLEN Bİ BJKLİ HADİ BJK KARDEŞLİĞİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.